- 30 Mart 2017
- 12.749
- 19.829
- 298
Bende varım ama ben derimki bu listeyi bitirip direk öbür duayı okumaya başlayalım ne dersiniz
Bende varimBende varım ama ben derimki bu listeyi bitirip direk öbür duayı okumaya başlayalım ne dersiniz
Ablacim sen bi şey. Demedim katilmayacak misinDUAMIZ
"RABBİ HEBLi MiNES SALİHİN"
Her gün bir kişi için 500 tane çekiyoruz.
BugünPdr_ci Aziz kızı Meltem icin okuyoruz.
Bu duanın yüzü suyu hürmetine Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... AMIN
∆wagen (Türkan kızı Şeyma)
∆ D denizzz3 (hidayet kızı deniz)
∆ASSOSyal (halim kızı elif)
∆Pdr_ci (aziz kızı Meltem)
∆yassimin (ali kızı yasemin)
∆Dil-i bitab (Hüseyin kızı Saliha)
∆ Y yagmur_20 (Mukaddes kızı Yağmur)
Kuzum çok takip edemiyorum, yogunum.yarın gorumcemler geliyo.bir hafta böyle geçer. Çok okuyamadim yorumlari. Uygun olursam katılırım canımAblacim sen bi şey. Demedim katilmayacak misin
Tüp bebek değil normal yolla sadece ovitrelle kullandım bugün 12inci gün test yaptım çıkmadı kan testine de cesaret edemiyorum 5gun var şu an adetimecanım Allah çektiklerini müjdene haberci eylesin inşAllah
emeklerini boşa çıkarmasın
ben tüm sürecini okumadım
tüp bebek mi yaptırıyorsun ve 4 yumurta döllenen yumurta mı toplanacak yumurta mı?
Canım listeyi bitirdim rabbim hepimize ayrı ayrı hayırlı evlatlar versin inşallah tez vakitteDUAMIZ
Bu duanın yüzü suyu hürmetine Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... AMIN
Canım listeyi bitirdim rabbim hepimize ayrı ayrı hayırlı evlatlar versin inşallah tez vakitteDUAMIZ
hee anladım canımTüp bebek değil normal yolla sadece ovitrelle kullandım bugün 12inci gün test yaptım çıkmadı kan testine de cesaret edemiyorum 5gun var şu an adetime
insallahhee anladım canım
hayırlısı olsun stres yapmamaya çalış kafanı meşgul edecek hemen bir şey bul
ayrıca olursa da Allah tan olmazsa da Allah tan
çok takılma yani
Allah tan gelene eyvallah
Rabb im gönlüne göre en hayırlısını versin inşAllah
İnşallah hayırlısı olsun cnm olmazsa da yapacak bişey yok kısmet herşey Allah herkesin kalbinde ne varsa onu versin hayırlısı ilehee anladım canım
hayırlısı olsun stres yapmamaya çalış kafanı meşgul edecek hemen bir şey bul
ayrıca olursa da Allah tan olmazsa da Allah tan
çok takılma yani
Allah tan gelene eyvallah
Rabb im gönlüne göre en hayırlısını versin inşAllah
Pozitif cikmis test kan zatenn pozitifmis idrara gerek bile yoktu tebrikederim rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsinkizlar 30 gunde bazende 32 gunde bir adet oluyorum 5 6 aydır gecen ay 27 sinde olmustum 26 agustosta bu ay gormon testi icin saglk ocagina gotmistim birde beta hcg rica etmistim 27 agustosta ogrendimki beta hcg 11 cikmis o gun test aldim sonuc boyle bisey cikti.
Pdr_ci yassimin Dil-i bitab Y yagmur_20 için tesbihlerimi çektim. Rabbim tez vakitte eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin ınş. Kucaginiz boş kalmasın. Gonlunuzden geçen ne ise rabbim nasip etsin ınş canlar ♡
hee anladım canımTüp bebek değil normal yolla sadece ovitrelle kullandım bugün 12inci gün test yaptım çıkmadı kan testine de cesaret edemiyorum 5gun var şu an adetime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?