2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Elhamdülillah ne yapim, aynı ben de
ismek modelistlik kursuna başladım yeni olarak
onun dışında hayat aynı
Ben de tezhibe başlamıştım da ilk günden sonra gidemedim kafama da yatmamıştı pek, çok incik cuncuk çizimler vardı. Modelistlik ne oluyor

Ben de tezhibe başlamıştım da ilk günden sonra gidemedim kafama da yatmamıştı pek, çok incik cuncuk çizimler vardı. Modelistlik ne oluyor
bizimkinde de var
modelistlik aslında kadın giysileri kalıp çıkarma
yani etek kalıbı, gömlek, elbise, pantolon kalıbı vs. çıkartıcaz
seneye de nakışa gitmek istiyorum :)

bizimkinde de var
modelistlik aslında kadın giysileri kalıp çıkarma
yani etek kalıbı, gömlek, elbise, pantolon kalıbı vs. çıkartıcaz
seneye de nakışa gitmek istiyorum :)
AA yeteneğin varsa çok güzel olur, sen deyince aklıma geldi urfadayken ahşap boyamaya giderken bazı arkadaşlar da senin gittiğine gidiyordu kendilerine pardesü dikenler bile vardı gayet de hoş olmuştu ya insanın kafasını dağıtıyor hakkaten bi kursa gitmek. İnsan boş olunca aklına her üzüleceği şey geliyor

okuldayken teknik çizimim iyiydi
boş değilken de öyle merak etme
sınıfta çocuğu olmayan bir tek benim
sınıfta 20 yaşında bi kız var evli ve 2 yaşında çocuğu var
olsun yine de Elhamdülillah aç değiliz açık değiliz sağlıklı ve huzurluyuz
fazlası için de dua ediyoruz

20 yaşındaki kızın 2 yaşındaki çocuğu da biraz erken olmuş sankim tabi kuzu yapacak bir şey yok. Bizim okulda hamile senesi bu sene sanki mübarek herkesin karnı burnunda. Allahtan hepsi öğleni ben sabahçıyım yoksa çekilmezdi hiç. Bi tuhaf oluyo zaten hamile kadınlar da EGO'larından geçilmiyor. Ya da bizimkiler öyle

evet onların bebek bezi aylık 120 lira tutuyor diye yakınmalarını dinleyip yaa hayat pahalı diye katılmak zorunda kalmak da var tabi
o sırada ben her ay binlerce lira veriyorum o 120 lirayı ödeyebilmek için diyemiyorsun
neyse bizden daha kötü durumdakilere bakıp mutlu olmalıyız
bu çektiklerimiz belki bize cenneti kazandırır
çünkü gerçekten zor

Aynen. Bir şey elde edilince onun zorluğu yok oluyor ya da onun eksikliğini yaşayanları anlamak zorlaşıyor. Allah hepimize yardım etsin

Sende mi böyle dusunuyorsun kuzu
Evet canım ister istemez artık umutsuzluğa düştük gibi. Aramızda tedavinin her aşamasını bir bir geçirenler , aşılama tüp bebek yaptıranlar. Hepsi olumsuz. Hülya'nın da olmadı tüp bebek. Ki aylar öncesinden hazırlık yapmıştı kadıncağız. Tüm bunlar bizi yordu kuzum ya, bi süre sonra insan konusunu bile konuşamayacak duruma geliyor

Evet hep umutsuzluğa dustuk kuzum ama burada destek oluyorduk ve birbirimize inş yıllar sonra bebeğini kucağına alıp buraya yazar herkes,zaman geçse de aklımda olacak bu topik

Evet hep umutsuzluğa dustuk kuzum ama burada destek oluyorduk ve birbirimize inş yıllar sonra bebeğini kucağına alıp buraya yazar herkes,zaman geçse de aklımda olacak bu topik
Kız ben buralardayım yine gitmiyorum sadece dualara katılamayacağım artık zaten kişi sayısı da azaldı baya. En iyisi normal rutin muhabbetlere devam edelim buradan hamile kadınların konuşacak çok şeyi oluyor da biz ne konuşacak gerçi. Bebek var mı bu ay? Yok. Hmm tamam o zaman. Muhabbetimiz bu olur galiba hep

Buradaki kaliteli insanları ve muhabbetleri ozlerim ben . Bebek var mı yok çok sıradan artık bizim için

Aşılama noldu kuzu

Olur mu öyle şey yahu boş insanlar mıyız biz
Elbet bulunur konu
Hayatımızda yeterince bebek yok mu diye soran insan var zaten misal benim yaşlı komşum her gördüğünde sorar geçen gün yolda gördü yine sordu
artık kızdım dedim görüyor musun ortalıkta bebek falan? görmüyorum diyo o zaman yok demek ki dedim
Halaaaaa ısrarla belki küçüktür diye soruyorum diyor
Yok küçük falan diyorum
Ama yetiyor muuuu yetmiyor
Epey oldu yapın bi tane diye ekliyor
Dedim sen çok yürüdün sanırım yoruldun belli sen yavaş yürü ben hızlıca eve gideyim
Ama bu onu durduracak mı hayııır
Bi dahakine yine soracak
Yani bu muhabbetlerden kaçış yok kızlar derdinizle barışın vallahi geçen bir dert duydum ki Allah bizimki dert değil
Çok şükür diyelim

Yok yok yaşadığımız sürece bu muhabbetler bitmez. Rabbim beterinden korusun sağlığımizi elimizden almasın.

Dün facebook da bir video izledim. Sizde görmüş olabilirsiniz. Genç bir kadın hastane de video çekmiş yaşadıklarını anlatıyor ve yardım istiyordu. Dokuz yıllık evli, sekiz yıl bebek yolu beklemiş şimdi 11 aylık ikiz bebeği var ama kadın hasta. Iki aydır hastane de yatıyor. Bebeklerimi çok bekledim ama şimdi göremiyorum bile diyo. Karın ağrısı ishal şikayeti var. Ama çözüm bulamamislar, 43 kiloya düşmüş, berbat hamilelik geçirmiş. Psikolojik olduğunu düşünüyorlarmış ama geçmiyor diyor kadın ağlayarak.

Halime sukrettim, bazen bizim istediğimiz şeyler şer olabiliyor bizim için bunu anladım.

Şuan bebeklerini göremiyor zaten görse bile bakacak gücüm yok diyor, allahım bu nasıl bir sınav

Zaten artık rutin bir derde dönüştü bizim için. Bu teyzelerin soyu tükenmiyor hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…