2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Tebrik ederim darısı başımıza inşallah ben pozitif görünüyo

Canlar listeyi bitirdim
her birinize tek tek armağan ettim
Rabbim gönlümüze göre müjdemizi en hayırlısından tez vakitte ulaştırsın her birimize inşAllah

Canlar listeyi bitirdim
Rabbim gönlümüze göre müjdemizi en hayırlısından tez vakitte ulaştırsın her birimize inşAllah

Canlar listeyi bitirdim

ay kızlar kusura bakmayın bu sıralar internetimde sıkıntı olduğundan gönderiyorum mesajı almıyo
bi kaç kere deniyorum sonra hepsini birden yayınlıyor
kusura bakmayın

DUAMIZ

"RABBİ HEBLi MiNES SALİHİN"

Her gün bir kişi için 500 tane çekiyoruz.

Bugün Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha icin okuyoruz.

Bu duanın yüzü suyu hürmetine Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... AMIN

wagen (Türkan kızı Şeyma) ☆

D denizzz3 (hidayet kızı deniz)

ASSOSyal (halim kızı elif) ☆

Pdr_ci (aziz kızı Meltem)

yassimin (ali kızı yasemin) ☆

Dil-i bitab (Hüseyin kızı Saliha)

Y yagmur_20 (Mukaddes kızı Yağmur)

Listeyi bitirenler de ☆ işaret olacaktır.

Hayirli sabahlaar, herkesin guzel haberler alacagi sevdikleriyle.beraber gecirecegi mutlu bir gun olsun insAllah .listeyi tamamladim Rabbim dualarımızi kabul eylesin bu topikte suana kadar paylasimda bulunan herkese anne olabilmeyi nasip etsin

DUAMIZ

"RABBİ HEBLi MiNES SALİHİN"

Her gün bir kişi için 500 tane çekiyoruz.

Bugün Y yagmur_20 Mukaddes kızı Yağmur icin okuyoruz.

Bu duanın yüzü suyu hürmetine Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... AMIN

wagen (Türkan kızı Şeyma) ☆

D denizzz3 (hidayet kızı deniz)

ASSOSyal (halim kızı elif) ☆

Pdr_ci (aziz kızı Meltem)

yassimin (ali kızı yasemin) ☆

Dil-i bitab (Hüseyin kızı Saliha)

Y yagmur_20 (Mukaddes kızı Yağmur)

Listeyi bitirenler de ☆ işaret olacaktır.

Canım bugün sonmuş listemiz öbür duaya başlıyalımmı

Kizlar benim listede son kisi kaldi.Onu da yarin okuyacağım.Tup bebek sonucumu aldim negatif yine.Ben kaciyorum.Okuyunca arkadas icin bildirim yaparim.Bi sure buralarda yokum.Diger grupta da bitirip sahalardan ayriliyorum.Uzun muddet bebek tup bebek duymak istemiyorum.Meyra naz gibi stresten arinmam lazim.Hepinizi çok öpüyorum.Hakkinizi helal edin.

ALLAHİN İZNİYLE ARAMİZA MUJDEYLE DONERSİN İNSALLAH

Canım benim rabbim gönlüne gore versin hayırlı zamanda inş. Tez zamanda hiç beklemediğin bir anda müjdeni alırsın inş, kendine çok iyi bak opuyorum çok

Canım benim Rabbim sınavını bu eylese dahi inşallah sabrını da verecektir sana. Allah bol dayanma gücü versin, o hayırlı haberi inşallah alırsın ama alamasan bile sen yine iyi güzel hoş insan olarak kalacaksın. Üzüntünü tahmin edebiliyorum. Allah yar ve yardımcın olsun, bu dünyada olmasa da cennetinde bebeklerle karşılasın seni. Allah a emanet ol

Mukaddes kızı Yağmur icin tespihleri okudum.Rabbim tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin insallah.

Selam kızlar nerelerdesiniz ne yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…