2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Canım bende burda yım evet maalesef kimsede bi gelişme olmayınca bütün enerjimiz düştü ama elbet vardır bundada bi hayır ben alıştım derdime tam tüp bebeğe başlıycaktıkki malum kb derin düğün telaşı çıktı kasımda düğün var bende artık son çare tüp bebek yapcaz o yüzden anca düğünden sonra başlıycaz tedaviye hayırlısı olsun rabbim dermansız dert vermesin boş verin kızlar hayat hertürlü devam ediyo biz istesekte istememekte herşey olucağına varıyo
Kızzz ben Kasım'a kadar asıl nasıl vercem şu 4 kiloyu nasıl giyinsem acep diye düşünüyom çocuğu felan unuttum kv dede sesimi azıcık kesti boş ver hayat hertürlü güzel

( içim kan ağlasada)(

En azından muhabbete gel be kuzu

Valla çok da güzel verirsin kiloyu sıkıntı yapma. Ne tarz kıyafet arıyorsun? Abartılı mı sade mi

Hayat telasesine düşünce çocuk da unutuluyor. Sadece yarayı desmeyen olduğu sürece... ınş bu telasede farkına varmadan hamile kalirsin olmazsa da nasip te tüp bebek varsa öyle olur be kuzu

Aynen öyle canısı hayat telaşesinde unutturdu bebeği nasib ten öte köy Yok
Kız ben burayı terk edecek en son kişiyim kız sizden başka arkadaşım Yok benim canlarım benim
İnşallah veririm de kiloyu pek zannetmiyom ya iştahım acayip açılmış bu günlerde
Kıyafet konusuna değinirsek ben herzaman sadelikten yanayım canısı çok abartmayı sevmiyom ya ya bide tesettürlüyüm o biraz daha zorluyor eşerp yada şal uydurmak sıkıntı ama sizler yardımcı olursunuz

Ben de hep buralarda takılıyorum be kuzu. Gemiyi en son terkederiz herhalde :) ben araştırıp sana güzel modeller atarım merak etme

Ben de sade ve şık elbiseleri severim. Şal ben kullanmam eşarp takarım hep ama şal sana yakışıyorsa şık bi elbisenin üzerine krep şal kullan çok güzel durur elbisen var mı yoksa alacak mısın

Ben de sade ve şık elbiseleri severim. Şal ben kullanmam eşarp takarım hep ama şal sana yakışıyorsa şık bi elbisenin üzerine krep şal kullan çok güzel durur elbisen var mı yoksa alacak mısın
Kız bende bi türlü şal rakamıyım dahası yakıştırmıyor kendime boğuluyom içinde yaaa en güzeli eşarp ya kıyafet Yok şimdilik alcam kınaya ayarladım askındadır eşarpta kararsızım bi ara fotosunu çekip atarım yarın sizler elifciimle yardımcı olursunuz ama düğüne almam gerek onda hiç bi fikrim Yok

Hmm, ya ben yakın zamanda setrms ten bi elbise aldım çok hoşuma gitti lacivert dökümlü , eğer gidebilirsen oraya git orada güzel elbiseler oluyor. Boyun kaç bu arada kuzu selvi boyluysan elbise on numara olur

Canım tedavin hayırlı olsun bizim sıkıntımız hemen hemen aynı inşallah sonuç pozitif olur babada umut olursun duam dasın canım
Amin şeymam sana güzel haberler getirmek nasip olur inşallah duanı eksik etme güzel arkadaşım çok sağol

Mutlu1anne kuzummm inş herşey çok güzel olacak, dualarımiz seninle. Hep destek tam destek, rabbim yüzünü güldürsun inş sevinç gözyaşları ile dön aramıza, mutluluk paylaşalım

wagen kuzu araştırıp atacağım sana zevkime guvenirim :) ben kapalı değilim ama olsun yine de bir bakış açısına sahibim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…