2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Slm kizlar testime bakarmisiniz varmi bisry

Eklentiler

• downloadfile.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 29
evet cnm ediyirum ama senden bana bilsirim helmiyor yaa goremiyorum o yuzden sonucumda negatif oldu benim ama oyiyim suanda psikolojik olrakta cokcok iyiyim hatta hesey allahtan bunun farkinda olan bir insanim o yuzden fazla kfama takmiyorum
Canım rabbim sabrımızı arttırıyor içimizi ferahlatıyor çok şükür, ama bir gün olacak eminim ben buna

Neden bildirim gelmiyor bilmiyorum ama o zaman burayı her gün kontrol et, yarın yeniden başlıyoruz

DUAMIZ

"RABBİ HEBLi MiNES SALİHİN"

Her gün bir kişi için 500 tane çekiyoruz.

Bugün ............. icin okuyoruz.

Bu duanın yüzü suyu hürmetine Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... AMIN

wagen
(Türkan kızı Şeyma)

D denizzz3 (hidayet kızı deniz)

ASSOSyal (halim kızı elif)

Pdr_ci (aziz kızı Meltem)

yassimin (ali kızı yasemin)

@nergismor (Hüseyin kızı Saliha)

Y yagmur_20 (Mukaddes kızı Yağmur)

Yarın başlıyoruz !!!

Son düzenleme:
tamam cnm yarin bende baslarim allahin izniyle insaallah arda bakiyorum zaten oyle goruyorum

DUAMIZ

"RABBİ HEBLi MiNES SALİHİN"

Her gün bir kişi için 500 tane çekiyoruz.

Bugün wagen Türkan kızı Şeyma icin okuyoruz.

Bu duanın yüzü suyu hürmetine Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... AMIN

wagen (Türkan kızı Şeyma)

D denizzz3 (hidayet kızı deniz)

ASSOSyal (halim kızı elif)

Pdr_ci (aziz kızı Meltem)

yassimin (ali kızı yasemin)

@nergismor (Hüseyin kızı Saliha)

Y yagmur_20 (Mukaddes kızı Yağmur)

Merhaba kızlar yeni kayıt oldum daha önceden dısaridan okuyodum yazilanlari.Kadiblar kulubuyle nisanda yasadigimi kimyasal gebelik sayesinde tanistim arastirieken okuduklarim bazen beni cok uzdu bazende cok umutlandirdi.Bende hamile kalirsam yazicam ki umut olsun dedim.Nisanda dusuk yasadigimi anlamamistim hatta kana bakmadan doktorlar bile anlayamadi cunku regl olmustum ve ardindan 1 hafta sonra tekrar kanama baslamisti.Bir doktor yumurtlama kanamasi bile dedi o derece tuafti hamileligim 3 hafta kanama yasadim 5 tane doktora gittim kimi kimyasal kimi dis gebelik kimi normal gebelikmis dustu dedi.Hicbiri tatmin etmedi kafamda kurdum burda yazilanlari okudum falan depresyona girdim durup durup agladim.Neyse bitti kanama sonra regli oldum korunma dedideler ve korunmadan basladi gunler kafayi bebege cok takmistim sabah bu dusunceyle kalkiyodum ovalasyon testleri aldim falan beraber olamazsak esim gec falan gelirse vay haline yuz bes karis agliyorum deli gibi gelmiyosun nasil olcak cocuk bak gunum gecti diye her ayda kan vermeye gidiyorum hamileyimdir diye falan arada doktorlrada gidiyorum tabi kafayi yedim cunku uc ay boyle gecti ve ben hamile kalamadim paralarim cop oldu her olumsuz teste aglama krizleri cabasi.4 ay tamam dedim bu sefer aklimdan cikriyorum 2 sene oluruna deneriz olmadi tup bebek yapariz hayatima bakayim cunku paramda bitti artik eksilerin dibindeyim ve unuttum gitti regli olmadim gelir ya dedim beraberde olamadik cok bekledim bekledim gelmedi.Parada harcamiycam artik deyip teste yapmadim falan derken artik 9 gun sonra test yaptim ve hamileyim.O yuzden siz birbirinden guzel anne adaylari dualarinizi edin ama kafanizdanda cikarin bir hobi edinin yada benim gibi eksileri vurun ki artik testi dusunemeyin.Insallah hepiniz hamile kairsiniz.Bunlari yaziyorum ki benim gibi hem maddi hem manevi tuketmeyin kendinizi bide ah etmistim kalirsam yazicam diye.simdiden hepiniz hamile kalirsiniz insallah

Hayirli olsun bebeğiniz.Rabbim sağlıkla kulağınıza almayı nasip etsin inşallah.Darisi bizlere inşallah.

Gözünüz aydın ne mutlu, bir bakıma sürpriz olmuş. Darısı başımıza, kaç ay adet olmayı bekledikten sonra test yaptınız?

Gözünüz aydın ne mutlu, bir bakıma sürpriz olmuş. Darısı başımıza, kaç ay adet olmayı bekledikten sonra test yaptınız?
Ben üc ay her ay test yapip hamile olmadigimi ogrenince bu ay yapmamaya cok kararliydim o yuzden batim gectikten 9 gun sonra test yapip ogrendim.İnsallah en kiza zamanda sizlerede nasip olur

Ben üc ay her ay test yapip hamile olmadigimi ogrenince bu ay yapmamaya cok kararliydim o yuzden batim gectikten 9 gun sonra test yapip ogrendim.İnsallah en kiza zamanda sizlerede nasip olur
Amin inşallah, rabbim sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…