2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

DUAMIZ

"RABBİ HEBLi MiNES SALİHİN"

Her gün bir kişi için 500 tane çekiyoruz.

Bugün Pdr_ci Aziz kızı Meltem icin okuyoruz.

Bu duanın yüzü suyu hürmetine Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... AMIN

wagen (Türkan kızı Şeyma)

D denizzz3 (hidayet kızı deniz)

ASSOSyal (halim kızı elif)

Pdr_ci (aziz kızı Meltem)

yassimin (ali kızı yasemin)

Dil-i bitab (Hüseyin kızı Saliha)

Y yagmur_20 (Mukaddes kızı Yağmur)

Duaya katilmak isteyenlerle listeye hemen baslayalim bence yetişmez belki

Ablacim sen bi şey. Demedim katilmayacak misin

canım Allah çektiklerini müjdene haberci eylesin inşAllah
emeklerini boşa çıkarmasın
ben tüm sürecini okumadım
tüp bebek mi yaptırıyorsun ve 4 yumurta döllenen yumurta mı toplanacak yumurta mı?
Tüp bebek değil normal yolla sadece ovitrelle kullandım bugün 12inci gün test yaptım çıkmadı kan testine de cesaret edemiyorum 5gun var şu an adetime

Canım listeyi bitirdim rabbim hepimize ayrı ayrı hayırlı evlatlar versin inşallah tez vakitte

Canım listeyi bitirdim rabbim hepimize ayrı ayrı hayırlı evlatlar versin inşallah tez vakitte

kizlar 30 gunde bazende 32 gunde bir adet oluyorum 5 6 aydır gecen ay 27 sinde olmustum 26 agustosta bu ay gormon testi icin saglk ocagina gotmistim birde beta hcg rica etmistim 27 agustosta ogrendimki beta hcg 11 cikmis o gun test aldim sonuc boyle bisey cikti.

Eklentiler

• 20170928_234850.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 168
Tüp bebek değil normal yolla sadece ovitrelle kullandım bugün 12inci gün test yaptım çıkmadı kan testine de cesaret edemiyorum 5gun var şu an adetime
hee anladım canım
hayırlısı olsun stres yapmamaya çalış kafanı meşgul edecek hemen bir şey bul
ayrıca olursa da Allah tan olmazsa da Allah tan
çok takılma yani
Allah tan gelene eyvallah
Rabb im gönlüne göre en hayırlısını versin inşAllah

DUAMIZ

"RABBİ HEBLi MiNES SALİHİN"

Her gün bir kişi için 500 tane çekiyoruz.

Bugün yassimin Ali kızı Yasemin icin okuyoruz.

Bu duanın yüzü suyu hürmetine Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... AMIN

wagen (Türkan kızı Şeyma) ☆

D denizzz3 (hidayet kızı deniz)

ASSOSyal (halim kızı elif) ☆

Pdr_ci (aziz kızı Meltem)

yassimin (ali kızı yasemin)

Dil-i bitab (Hüseyin kızı Saliha)

Y yagmur_20 (Mukaddes kızı Yağmur)

Listeyi bitirenler de ☆ işaret olacaktır.

insallah

İnşallah hayırlısı olsun cnm olmazsa da yapacak bişey yok kısmet herşey Allah herkesin kalbinde ne varsa onu versin hayırlısı ile

Pozitif cikmis test kan zatenn pozitifmis idrara gerek bile yoktu tebrikederim rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

Kızlar ben de katılırım o dediğiniz tesbihe. Bu arada ben çekiyorum tesbihleri yoğunluk var bu aralar giremiyorum pek. Bildirim yapacak inşallah :)

hee anladım canım
hayırlısı olsun stres yapmamaya çalış kafanı meşgul edecek hemen bir şey bul
ayrıca olursa da Allah tan olmazsa da Allah tan
çok takılma yani
Allah tan gelene eyvallah
Rabb im gönlüne göre en hayırlısını versin inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…