2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

evet cnm ediyirum ama senden bana bilsirim helmiyor yaa goremiyorum o yuzden sonucumda negatif oldu benim ama oyiyim suanda psikolojik olrakta cokcok iyiyim hatta hesey allahtan bunun farkinda olan bir insanim o yuzden fazla kfama takmiyorum
MasaAllah sana ,ne.guzel Rabbimize tam teslimiyet harikasin.mukafatini fazlasi ile versin Mevlam

DUAMIZ

"RABBİ HEBLi MiNES SALİHİN"

Her gün bir kişi için 500 tane çekiyoruz.

Bugün D denizzz3 hidayet kızı Deniz icin okuyoruz.

Bu duanın yüzü suyu hürmetine Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... AMIN

wagen (Türkan kızı Şeyma)

D denizzz3 (hidayet kızı deniz)

ASSOSyal (halim kızı elif)

Pdr_ci (aziz kızı Meltem)

yassimin (ali kızı yasemin)

Dil-i bitab (Hüseyin kızı Saliha)

Y yagmur_20 (Mukaddes kızı Yağmur)

Bİ sahih olup olmadigini arastiralim önce eğer sahihse birbirimize okuyalım herkeskatilmak isterse tabi

Evet önce sahih olup olmadığına bakışmalı
Ben bi.bakindimda kaynak bulamadim ama boyle konularda sıkıntı yok ayet sahih nasilsa kaybedecek bisey yok konu eger itikadi olsaydi sahih kaynak sartti ama dua amacli oldugu icin sorun yok baslamak isteyenler le liste olusturalim mi ne dersiniz ? Birde okuyacak kisi sayisi tek olucakmis bi yerde oyle gordum

Bende katılmak isterim arkadaşlar.Allahtan ümit kesilmez

DUAMIZ

"RABBİ HEBLi MiNES SALİHİN"

Her gün bir kişi için 500 tane çekiyoruz.

Bugün ASSOSyal Halim kızı Elif icin okuyoruz.

Bu duanın yüzü suyu hürmetine Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... AMIN

wagen (Türkan kızı Şeyma)

D denizzz3 (hidayet kızı deniz)

ASSOSyal (halim kızı elif)

Pdr_ci (aziz kızı Meltem)

yassimin (ali kızı yasemin)

Dil-i bitab (Hüseyin kızı Saliha)

Y yagmur_20 (Mukaddes kızı Yağmur)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…