Aynen destek olmayı sakın ihmal etme olurmu canım kendine çok iyi bak bebişimize sahada iyi bak rabbbim sana ve eşine bağaşlasın hayırlı evlat eylesin size sizlerimde ona hayırlı anne baba olmayı nadin etsin inşallahCanım öyle canını aman aman acıtan bir şey Yok. Ben iğne olduğumda tansiyonu düşen biriydim düşün şimdi her gün kendi kendime yapıyorum göbekten. 2 aya yakın da sürecek daha. İğne kısmı başlarda zoruna gidiyor ama İnan sonra göbeğinin morluklarına da alışıyorsun, karnının şişkinliğine de, her şeye. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez amakolay bir süreç değil ama zor da değil. Tüp bebek tüp bebek diyorlardı hep aklıma ne hikayeler gelirdi. Hiçbir şey yok İnan. Sadece çok fazla iğne ve ilaç kullanıyorsun. E o da zaten sıkıca tutunsun diye hep. Extra yendiğim içtiğim bir şey Yok sağlıklı beslenmeye çalıştım balık süt yumurta vs. Bi de ben transferden sonra bugüne kadar yani 11 gündür kolay kolay kalkmadım yataktan . Başlarda sadece lavaboya. Sonlara doğru evin içinde biraz hareket ediyordum. Rapor aldım 9 günlük bugün işbaşı yaptım daha. Ama hala da merdiven çıkmamaya , ayakta duymamaya çalışıyorum. Geldim mi patbyatacam artık :) sen hele bi o sürece gel ben tüm tecrübelerimi paylaşırım seninle
Canım gözün aydın çok iyi bişiy çıkmamış. Darısı başımıza inşallahBen bu ay rahim filmi cektirdim 2 gun once,sukur bir skinti cikmadi,sag tup biraz tikaliymis o da acildi sukur,ben biraz uzaklasmak istedim ondan yazmadim,bir sure uzaklasmak iyi gelir diye dusundum,bakalim biz de basladik sayilir,sanirim bende diger ay basliycam tupe hayirlsiiyla
Cok sukur canim,ben de zaten rezerv azligi vardi Allahtan rahim filminde bir sey cikmadi sukur bakalim gerisi Allahtan,hepimiz guzel haberler aliriz teker teker insallahCanım gözün aydın çok iyi bişiy çıkmamış. Darısı başımıza inşallah
Amin canım Allah razı olsun , hepimiz için inşallah :)Aynen destek olmayı sakın ihmal etme olurmu canım kendine çok iyi bak bebişimize sahada iyi bak rabbbim sana ve eşine bağaşlasın hayırlı evlat eylesin size sizlerimde ona hayırlı anne baba olmayı nadin etsin inşallah
Gözün aydın canım iyi şükür onda bir şey çıkmamış. O zaman bir iki aya kadar da senin güzel ha erlerini duyacağız inşallahCok sukur canim,ben de zaten rezerv azligi vardi Allahtan rahim filminde bir sey cikmadi sukur bakalim gerisi Allahtan,hepimiz guzel haberler aliriz teker teker insallah
Insallah canim sirasiyla hepimiz hamile kaliriz insallah,sen de dikkat et kendine,saglikla hayirli dogumlar nasip etsin rabbim insallahGözün aydın canım iyi şükür onda bir şey çıkmamış. O zaman bir iki aya kadar da senin güzel ha erlerini duyacağız inşallah
Amin canım Allah razı olsunInsallah canim sirasiyla hepimiz hamile kaliriz insallah,sen de dikkat et kendine,saglikla hayirli dogumlar nasip etsin rabbim insallah
Ben varım bu işe :))aktifleştirelim canım
Ben de aktifimBen varım bu işe :))
O zaman sahalara geri dönüyoruz :))) heyooooooo :)))Ben de aktifim
Pdr_ci kız senin hamilelik takvimini yerim :)))
inşAllah canımcımHevesimiz kalmasın dedim. Hepimizin kırmızı şeritleri olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?