MasaAllah sana ,ne.guzel Rabbimize tam teslimiyet harikasin.mukafatini fazlasi ile versin Mevlamevet cnm ediyirum ama senden bana bilsirim helmiyor yaa goremiyorum o yuzden sonucumda negatif oldu benim ama oyiyim suanda psikolojik olrakta cokcok iyiyim hatta hesey allahtan bunun farkinda olan bir insanim o yuzden fazla kfama takmiyorum
ALLAh razı olsun canım ben denemeye çalışıcam inşallahKızlar bugün bi mesaj geldi sizinle de paylaşmak istedimEki Görüntüle 2049057
Aslında biz sırasıyla birbirimize okusakya paylaşıp
Bence de biz birbirimize okusak benim mesela etrafimda guvenipverebilecegimkisi fazla yokAslında biz sırasıyla birbirimize okusakya paylaşıp
Bİ sahih olup olmadigini arastiralim önce eğer sahihse birbirimize okuyalım herkeskatilmak isterse tabi
Evet önce sahih olup olmadığına bakışmalıBİ sahih olup olmadigini arastiralim önce eğer sahihse birbirimize okuyalım herkeskatilmak isterse tabi
Ben bi.bakindimda kaynak bulamadim ama boyle konularda sıkıntı yok ayet sahih nasilsa kaybedecek bisey yok konu eger itikadi olsaydi sahih kaynak sartti ama dua amacli oldugu icin sorun yok baslamak isteyenler le liste olusturalim mi ne dersiniz ? Birde okuyacak kisi sayisi tek olucakmis bi yerde oyle gordumEvet önce sahih olup olmadığına bakışmalı
Bende katılmak isterim arkadaşlar.Allahtan ümit kesilmezBen bi.bakindimda kaynak bulamadim ama boyle konularda sıkıntı yok ayet sahih nasilsa kaybedecek bisey yok konu eger itikadi olsaydi sahih kaynak sartti ama dua amacli oldugu icin sorun yok baslamak isteyenler le liste olusturalim mi ne dersiniz ? Birde okuyacak kisi sayisi tek olucakmis bi yerde oyle gordum
ben anlamadım bir gecede mi okunacak kişilere dağıtılıp ?
ben anlamadım bir gecede mi okunacak kişilere dağıtılıp ?
Allah razı olsun, rabbim kabul etsin inşallah canım benim. Diline yüreğine sağlıkHalim kızı Elif icin tespihleri okudum.Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin inşallah.
Kimler var o halde dağıtılırsa çabuk biter benceMuharrem ayi icerisinde bitmesi gerekiyor
Bende varım ama ben derimki bu listeyi bitirip direk öbür duayı okumaya başlayalım ne dersinizKimler var o halde dağıtılırsa çabuk biter bence
ben varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?