- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Kuzum eylülün 26'da ben tedavi olmak için bursada jimer hastanesine gittim dr muayane etti gebelik ve prolaktin testi yaptı gebelik negatif prolaktin 25 çıktı fitil dostomex ve iltihap için antibiyotik verdi adetin 3 günü gel hormonlara bakalım dedi gönderdi bende ilaçları kullandım adetim geçti fitilden sandım adet söktürücü almaya gittim dr en son ağustos 29 da regl oldum diye hemen ultrasyona soktu hamilesin dediAyyyyy inanmıyorum saman alevi hamişmi çok sevindim darısı başımıza inşallah kız söyle aramıza katılsın ya ne yaptı acaba ama o gerçi onun çok ciddi bi pırıklemi yoldu diye hatırlıyommm
İnşallah tez vakitte biz sana yapacaz kuzum bu ikonları
Ay canım benim ya çok sevindim gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına olmayıda nasib eder inşallah bizlerde dua et olurmu darısı başımıza inşallah halay başı sendin kız afferim sözünde Durdun:)))Kuzum eylülün 26'da ben tedavi olmak için bursada jimer hastanesine gittim dr muayane etti gebelik ve prolaktin testi yaptı gebelik negatif prolaktin 25 çıktı fitil dostomex ve iltihap için antibiyotik verdi adetin 3 günü gel hormonlara bakalım dedi gönderdi bende ilaçları kullandım adetim geçti fitilden sandım adet söktürücü almaya gittim dr en son ağustos 29 da regl oldum diye hemen ultrasyona soktu hamilesin dedi
Amin canım inşallahAy canım benim ya çok sevindim gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına olmayıda nasib eder inşallah bizlerde dua et olurmu darısı başımıza inşallah halay başı sendin kız afferim sözünde Durdun:)))
Amin canım inşallahü teala dr tuvalet dışında ayağa kalkmak yok dedi iğneye başladım göbekten...Pdr_ci kuzu ozelden yazayım:)
Zeytin_yesili kuzum artık gitme aramızda kal. Rabbim ınş eli ayağı düzgün hayırlı ömürlü evlat nasip etsin. Kucağına aldığın günleri de görürüz ınş. Sen hiç anlamadın mı?belirtin olmadı mı minnoş ya?Bu sarı ballı baba Ne için ılk defa duydum ki. Hadi takvim de yap
Bende var ama girmiyorum canımKızlar face kullanan varsa ekleyin beni :)
Rabbim ol dedi ve oldu kuzu, ne desek en iyisini rabbim biliyor. Inş sorunsuz bir hamilelik gecirirsin herşey çok güzel olur canım benimAmin canım inşallahü teala dr tuvalet dışında ayağa kalkmak yok dedi iğneye başladım göbekten...
Hiç anlamadım kuzum 15 gün önce gebelik testi yapmıştı dr negatif çıkmıştı ilaç kullanıyordum fitil prolaktin düşürücü geciktim adet söktürücü almaya gittiğimde öğrendim
Belki vesile olur girersin. Meltem ve busra ile grup kurduk eğlenceli oldu valla:)Bende var ama girmiyorum canım
Benim Yok ama indiricem tl gelcemwagen kuzu seni de bekliyorum face e hadi:)
İndir lütfenBenim Yok ama indiricem tl gelcem
Ablanın hamileliği hayrlı olsun canım inşallah Rabbim tamamına erdirsin...Kizlar bu aksam ablamin hamile oldugunu ogrendik 3. Cocugu olacak Allahin izniyle,hapla korumuyordu bu ay b8r iki gun aksatinca supriz bebis olmus,rabbim ya gercekten herkesin imtihani farkli ayni aileden ben deli gibi isterken ablama nasip oldu hem de istemeden sumu anladim ben gercekten imtihan baska bir sey degil cokta kasmamak lazim ne zaman rabbim uygun gorurse ozaman nasip olur
Allah daim etsin canım darısı başına inş tez zamandaKizlar bu aksam ablamin hamile oldugunu ogrendik 3. Cocugu olacak Allahin izniyle,hapla korumuyordu bu ay b8r iki gun aksatinca supriz bebis olmus,rabbim ya gercekten herkesin imtihani farkli ayni aileden ben deli gibi isterken ablama nasip oldu hem de istemeden sumu anladim ben gercekten imtihan baska bir sey degil cokta kasmamak lazim ne zaman rabbim uygun gorurse ozaman nasip olur
Amin canim amin,sen de sag salim kucagina al insallah bebisini,gurubumuzda aylar sonra bir hamis cikmasi guzel oldu insallah sirasiyla biz de kaliriz.Ablanın hamileliği hayrlı olsun canım inşallah Rabbim tamamına erdirsin...
İnşallah tez zamanda sana da isteyen herkese de nasip etsin Mevlam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?