Ne cok uzuluyorum bilsen o kucucuk bebeklerin kiymetini bilmeyenlere. Tabiki de vermediginde de hayir vardir. Zamani gelmemistir belki de. Benim tek istegim ilerde kucagimda bebegimle otururken bu uzuldugum yazilari okuyup bosuna uzulmusum demek. O gunler cabucak gelir insallah. Ve kendim icin istedigim her seyi benim durumumda olup el acip dua eden cabalayan isteyen butun arkadaslara da istiyorum.Beni anlayan birilerinin olması çok ıyi geliyor bana canım benim,aslında hiç anlamak zorunda olmasaydıniz ama hayat böyle bir şey işte. Bir yerde bebekleri çöp kutusuna atarken birileri bir yerde de kapı kapı dolaşıp bir çare ariyo. Rabbim herşeyin hayırlısini nasip etsin evladin bile... biliyoruz ki vermediğin de de bir hayır var sadece biz göremiyoruz canım. Ben de yedi yıldır bekliyorum, ne kadar bekleriz bilmiyorum ama rabbim güzel günler göstersin inşallah. Gün geliyor işte böyle duygu yoğunluğu yaşıyoruz napalim, bu günlerde geçecek elbet
Beklenen zaman gelince ve istedigin olunca insan yasadigi kotu zamanlari hemen unutabiliyor. Ama belirsizlik bizi uzen. Farkli seylerle ugrasip kafamizi dagitmaliyiz bence. Ben bu ara kendime yeni hobiler bulmaya calisiyorum. Hayat geciyor, neresinden yakalarsak kardir :)Ben 3. Yılımda hamile kaldım düşük yaptım 5. Yılım
Teyzem 9 yıl sonra çocuk sahibi olmuş
Arkadaşım 7 yıl sonra
Bir Akrabam 13 yıl sonra
Yani zaman sayılı kızlar derdimiz değil Allah Baki
Heh ben de onu diyorum işteBeklenen zaman gelince ve istedigin olunca insan yasadigi kotu zamanlari hemen unutabiliyor. Ama belirsizlik bizi uzen. Farkli seylerle ugrasip kafamizi dagitmaliyiz bence. Ben bu ara kendime yeni hobiler bulmaya calisiyorum. Hayat geciyor, neresinden yakalarsak kardir :)
Amin inş rabbim dualarını dualarımızı kabul etsin inşallah hayırlısı ile tez zamanda canımNe cok uzuluyorum bilsen o kucucuk bebeklerin kiymetini bilmeyenlere. Tabiki de vermediginde de hayir vardir. Zamani gelmemistir belki de. Benim tek istegim ilerde kucagimda bebegimle otururken bu uzuldugum yazilari okuyup bosuna uzulmusum demek. O gunler cabucak gelir insallah. Ve kendim icin istedigim her seyi benim durumumda olup el acip dua eden cabalayan isteyen butun arkadaslara da istiyorum.
Sen niye mesajima cevap vermiyorsun acabaaUnuttuk unutulduk offfff. Aklımdasınız hepiniz sizi çok sevdim seviyorummmmm.
Okuyanlara selam olsun arada da bi gireyim yaaa
Çünkü benim hala bi umudum var sonunda elbet birgün bizde bende anne o lu cammmmmm. İşte bukadar
Ay çok sevindim hadi inşallah sağlıkla sana tutunur bebeğin maşallah yüzün gülecek hayırlısıyla darısı başımızaBuraya da yazayım kızlar. İlk göz ağrımız burası :) hamdolsun tüp bebek denemesi sonucu bugün pozitif sonucu aldım. İnşallah devamı da gelir. İnşallah bu topikteki herkes sırayla hamile kalacak ve herkes bir bir kucağına alacak. Dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim :)
İniallah canım hepimiz bu mutluluğu doya doya yaşayacağızAy çok sevindim hadi inşallah sağlıkla sana tutunur bebeğin maşallah yüzün gülecek hayırlısıyla darısı başımıza
Ayyy kız sen nezaman başladın nezaman oldu bu işşşş Yeminle çok sevindimmm darısı başımıza inşallah gülüm Allah hayırlı Doğum nadin etsin inşallahBuraya da yazayım kızlar. İlk göz ağrımız burası :) hamdolsun tüp bebek denemesi sonucu bugün pozitif sonucu aldım. İnşallah devamı da gelir. İnşallah bu topikteki herkes sırayla hamile kalacak ve herkes bir bir kucağına alacak. Dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim :)
