2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Gözün aydın canım rabbim ınş kucağına almayı da nasip etsin. Hayırlı sağlıklı evlât nasip etsin. Herşey vaktini bekliyor galiba bizim siramiz daha gelmedi:) rabbim büyük. Dualarinda bizi de unutma canım

Uff ne kadar sıkıcı bir hava var bugün
Kuzenimin de ikinciye hamile olduğunu öğrendim az önce evet sevindim ama içim buruk bir eksiklik var sanki hiç dolmayacak bir eksiklik ya hiç olmazsa çok korkuyorum bunca yıl geçti hiçbir şey değişmedi. Bir gün buraya başka bir şey yazar mıyım bilmiyorum ama şuan sonsuz bir karanlık var gıbı allahım sen güç kuvvet ver artık ağlamiyorum neden demiyorum sanırım alıştım bekliyorum. zaman geciyo ben bekliyorum belki de hayırlısı bu

Bebeğim rabbim sanada bizede nasip edecek inşallah. Peki sizde sorun ne tüp bebek tedavisi veya aşılama taptırdın mı?

Bebeğim rabbim sanada bizede nasip edecek inşallah. Peki sizde sorun ne tüp bebek tedavisi veya aşılama taptırdın mı?
İnş canım, inş demekten başka elden hiçbirşey gelmiyor. Bu sınavda rabbimin kararına tabiyiz tedavi de olsan o istemedikten sonra olmuyor. Bende tembellik var, ama eşim ddoktora gitmediği için hiçbir şey yapmadık, mucizeyi bekliyorum

Hmm aslında çözüm belkide çok kolydır. Elbette her şey Allahtan ne yaparsak yapalım sonuçta O’nun dediği oluyor. Ama çaba sarfetmekte kulluk görevimiz. Ama senin sorunun çok büyük değil bian önce yavruna kavuşursun Allah’ın izniyle. Benim kuzeninde de tembellik vardı ona rağmen doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldı:)))

Canim hepimiz ayni imtihanlardan geciyoruz karamsarliga kapiliyoruz ama bizimde imtihanimiz buyumus demekki,uzulme demeklede olmuyir seni cok iyi anliyorum

Hayırlısı be kuzum napalım rabbim büyük. Senin opu işlemi bu gün müydü?

Canim hepimiz ayni imtihanlardan geciyoruz karamsarliga kapiliyoruz ama bizimde imtihanimiz buyumus demekki,uzulme demeklede olmuyir seni cok iyi anliyorum
Eskisi kadar değil aslında üzüntüm, eskiden daha çok dusunuyordum. Gelişme var sanırım. İnsanların istediği an hamile kalmalarına çok imreniyorum bu gerçekten mucize, hele bizim için
Her gün birinden hamilelik haberi duyacağım diye korkuyorum, çok saçma değil mi

Oyle canim,korundugu halde hamile kalanlar var ne diyelim Allah bizi siniyor bizim imtihanimiz da bu,millete bakiyorum bir yillik evli kucaginda bebegi var bizim 3 yil oldu bir sey yok,isyan etmiyorum rabbim vakti zamaninda verecek buna inancim tam

Oyle canim,korundugu halde hamile kalanlar var ne diyelim Allah bizi siniyor bizim imtihanimiz da bu,millete bakiyorum bir yillik evli kucaginda bebegi var bizim 3 yil oldu bir sey yok,isyan etmiyorum rabbim vakti zamaninda verecek buna inancim tam
Hayırlısı canım ,takdir allahtan. Önemli olan zor sınavları geçmek inş. Vaktini saatini bekliyoruz. İşte böyle duyunca insanın içinde birşey kopuyor

Kızlar mahşerde diriltildiğimizde dünyada bir kuşluk vakti kadar kaldığımızı düşünücez
Bu kadarcık bir zaman için bu kadar üzülmeye değer mi???
Bu dünya sadece bir ilüzyon
Şapkadan tavşan çıkmasını beklemek gibi durumumuz
Bırakın çıkmasın bize de
Takmayın bu kadar
Bazen insan depresyona giriyor
Bol bol Kuran okuyun
Onun tefsirlerini okuyun
Vallahi kendimizi nasıl kurtaracağımızı bilmezken bir de mesul olacağımız bir evlat istemek pek akıl karı bile değil ama yine deistiyoruz işte
İnşAllah gönlümüze göre olur herşey dostlar
Ama kendimizi bu süreçte sağlam tutmaya çalışalım
Sonuçta hepimiz öleceğiz ve öldüğümüzde tek önemli olan bu süreçteki sabrımız olacak
Sabrımızın bizi kurtarması dileğiyle

Inş diğer dünyada allahin razı oldugu kullardan oluruz canım. Bu dünyaya dalıp gerçek hayatın orası olduğunu unutuyoruz bazen

Canim yazini gorunce uzuldum cunku ben de ayni senin hissettiklerini hissediyorum
Ben de iki yillik evliyim bir kere bile hamile kalamadim.

Canim yazini gorunce uzuldum cunku ben de ayni senin hissettiklerini hissediyorum
Beni anlayan birilerinin olması çok ıyi geliyor bana canım benim,aslında hiç anlamak zorunda olmasaydıniz ama hayat böyle bir şey işte. Bir yerde bebekleri çöp kutusuna atarken birileri bir yerde de kapı kapı dolaşıp bir çare ariyo. Rabbim herşeyin hayırlısini nasip etsin evladin bile... biliyoruz ki vermediğin de de bir hayır var sadece biz göremiyoruz canım. Ben de yedi yıldır bekliyorum, ne kadar bekleriz bilmiyorum ama rabbim güzel günler göstersin inşallah. Gün geliyor işte böyle duygu yoğunluğu yaşıyoruz napalim, bu günlerde geçecek elbet

Ben 3. Yılımda hamile kaldım düşük yaptım 5. Yılım
Teyzem 9 yıl sonra çocuk sahibi olmuş
Arkadaşım 7 yıl sonra
Bir Akrabam 13 yıl sonra
Yani zaman sayılı kızlar derdimiz değil Allah Baki

Ben 3. Yılımda hamile kaldım düşük yaptım 5. Yılım
Teyzem 9 yıl sonra çocuk sahibi olmuş
Arkadaşım 7 yıl sonra
Bir Akrabam 13 yıl sonra
Yani zaman sayılı kızlar derdimiz değil Allah Baki
Keşke gerçekten olacağını bilsek zaman geciyo o da gelir ama olur mu onu bilmiyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…