Tebrik ederim darısı başımıza inşallah ben pozitif görünüyokizlar 30 gunde bazende 32 gunde bir adet oluyorum 5 6 aydır gecen ay 27 sinde olmustum 26 agustosta bu ay gormon testi icin saglk ocagina gotmistim birde beta hcg rica etmistim 27 agustosta ogrendimki beta hcg 11 cikmis o gun test aldim sonuc boyle bisey cikti.
Canlar listeyi bitirdimDUAMIZ
Listeyi bitirenler de ☆ işaret olacaktır.
"RABBİ HEBLi MiNES SALİHİN"
Her gün bir kişi için 500 tane çekiyoruz.
Bugünyassimin Ali kızı Yasemin icin okuyoruz.
Bu duanın yüzü suyu hürmetine Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... AMIN
∆wagen (Türkan kızı Şeyma) ☆
∆ D denizzz3 (hidayet kızı deniz)
∆ASSOSyal (halim kızı elif) ☆
∆Pdr_ci (aziz kızı Meltem)
∆yassimin (ali kızı yasemin)
∆Dil-i bitab (Hüseyin kızı Saliha)
∆ Y yagmur_20 (Mukaddes kızı Yağmur)
Bu duanın yüzü suyu hürmetine Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... AMIN
Canım bugün sonmuş listemiz öbür duaya başlıyalımmıDUAMIZ
Bugün Y yagmur_20 Mukaddes kızı Yağmur icin okuyoruz.
∆yassimin (ali kızı yasemin) ☆
Canım misafirlerim var hiç fırsatım yok bu hafta. Ben size engel olmayayım isterseniz siz başlayınCanım bugün sonmuş listemiz öbür duaya başlıyalımmı
ALLAHİN İZNİYLE ARAMİZA MUJDEYLE DONERSİN İNSALLAHKizlar benim listede son kisi kaldi.Onu da yarin okuyacağım.Tup bebek sonucumu aldim negatif yine.Ben kaciyorum.Okuyunca arkadas icin bildirim yaparim.Bi sure buralarda yokum.Diger grupta da bitirip sahalardan ayriliyorum.Uzun muddet bebek tup bebek duymak istemiyorum.Meyra naz gibi stresten arinmam lazim.Hepinizi çok öpüyorum.Hakkinizi helal edin.
Canım benim rabbim gönlüne gore versin hayırlı zamanda inş. Tez zamanda hiç beklemediğin bir anda müjdeni alırsın inş, kendine çok iyi bak opuyorum çokKizlar benim listede son kisi kaldi.Onu da yarin okuyacağım.Tup bebek sonucumu aldim negatif yine.Ben kaciyorum.Okuyunca arkadas icin bildirim yaparim.Bi sure buralarda yokum.Diger grupta da bitirip sahalardan ayriliyorum.Uzun muddet bebek tup bebek duymak istemiyorum.Meyra naz gibi stresten arinmam lazim.Hepinizi çok öpüyorum.Hakkinizi helal edin.
Canım benim Rabbim sınavını bu eylese dahi inşallah sabrını da verecektir sana. Allah bol dayanma gücü versin, o hayırlı haberi inşallah alırsın ama alamasan bile sen yine iyi güzel hoş insan olarak kalacaksın. Üzüntünü tahmin edebiliyorum. Allah yar ve yardımcın olsun, bu dünyada olmasa da cennetinde bebeklerle karşılasın seni. Allah a emanet olKizlar benim listede son kisi kaldi.Onu da yarin okuyacağım.Tup bebek sonucumu aldim negatif yine.Ben kaciyorum.Okuyunca arkadas icin bildirim yaparim.Bi sure buralarda yokum.Diger grupta da bitirip sahalardan ayriliyorum.Uzun muddet bebek tup bebek duymak istemiyorum.Meyra naz gibi stresten arinmam lazim.Hepinizi çok öpüyorum.Hakkinizi helal edin.
Ben burdayımSelam kızlar nerelerdesiniz ne yapıyorsunuz?
Elhamdülillah ne yapim, aynı ben deBen burdayımokul ev arasında mekik dokuyorum sen ne yapıyon canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?