- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.223
- 248
AMin bitanem aminnn. Bu geupta hepimiz sevinç gözyaşlarına boğulalım :)Mutlu1anne kuzummm inş herşey çok güzel olacak, dualarımiz seninle. Hep destek tam destek, rabbim yüzünü güldürsun inş sevinç gözyaşları ile dön aramıza, mutluluk paylaşalım
167 boy dur bi bakayım netten giderim kızzzHmm, ya ben yakın zamanda setrms ten bi elbise aldım çok hoşuma gitti lacivert dökümlü , eğer gidebilirsen oraya git orada güzel elbiseler oluyor. Boyun kaç bu arada kuzu selvi boyluysan elbise on numara olur
Ben de haftaya adet olmayı bekliyorum o zaman gidecem. İlaç kullan falan diyene kadar 2 haftayı geçer sanırımAMin bitanem aminnn. Bu geupta hepimiz sevinç gözyaşlarına boğulalım :)
Hayırlısı olsun canım inşallah pozitif sonuç alacaksınBen de haftaya adet olmayı bekliyorum o zaman gidecem. İlaç kullan falan diyene kadar 2 haftayı geçer sanırım
İnşallah canım hayırlısı :)Hayırlısı olsun canım inşallah pozitif sonuç alacaksın
Ben iyiyim sen nasılsın nerelerdesinSelam kizlar nasilsiniz?
Bir haftadir fena gribim evde yatiyorum Bursa bana yaramadi galibaBen iyiyim sen nasılsın nerelerdesin
Dua okuma olarak dağıldı evet ama hala buradayız hep destek tam destekBir haftadir fena gribim evde yatiyorum Bursa bana yaramadi galibasimdi kilo vermeye calisiyorum, biz de nasip olursa obur ay tedaviye basliycaz rabbim her seyin hayirlisini versin.
Gurup bayagi dagilmis yazaten sayi azdi hayirlisi
Tup bebek canim artik beklemek zaman kaybetmek istemiyorum,o da garanti degil ama en azindan denemek istiyorum.Dua okuma olarak dağıldı evet ama hala buradayız hep destek tam destekhadi hayırlısı bakalım tüp bebeğe mi başlayacan. Bu arada çok geçmiş olsun tam hastalık dönemindeyiz dikkat et kendine
Kopmayız inşallah. Birimizden güzel haber gelse şöyle bi toplaşacağız ama :) grup kurulduğundan beri Yok maalesefTup bebek canim artik beklemek zaman kaybetmek istemiyorum,o da garanti degil ama en azindan denemek istiyorum.
Ben d3 arada girip bakiyorum haberleselim tamamen kopmayalim
Canım biz burada birbirimize "rabbi hebli minessalihin", " Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiuddai", " rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne)." bu 3 duayı okuduk Kuranı Kerim de geçen ayetler bunlar. İnşallah Rabbim gönlüne göre verir canım. Allah yardımcımız olsunmerhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim ve tıbbi sorun olmadığı halde hamile kalamıyorum sürekli dua okuyorum çok takıntı yaptım.ya varis celle celalühü okudum.başka dua bilen varmı???
amin canım isteyen herkese nasip etsin rabbimCanım biz burada birbirimize "rabbi hebli minessalihin", " Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiuddai", " rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne)." bu 3 duayı okuduk Kuranı Kerim de geçen ayetler bunlar. İnşallah Rabbim gönlüne göre verir canım. Allah yardımcımız olsun
Setre nur canım:) internetten de alabilirsin yada çarşıda da mutlaka aynı tarzda olanlarından bulursun. Özellikle üçüncünün bebe mavisi de harika duruyor üzerine de gold clarç harika giderÇok teşekkür ederim canım bende senle aynı fikirdeyim 3 e bayıldım hangi siteden buldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?