Canimmmm istersen watsap grubumuza sende gel :)
Teşekkür ederim canım darısı size olacak inşallah
Amin ecmain dualarini.esirgeme :) :)Teşekkür ederim canım darısı size olacak inşallah
Eda Simsek en iyisi.onun tedavisi sayesinde anne oldum Allah ondan razi olsunEda tunç şimşek sibel kaya sibel malkoç yelda doğan müjde Şekeroğlu ayla üçkuyu bu doktorlar hakında bilgisi olan var mi
Tsk edrim dikkate alicam yorumunu ne.sorun vardi send eEda Simsek en iyisi.onun tedavisi sayesinde anne oldum Allah ondan razi olsun
Hepten topigi de oldurmeyelimAyni tas ayni hamam olunca yazan olmuyor
Canım o da girmiyor whatsap grubumuz var oradan konuşuyoruz yassimin, meyra_naz, büşra_brt, ben ve assosyal whatsapran sürekli iletişim halindeyiz. Eğer istersen sen de gel :)Büşra berat var di o nerelerde?
Canım hoşgeldin aramıza. Topiğimiz eskisi kadar canlı değil ama yine de yardımlaşalım tabi:) neden tekrar rahim filmi çekiniyorsun canım? Sonradan kapanma ihtimali mi var tüplerin , ilk defa duydum. Rabbim gönlüne göre verir inşallahKizlar merhaba bende yeni geldim 1 oglum var 4 yaşında ikinci icin uğraşıyorum rabbim nasip etmiyor 1.5 sene oldu yarin dr kontrolüm var tekrar rahim filmi çekincem sanirim son çarem ins faydasını görürüm sizlerede tanışmak isterim
Kizlar benide watsaba alın bari ordan tanışalım :)Canım o da girmiyor whatsap grubumuz var oradan konuşuyoruz yassimin, meyra_naz, büşra_brt, ben ve assosyal whatsapran sürekli iletişim halindeyiz. Eğer istersen sen de gel :)
Yaa gerçekten mi çok sevindim canım yaaKızlar beni hatirladiniz mi necati kız o esra bendün beta hcg sonucum 41.40 cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?