Verdim cnm yarım saate çıkacak sonuçlar kalbim duracak resmen ilk kez bu kadar heyecan yaptım
Haydi güzel ve hayirli haberler ver bize.Verdim cnm yarım saate çıkacak sonuçlar kalbim duracak resmen ilk kez bu kadar heyecan yaptım
Ay inş hayırlı haberler alırsın canım :) heyecanla bekliyoruzVerdim cnm yarım saate çıkacak sonuçlar kalbim duracak resmen ilk kez bu kadar heyecan yaptım
Hadi yaa offcanim 15 dakika bekleyin daha çıkmadı demişler ben arabada bekliyorum eşim almaya gitti sonuçları
Canım negatif yine olmadiHadi yaa off
Yaaa üzüldüm canımCanım negatif yine olmadi
Çok yoruldum canım ya beynim bana oyun oynuyor resmenYaaa üzüldüm canımadetlerimizin düzensiz olması bize hep bunu yaşatıyor rabbim tez zamanda yüzünü güldürsun inş canım benim,zamanı değilmiş demek ki üzülme nolur
Hayirlisi..Canım negatif yine olmadi
Biraz rahat olup akisina birakmayi denesen.Yani benim 4. Tüp bebegim bu.Bir perde ameliyatim bir çikolata kisti ameliyatim hatta bir negatif asilamam var.Ama senin kadar stres yapmiyorum inan.Herseyden once bu is nasip.Sozle değil gonlunle tasdik et bunu canim.Doktorlar ilaclar birer vesile araci.Olursa cok seviniriz ama olmazsa da ölmeyiz.Bence biraz rahatla olur mu?Bir doktor söylemişti stresten ilk etkilenen organ mide ikincisi de rahimdir diye.Rahim kaslari stresten kasilir ve gebelige engel olurmus.Bence biraz rafa kaldir bu isi.Çok yoruldum canım ya beynim bana oyun oynuyor resmen
Bilmem mi canım yıllardır aynı duygular içindeyim. Bu da bizim sınavımiz işteÇok yoruldum canım ya beynim bana oyun oynuyor resmen
Bilmem mi canım yıllardır aynı duygular içindeyim. Bu da bizim sınavımiz işteÇok yoruldum canım ya beynim bana oyun oynuyor resmen
Canım üzülme olurmu hayatın sonu değil okurken çok umutlandım hadi inşallah dedim ama offf boş ver hayat devam ediyo bazen şer bildiklerimiz hayır hayır bildiklerimizden şer oluyo hayırlısı olsunde ve geç ben tamamen aklımdan çıkardım duamda bile bazen unutuyom ya umutlarımı yetirdim yada alıştım böyle yaşamaya bilmiyor kafam çok karışık artık unuttum çocuk felanÇok yoruldum canım ya beynim bana oyun oynuyor resmen
Canım yaa hakkını helal et biz galiba biraz seni gaza getirdik. Ama ne yapalım ya nasipten öteye geçilmiyor ki. İniallah geçecek bunlar da. İnan çok üzüldüm senin adına. Tekrar geldiğinde güzel haberlerle gel inşallahArkadaşlar hakkınızı helal edin ben bi süre katilmicam guruba unutmaya calisicam diğer topiktede son kez okuyup birakicam Rabb'im hakkımızda hayırlısını versin inşallah hepimiz Allaha emanet olun inş herşey gönlünüzce olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?