Canim ya cok ama cok sevindim,rabbim tamamina erdirsin insallah,bizi de dualarinda unutma,saglikla kucagina almak nasip olur insallahBuraya da yazayım kızlar. İlk göz ağrımız burası :) hamdolsun tüp bebek denemesi sonucu bugün pozitif sonucu aldım. İnşallah devamı da gelir. İnşallah bu topikteki herkes sırayla hamile kalacak ve herkes bir bir kucağına alacak. Dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim :)
Valla üstüste aşılama sonraki ay da tüp bebek denedik. Çünkü doğal yoldan çok zor olacak belli. Çok şükür tutmuş. İnşallah sıra sizde kuzuş ya, sende son durum nedir :)Ayyy kız sen nezaman başladın nezaman oldu bu işşşş Yeminle çok sevindimmm darısı başımıza inşallah gülüm Allah hayırlı Doğum nadin etsin inşallah
Unutur muyum canım sürekli hepimize dua ediyorum. İnşallah bir bir bu duyguyu tadacağız. Sen naptın canım? Burada pek yazışmalar olmuyor whatsapta grup kurduk. İsterseniz sizi de ekleyelim :)Canim ya cok ama cok sevindim,rabbim tamamina erdirsin insallah,bizi de dualarinda unutma,saglikla kucagina almak nasip olur insallah
Ayyy Canım çok sevindim bizde ocak sonu şubat gibi işte başlamayı düşünüyor inşallah ayyy inşallah şu an yaşadığın o güzel duyguyu rabbim tüm isteyenlere banada beraberinde tattırır inşallah dua et bizlerde olurmuValla üstüste aşılama sonraki ay da tüp bebek denedik. Çünkü doğal yoldan çok zor olacak belli. Çok şükür tutmuş. İnşallah sıra sizde kuzuş ya, sende son durum nedir :)
Ediyorum tabi ki canım :) dualara devam inşallah. Az kalmış senin de. İnşallah umduğunu bulursun bu sefer. Ameliyat oldun mu kuzuAyyy Canım çok sevindim bizde ocak sonu şubat gibi işte başlamayı düşünüyor inşallah ayyy inşallah şu an yaşadığın o güzel duyguyu rabbim tüm isteyenlere banada beraberinde tattırır inşallah dua et bizlerde olurmu
Yok canım ya maddi manevi tamam hazırlandık kaynım evlilik mevzusu çıktı çok para harcandı e benim Tedaviyede 20 bin gider garanti neyse düğün bitti biz mejburren bekliycez 1 2 ay ne yapalım vardır bundada bi hayır tutun ması için varmı yediğin ne bilim yaptığın herhangi bişiy bide zormu kimisi çok abartıyor yok İlaç kullanırken sürekli uyuyormuşsun yok çok acılıymış felanEdiyorum tabi ki canım :) dualara devam inşallah. Az kalmış senin de. İnşallah umduğunu bulursun bu sefer. Ameliyat oldun mu kuzu
Canım öyle canını aman aman acıtan bir şey Yok. Ben iğne olduğumda tansiyonu düşen biriydim düşün şimdi her gün kendi kendime yapıyorum göbekten. 2 aya yakın da sürecek daha. İğne kısmı başlarda zoruna gidiyor ama İnan sonra göbeğinin morluklarına da alışıyorsun, karnının şişkinliğine de, her şeye. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez amaYok canım ya maddi manevi tamam hazırlandık kaynım evlilik mevzusu çıktı çok para harcandı e benim Tedaviyede 20 bin gider garanti neyse düğün bitti biz mejburren bekliycez 1 2 ay ne yapalım vardır bundada bi hayır tutun ması için varmı yediğin ne bilim yaptığın herhangi bişiy bide zormu kimisi çok abartıyor yok İlaç kullanırken sürekli uyuyormuşsun yok çok acılıymış felan
Ben bu ay rahim filmi cektirdim 2 gun once,sukur bir skinti cikmadi,sag tup biraz tikaliymis o da acildi sukur,ben biraz uzaklasmak istedim ondan yazmadim,bir sure uzaklasmak iyi gelir diye dusundum,bakalim biz de basladik sayilir,sanirim bende diger ay basliycam tupe hayirlsiiylaUnutur muyum canım sürekli hepimize dua ediyorum. İnşallah bir bir bu duyguyu tadacağız. Sen naptın canım? Burada pek yazışmalar olmuyor whatsapta grup kurduk. İsterseniz sizi de ekleyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?