Cok guzel canim boyun uzundu galiba bence cok yakisitEki Görüntüle 2055436 Bak canısı bende bunu buldum çok hoşuma gitti
Canim keske imkanim olsa hic kacirmaz istanbula gelirdim ama calisiyorum benim icin imkansiz gibi bir seyÇok teşekkür ederim canım inşallah mağazasında bula bilirsem almayı düşünüyom
Sen nasılsın canım hayırlı olsun inşallah tedavi ye başlıyormuşsun İstanbul'a gelme imkanın varsa bura gel derim tabi ordada iyi yerler doktorlar vardır ama buradaki şartlar biraz daha iyi diye neyse verecek olan rabbim olacağı varsa orda yada burası fark etmez onun için inşallah ol demiştir ve olur duam dasın canısı
masal3487
Ahey ahey aheeey
Haydi halayaAhey ahey aheeey
Haydi bakalım sıradan başladık Besmele yle İnşAllah
Çok güzel haber gözü aydın olsun inş, morali bozuk gitti ama sonu güzel oldu :) keşke aramiza dönse artık adascan :) nasıl olmuş ya tedavi mi ilaç mı kendiliğinden mi ? Kız sende hiçbirşey soylemiyon :)
İkiz mi acaba ya çok istiyorduHaydi halayaamin inşallah yaa Elif adına çok sevindim ama kendi eksikliğimi de daha çok hissettim.
Yok tedaviyle olmadı baya kür falan kullanmış. Belki ondan belki başka bir şeyden bilinmez ama vakti gelmiş demek ki. Söyledim Kk grubunda seni bekliyorlar diyeÇok güzel haber gözü aydın olsun inş, morali bozuk gitti ama sonu güzel oldu :) keşke aramiza dönse artık adascan :) nasıl olmuş ya tedavi mi ilaç mı kendiliğinden mi ? Kız sende hiçbirşey soylemiyon :)
Gelsin ya artık moralinin bozulmasına gerek kalmadı. Ne yaptıysa bize de söylesin. Ben catlarim burada :) benim umudum yok sıra mi savdim artık sizden güzel haberler bekliyorum ben anacigim:)Yok tedaviyle olmadı baya kür falan kullanmış. Belki ondan belki başka bir şeyden bilinmez ama vakti gelmiş demek ki. Söyledim Kk grubunda seni bekliyorlar diyeinşallah o nickleri kendin için de yapacaksın kuzum benim
Şu teyzeye gitti belki de kız. Çok büyük Bir sorun yoktu galiba Elif için ya daha önce hamilelik de olmuştu. Kız beni faceden falan eklesene:)Buradasen
En son o kadına gitti mi hiç bilmiyorum ama bi sürü ot falan kullanmış bu ay. Ekleyeyim bacım soyadın neŞu teyzeye gitti belki de kız. Çok büyük Bir sorun yoktu galiba Elif için ya daha önce hamilelik de olmuştu. Kız beni faceden falan eklesene:)
Senin sıranı saçmana bakmıyorlar kuzu belki de senden başlayacak ne bilin kız. Böyle umutsuz umutsuz konuşma. İnşallah senin haberlerini de alacağız buradaGelsin ya artık moralinin bozulmasına gerek kalmadı. Ne yaptıysa bize de söylesin. Ben catlarim burada :) benim umudum yok sıra mi savdim artık sizden güzel haberler bekliyorum ben anacigim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?