2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Çok teşekkür ederim canım inşallah mağazasında bula bilirsem almayı düşünüyom
Sen nasılsın canım hayırlı olsun inşallah tedavi ye başlıyormuşsun İstanbul'a gelme imkanın varsa bura gel derim tabi ordada iyi yerler doktorlar vardır ama buradaki şartlar biraz daha iyi diye neyse verecek olan rabbim olacağı varsa orda yada burası fark etmez onun için inşallah ol demiştir ve olur duam dasın canısı
masal3487

Canim keske imkanim olsa hic kacirmaz istanbula gelirdim ama calisiyorum benim icin imkansiz gibi bir sey bakalim burda arastiricam iyi bir doktor ve merkez bulurum umarim.

Bence bu elbise cok guzel bulursan kacirma derim

Toplaşın kızlar @Saman Alevi hamile hemi de 6 haftalık. Sonunda topikte biri hamile kaldı
Çok güzel haber gözü aydın olsun inş, morali bozuk gitti ama sonu güzel oldu :) keşke aramiza dönse artık adascan :) nasıl olmuş ya tedavi mi ilaç mı kendiliğinden mi ? Kız sende hiçbirşey soylemiyon :)

Yok tedaviyle olmadı baya kür falan kullanmış. Belki ondan belki başka bir şeyden bilinmez ama vakti gelmiş demek ki. Söyledim Kk grubunda seni bekliyorlar diye inşallah o nickleri kendin için de yapacaksın kuzum benim

Gelsin ya artık moralinin bozulmasına gerek kalmadı. Ne yaptıysa bize de söylesin. Ben catlarim burada :) benim umudum yok sıra mi savdim artık sizden güzel haberler bekliyorum ben anacigim:)

Şu teyzeye gitti belki de kız. Çok büyük Bir sorun yoktu galiba Elif için ya daha önce hamilelik de olmuştu. Kız beni faceden falan eklesene:)
En son o kadına gitti mi hiç bilmiyorum ama bi sürü ot falan kullanmış bu ay. Ekleyeyim bacım soyadın ne

Gelsin ya artık moralinin bozulmasına gerek kalmadı. Ne yaptıysa bize de söylesin. Ben catlarim burada :) benim umudum yok sıra mi savdim artık sizden güzel haberler bekliyorum ben anacigim:)
Senin sıranı saçmana bakmıyorlar kuzu belki de senden başlayacak ne bilin kız. Böyle umutsuz umutsuz konuşma. İnşallah senin haberlerini de alacağız burada

Ayyyyy inanmıyorum saman alevi hamişmi çok sevindim darısı başımıza inşallah kız söyle aramıza katılsın ya ne yaptı acaba ama o gerçi onun çok ciddi bi pırıklemi yoldu diye hatırlıyommm

Ayyyyy inanmıyorum saman alevi hamişmi çok sevindim darısı başımıza inşallah kız söyle aramıza katılsın ya ne yaptı acaba ama o gerçi onun çok ciddi bi pırıklemi yoldu diye hatırlıyommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…