2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Ayyyyy inanmıyorum saman alevi hamişmi çok sevindim darısı başımıza inşallah kız söyle aramıza katılsın ya ne yaptı acaba ama o gerçi onun çok ciddi bi pırıklemi yoldu diye hatırlıyommm
Kuzum eylülün 26'da ben tedavi olmak için bursada jimer hastanesine gittim dr muayane etti gebelik ve prolaktin testi yaptı gebelik negatif prolaktin 25 çıktı fitil dostomex ve iltihap için antibiyotik verdi adetin 3 günü gel hormonlara bakalım dedi gönderdi bende ilaçları kullandım adetim geçti fitilden sandım adet söktürücü almaya gittim dr en son ağustos 29 da regl oldum diye hemen ultrasyona soktu hamilesin dedi

Ben ağustos ayında regl görünce kür yaptım sarı ballı baba , altın otu , pelin otu , aslan pençesi , çoban çantası sabah akşam 10-15 dk demleyip sabah akşam aç karnına içtim yanı sıra adetin ikinci gününden 12 gününe kadar bal tarçın çörek otu da yedim ama en önemlisi sabah namazından önce meryem süresi ve kuranı kerimde yaratma ile ilgili ayetleri okuyup çok dua ettim Rabbim nasip etti

İnşallah Rabbim tez vakitte hayrlısı ile sizlere de sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı evlatlar ihsan etsin kuzularım

Ay canım benim ya çok sevindim gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına olmayıda nasib eder inşallah bizlerde dua et olurmu darısı başımıza inşallah halay başı sendin kız afferim sözünde Durdun:)))

Amin canım inşallah Rabbim razı olsun ediyorum kuzum isimlerinizi sayarak Rabbim tez vakitte sizlere de nasip etsin inşallah

Pdr_ci kuzu ozelden yazayım:)

Zeytin_yesili kuzum artık gitme aramızda kal. Rabbim ınş eli ayağı düzgün hayırlı ömürlü evlat nasip etsin. Kucağına aldığın günleri de görürüz ınş. Sen hiç anlamadın mı?belirtin olmadı mı minnoş ya?Bu sarı ballı baba Ne için ılk defa duydum ki. Hadi takvim de yap

Amin canım inşallahü teala dr tuvalet dışında ayağa kalkmak yok dedi iğneye başladım göbekten...
Hiç anlamadım kuzum 15 gün önce gebelik testi yapmıştı dr negatif çıkmıştı ilaç kullanıyordum fitil prolaktin düşürücü geciktim adet söktürücü almaya gittiğimde öğrendim

Rabbim ol dedi ve oldu kuzu, ne desek en iyisini rabbim biliyor. Inş sorunsuz bir hamilelik gecirirsin herşey çok güzel olur canım benim
Bende var ama girmiyorum canım
Belki vesile olur girersin. Meltem ve busra ile grup kurduk eğlenceli oldu valla:)

Kizlar bu aksam ablamin hamile oldugunu ogrendik 3. Cocugu olacak Allahin izniyle,hapla korumuyordu bu ay b8r iki gun aksatinca supriz bebis olmus,rabbim ya gercekten herkesin imtihani farkli ayni aileden ben deli gibi isterken ablama nasip oldu hem de istemeden sumu anladim ben gercekten imtihan baska bir sey degil cokta kasmamak lazim ne zaman rabbim uygun gorurse ozaman nasip olur

Ablanın hamileliği hayrlı olsun canım inşallah Rabbim tamamına erdirsin...
İnşallah tez zamanda sana da isteyen herkese de nasip etsin Mevlam

Allah daim etsin canım darısı başına inş tez zamanda
Hangi imtihan kolay olmuş ki
Okulda bile sınavlara deli gibi çalıştık yüksek not almak için, demek ki Allah da bizden birşeyler bekliyor. Bizim duamiza tabiki ihtiyacı yok ama belki daha çok hatırlamamizi istiyor

Ablanın hamileliği hayrlı olsun canım inşallah Rabbim tamamına erdirsin...
İnşallah tez zamanda sana da isteyen herkese de nasip etsin Mevlam
Amin canim amin,sen de sag salim kucagina al insallah bebisini,gurubumuzda aylar sonra bir hamis cikmasi guzel oldu insallah sirasiyla biz de kaliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…