Bence olusturalim ama neden katilim azaldi ya daha once ne kadar guzeldi topigimiz herkes nereye kayboldu?Kızlar bugün son gün yenı liste oluşturacak mıyız?wagen canım katılacak mısın?
Hayirlisi olsun.Elden gelen birsey yok.Rabbim eyler neylerse guzel eyler.Her iste bir hayir vardir.Çok zor oluyor negatif almak.Tam 3 kez negatif almis biri olarak tahmin ediyorum onu suan.Allahim yardimcisi olsun inşallah.Sanırım cuma günü kan. VErmiş negatif çıkmış başka topikte gördüm
Çünkü canım buraya girdikçe daha çok kafaya takılıyor o yüzden. Daha çok dusunuyorsun, hamileleri testleri gordukce daha çok üzülüyorsunBence olusturalim ama neden katilim azaldi ya daha once ne kadar guzeldi topigimiz herkes nereye kayboldu?
Allah kabul etsin canımBenim liste tamamASSOSyal Rabbim kucaklarimizi bos koyma, baskalarinin kucagina imrenerek baktirtma evlat kokusunu daha fazla aratma amin
Kişi başı 100 tane okuyoz demiKızlar bugün son gün yenı liste oluşturacak mıyız?wagen canım katılacak mısın?
Evet canımKişi başı 100 tane okuyoz demi
Ben varim listede.Kac derseniz okurum.
Evet
Evet canım okunuyorTamam canısı Yen'i listeye beni de yaz hastaylende okuya biliyorduk demi
Kuzu ben de devam. Listeyi yarın bitirecek inşallah. Bu arada kişi başı 100 e mi düştük son durum nedir
Zaten 100 okuyorduk kuzumKuzu ben de devam. Listeyi yarın bitirecek inşallah. Bu arada kişi başı 100 e mi düştük son durum nedir
Ister istemez olumsuz etkileniyoruz kuzum ama bu aralar benim de düşünmeye fırsatım yok iş arıyorum aklıma gelmiyor üzülmüyorumAynen benim de Kk olsun normal nette hamilelikle ilgili şeyler olsun etkiliyor. Konudan uzak olunca insan biraz daha unutuyor gibi oluyor sanki. Ama ben buraya devam edeceğim inşallah :) burada birbirimizin yükünü arttırmıyor aksine azaltıyoruz. Atmosferi güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?