Aynen oyle canim,Allahin bizim duamiza ihtiyaci yok ama bizim duaya cok ihtiyacimiz var,ben inaniyorum birinciyi bir dogursak arkadan bir kac tane hemencecik olacak,ablamda 10 ay hamile kalamamisti(gerci cok zaman degil ama) sonra ikincide ucuncude kazaran oldu hap kullanirken dusun iki kere ay icinde almayi unuttu ve sonucta hamile kaldi,ilk aylar o da ovulasyon bilmem ne takip ettigi halde on ay gebe kalamadiAllah daim etsin canım darısı başına inş tez zamanda
Hangi imtihan kolay olmuş ki
Okulda bile sınavlara deli gibi çalıştık yüksek not almak için, demek ki Allah da bizden birşeyler bekliyor. Bizim duamiza tabiki ihtiyacı yok ama belki daha çok hatırlamamizi istiyor
Zaman canım bize ne kadar uzun gelse de her dua vaktini bekler.Aynen oyle canim,Allahin bizim duamiza ihtiyaci yok ama bizim duaya cok ihtiyacimiz var,ben inaniyorum birinciyi bir dogursak arkadan bir kac tane hemencecik olacak,ablamda 10 ay hamile kalamamisti(gerci cok zaman degil ama) sonra ikincide ucuncude kazaran oldu hap kullanirken dusun iki kere ay icinde almayi unuttu ve sonucta hamile kaldi,ilk aylar o da ovulasyon bilmem ne takip ettigi halde on ay gebe kalamadi
Amin canım inşallahü tealaAmin canim amin,sen de sag salim kucagina al insallah bebisini,gurubumuzda aylar sonra bir hamis cikmasi guzel oldu insallah sirasiyla biz de kaliriz.
Grup dağıldı kuzu hep devam ettik ama en son beş kişiye düşünce kimse de istek kalmadı ama ben yeniden katılırım duaya güzel oluyorAmin canım inşallahü teala
İnşalahü teala Rabbim sizlere de nasip etsin tez vakitte hayrlısı ile hani derler ya kafaya takmadığın anda oluyo diye benim tam tersi çok ağladığım hatta prolaktinimin yüksek dostonex kullanırken aldım haberi Rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyor dua listesi bırakılmış sanırım tekrar başlayalım dualarımız birbirimize daha bağlanıp destek olmamıza vesile inşallahü teala dualarımız makbul ve kabul olur
Canım hayırlı uğurlu olsun nasibi varmış gelmiş hap mı engelleyecek :) sana kesinlikle katılıyorum. Çocuk işi çabaya bakmıyor kesinlikle. Ne kadar yıpratsak da kendimizi olacak olan oluyor hep. Allah korusun bi tecavüzde bile hemen hamile kalanlar var, ilk geceden hamile kalanlar var, korunduğu halde hamile kalanlar var. Demek o bebeklerin nasibi var dünyada. Ama bizimkilerin nasibi yoksa ne kadar istesek de olmayacak. Her şeyi Rabbim çabaya bağlı kılıyor evet ama ben bu işin çabayla olacağına inanmıyorum. Bu kaderde kesin hükümlerden biri bence. Kendime göre yorumlayamam elbette kaderi. Ama etraftaki örnekler gösteriyor ki bebek çabaya bakmıyor nasibe bakıyor. Zor, çok Zor. Allah yardımcımız olsun. Benim odadaki diğer rehberlikçi bugün okulda Yok eşi Doğum yapacakmış . Ben de oturmuş tüp bebek merkezlerini araştırıyorum aşılama için. Çok zoruma gidiyor bu hal, ama isyan değil. Sadece üzgünüm. Hiç bir çaba sarfetmeden hamile kalanlara imreniyorum. Kendi çabalarıma ağlıyorum. İnancımız olmasa bu nasıl dünya der atar insan kendini. Ama imtihan işte. Sınanıyoruz. Ağır bir yükün altında.Aynen oyle canim,Allahin bizim duamiza ihtiyaci yok ama bizim duaya cok ihtiyacimiz var,ben inaniyorum birinciyi bir dogursak arkadan bir kac tane hemencecik olacak,ablamda 10 ay hamile kalamamisti(gerci cok zaman degil ama) sonra ikincide ucuncude kazaran oldu hap kullanirken dusun iki kere ay icinde almayi unuttu ve sonucta hamile kaldi,ilk aylar o da ovulasyon bilmem ne takip ettigi halde on ay gebe kalamadi
Benim kardeşim ikinciyi doğurucak benden 5 yaş küçük gelinim doğurcak imtihan bu kızlar evet kasmamak lazımKizlar bu aksam ablamin hamile oldugunu ogrendik 3. Cocugu olacak Allahin izniyle,hapla korumuyordu bu ay b8r iki gun aksatinca supriz bebis olmus,rabbim ya gercekten herkesin imtihani farkli ayni aileden ben deli gibi isterken ablama nasip oldu hem de istemeden sumu anladim ben gercekten imtihan baska bir sey degil cokta kasmamak lazim ne zaman rabbim uygun gorurse ozaman nasip olur
