2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Ayni tas ayni hamam olunca yazan olmuyor

Büşra berat var di o nerelerde?

Kizlar merhaba bende yeni geldim 1 oglum var 4 yaşında ikinci icin uğraşıyorum rabbim nasip etmiyor 1.5 sene oldu yarin dr kontrolüm var tekrar rahim filmi çekincem sanirim son çarem ins faydasını görürüm sizlerede tanışmak isterim

Canım hoşgeldin aramıza. Topiğimiz eskisi kadar canlı değil ama yine de yardımlaşalım tabi:) neden tekrar rahim filmi çekiniyorsun canım? Sonradan kapanma ihtimali mi var tüplerin , ilk defa duydum. Rabbim gönlüne göre verir inşallah

Ilk kez cektiricem dr kontrolüm var tekrar demek istemiştim aslinda hangi topic daha aktif oraya gitsek konuşacak birilerine ihtiyacım var ama hassas konular çevreme cok duyurmak istemiyorum simdilik

Hayır anlam veremiyorum.Evet bir mucize istiyoruz belki ama hiçbir problem yokken olmamasına insan ne çare bulacağını bilemiyor ilkinde 3 ayda hamile kalmıştım anlamamıştım bile rabbim isteyen herkese nasip etsin :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…