2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Muhteşem bir haber canım çok sevindim
Rabbim daha güzel haberlerini almayı da nasip etsin inş
Tüm gelişmeleri paylaş bizimle
Gözün aydın olsun inş. Yılbaşı hediyesi
Bizim içinde dua et lütfen
Bu topik benim de ilk göz ağrım her duamda varsiniz ben bebeğin gelişini duaya bağlıyorum meryem suresi okumaya başladım daha bitmeden bu mutlu haberi aldım

Amin inşallah çok çok amin yarın gideceğim sağlık ocağına inşallah mutlu haber alırım ve sağlıkla yükselmiş olur inşallah
Bize de haber ver. Tasalanma, bazı kadınlarda düşük çıkıyor ve yükseliyor sonra yakalıyor normal seviyeyi. Sen kendini yormamaya bak ağır iş falan yapma. Olabildiğince yat dinlen. Ev işi falan da yapma kuzu bi müddet. Çok riskli dönemdesin. İnşallah bize güzel haberler uçurursun

Amin inşallah çalışıyorum malesef ama iş yerine haber verdim dokunmuyorum hiç bir şeye yarın gideyim sonucu alır almaz yazarım inşallah

Aaaaaa ne güzel yaaa tebrik ederim saglikla ilerlesin insAllah birer birer güzel haberler geliyoooor wagen hamisleri liste yapip ilk sayfaya koysanya kuzum 3 oldu bak
Kızlar beni hatirladiniz mi necati kız o esra ben dün beta hcg sonucum 41.40 cıktı

Olmadı yine olmadı sonucum cıktı 38.20 ye düşmüş yine kimyasal

Kime ne yaptım ben neyin cezasını çekiyorum
Çok üzüldüm ya sakın öyle deme canım allahın gücüne gider. Bunda da vardir bir hayır diyeceğiz .sağlıklı olsaydı devam ederdi zaten rabbim sana daha güzelini daha sağlıklısıni vereceği için bunu nasip etmedi. Inş en kisa zamanda yine nasip olur ve dokuz ay boyunca sorunsuz devam eder ve kucağına alırsın canım benim

ah canım ya çok üzüldüm, dünya hayatı işte imtihan hepsi Rabbim sınıyor bak böyle yapma demkk i hayırlsı değilmiş.dua edelim yine olur inşAllah hamile kalabiliyosun o da çok büyük bir nimet .bence sen düşüklerini araştırt pıhtılaşma filan olabilir bu kaçıncı kimyasal ? bir de el mübdi oku Allahın ızniyle sağlıklıbir gebelikl geçirirsin toparlanmaya çalış her kışın bir baharı vardır ne güzel söylenmiş ..

Bu ikinci kimyasalim tabi fark ettiğim 2 birde fark etmeyim adetle birlikte attıklarım vardır diye düşünüyorum her şeyi araştırdık kim şu test şu ilaç dediyse yaptık ama yok sebebini hiç bir doktor bulamadı hala

bak profiline Allah her şeyi gören bilendir,demekki böyle olması gerekiyor

Canım dünkü mesajında çok sevinmiştim ama bak şimdi çok üzüldüm bunadaşükür çok şükretmen lazım çümkü en azından kala biliyorsun ben hiç bir zaman doğal yoldan hamilekalamıycam gerçi bunu bitek Allah bilir de onda mucize yoktur ol der ve olu verir ama tıppen bu şekil Allah tan umudumu kesmedim kesmemde inşallah birdaha sakın ama sakın bu şekil düşünme olurmu öyle düşünecek olsak ben daha yeni 22 me bastım ben ne yapmış ola bilirim peki üzülme olurmu hep çok çok şükret

Canım benim çok üzüldüm değerinin düşmesine. Dün sana söylemedim ama değerin düşüktü çok. Ama kızların da dediği gibi hamile kalıyor olman en güzel kısmı. Bu büyük bir nimet canım. Şu ana kadar neler yaptın bu süreçle ilgili ? Hormon tahlili, hsg, eşinin sperm testi, klomen tedavisi... neler yaptın canım

Rahim filmi çekildi eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu klomen tedavisi gördüm olmadı iğneli tedavi gördüm olmadı 2 defa aşılama yaptık olmadı kürler denedim kim ne dediyse denedim olmadı profosorlere gittim yok yok yok tıbben hiç bir sorunumuz yok esimdede sorun yoktu ama yinede ameliyat masasına yattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…