Kesinlikle canim ben de sana katiliyorum ama sunu da demek lazim tamamen nasip isi ama cabalamak tedavi olmakta gerekiyorsa yapmak lazim evde oturup olmasini beklemek olmayincada nasipte yok demek de olmaz,ama tup bebege turlu turlu tedavilerw ragmen olmayincada nasip yani o da garanti degil, kimisi caba harcamadan hatta kazaran hamile kaliyor kimi ugrasiyor yillarca ama rabbime inanc ve teslimiyet bize sabir veriyir rabbim cok buyuk ve cok sukur ki muslumanizCanım hayırlı uğurlu olsun nasibi varmış gelmiş hap mı engelleyecek :) sana kesinlikle katılıyorum. Çocuk işi çabaya bakmıyor kesinlikle. Ne kadar yıpratsak da kendimizi olacak olan oluyor hep. Allah korusun bi tecavüzde bile hemen hamile kalanlar var, ilk geceden hamile kalanlar var, korunduğu halde hamile kalanlar var. Demek o bebeklerin nasibi var dünyada. Ama bizimkilerin nasibi yoksa ne kadar istesek de olmayacak. Her şeyi Rabbim çabaya bağlı kılıyor evet ama ben bu işin çabayla olacağına inanmıyorum. Bu kaderde kesin hükümlerden biri bence. Kendime göre yorumlayamam elbette kaderi. Ama etraftaki örnekler gösteriyor ki bebek çabaya bakmıyor nasibe bakıyor. Zor, çok Zor. Allah yardımcımız olsun. Benim odadaki diğer rehberlikçi bugün okulda Yok eşi Doğum yapacakmış . Ben de oturmuş tüp bebek merkezlerini araştırıyorum aşılama için. Çok zoruma gidiyor bu hal, ama isyan değil. Sadece üzgünüm. Hiç bir çaba sarfetmeden hamile kalanlara imreniyorum. Kendi çabalarıma ağlıyorum. İnancımız olmasa bu nasıl dünya der atar insan kendini. Ama imtihan işte. Sınanıyoruz. Ağır bir yükün altında.
A ablacim hamileymissinAmin canım inşallahü teala
İnşalahü teala Rabbim sizlere de nasip etsin tez vakitte hayrlısı ile hani derler ya kafaya takmadığın anda oluyo diye benim tam tersi çok ağladığım hatta prolaktinimin yüksek dostonex kullanırken aldım haberi Rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyor dua listesi bırakılmış sanırım tekrar başlayalım dualarımız birbirimize daha bağlanıp destek olmamıza vesile inşallahü teala dualarımız makbul ve kabul olur
Teşekkür ederim canım Rabbim razı olsun..A ablacim hamileymissinhayırlı olsun senin adina cook coook sevindimsaglikla dogsun buyusun bebegin , sessiz gittin gumbur gumbur geldin dualarinda eksik etme bizi de:)
Ben burdayım canım ara sıra girip bakıyorum biri var mı diyeKızlar gene nereye kayboldu herkes
Nasıl gidiyor kuzum hamilelik. Sordum mu bilmiyorum ama belirtileri ne zaman hissetmeye başladın? Gerçekten ilk zamanlar belirti oluyor mu çok merak ediyorumBen burdayım canım ara sıra girip bakıyorum biri var mı diye
Kuzum karpuz gibi yata yata gidiyo çok şükür elhamdülillah...Nasıl gidiyor kuzum hamilelik. Sordum mu bilmiyorum ama belirtileri ne zaman hissetmeye başladın? Gerçekten ilk zamanlar belirti oluyor mu çok merak ediyorum
Ikinizde iyi olun da yat gülüm nolacakKuzum karpuz gibi yata yata gidiyo çok şükür elhamdülillah...
Kuzum benim ara sıra dizlerim bacaklarım ağrıdı ama normal diyodum ameliyatlı olduğum için koltuk altından sancı giriyodu ara sıra bıçak girip çıkar gibi bi de çok ceviz yedim hem midem bulanıyodu hem inatla ceviz yiyodum
Canım benim annemin ev taşıma telaşesi vardı o yüzden kendimi dinlemem pek mümkün olmadı zaten 15 gün önce de kanda negatif çıkınca gebelik rahattım...Ikinizde iyi olun da yat gülüm nolacakkimileri yüz tane belirti sayıyor ya demek ki çok dinlemekten kendini. Bak bir zamanlar rüya gördüm demiştin adasim rüya sana çıktı :)
Ayy çok ürpertici canım gerçekten ama insanın yüzüne bakınca anlayan insanlar oluyormuş. Buna inanıyorum ben :)Canım benim annemin ev taşıma telaşesi vardı o yüzden kendimi dinlemem pek mümkün olmadı zaten 15 gün önce de kanda negatif çıkınca gebelik rahattım...
Ama beni asıl şaşırtan dr gittiğimin ertesi günü bi tanıdık bi şey var mı dedi yok dedim kendimdem emin şekilde ertesi gün gene gördüm senin çocuğun olacak dedi anneme de söyle kıza bu aralar kendine dikkat etsin demiş içine doğdu sanırım kadının
Hadi hayırlı olsun Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin canımHayırlı sabahlar herkesegaliba bende hamileyim daha inanamasam da sizlerde duamdasiniz ne kadar tanimasamda sizlerin neler hissettiğinizi biliyorum çok klasik bir cümle ama gerçekten takmamak gerekmiş ben hiç beklemedigim anda oldu halbuki her ay beklerken sadece geçen ay beklemedim...bebeklerimiz er yada geç gelecek mevlam sadece zamanını bekliyor ... 2 buçuk yıl vajiyle uğraştım demekki o zamanlar vakti değilmiş ....siz üzülüp stres yapmayın mevlam hepimizin kucağını evini sağlıklı hayırlı çocuklarla doldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?