- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Amin inşallah canım sağol .. seninde hayırlı olsun sende sağlıkla kucağına al inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah
Sağol canım. Aynı yoldan geçmişiz benim de ilk tüp bebek denemesi :) Rabbim korktuğumuza uğratmasınAmin inşallah canım sağol .. seninde hayırlı olsun sende sağlıkla kucağına al inşallah
Amin ecmain .. ya ben çok kötü oluyorum daha çok erken değil mi aşırı halsizlik ve mide bulantısı varSağol canım. Aynı yoldan geçmişiz benim de ilk tüp bebek denemesi :) Rabbim korktuğumuza uğratmasın
Canım çok normal. BiZimki normal gebelik değil ki. Vücuda bi sürü hormon yüklüyoruz ekstradan. Halsizlik yorgunluk tüylenme şişkinlik kilo alımı mide bulantısı bel ağrıları .. bunlar hep ilaçlardan. Muhtemelen sen de vajinal jel , kan sulandırıcı, ve daha türlü türlü hap kullanıyorsundur. Bana ekstradan sabah akşam 200 mg şık progesteron vermişti doktor. Ki kullandığımız crinone jel zaten progestron. Baya yüklendim yani. Bu halsizlik mide ve uyku sorununu progesteron hormonu yapıyor. Telaş etme. Ama bol bol uzanman dinlenmen lazım. Benim 13-14 haftalık oldu ama hala dinleniyorum fazla iş falan yapmıyorum. Ve mide bulantım bel ağrım şişkinlik hala var.Amin ecmain .. ya ben çok kötü oluyorum daha çok erken değil mi aşırı halsizlik ve mide bulantısı varsen iyi misin
Minnak daha :) neye göre hesapladın haftanı5+4 bugün
5+2 de ultrason muayenesi oldum canım .. benim transferim naturel oldu ilaçsız ilaç kullanmıyorum canım ama çok fenayımMinnak daha :) neye göre hesapladın haftanı
Hayirlisi olur ins :) 14 gun beklemek sartmi ki bugun kasiklarim cok aciyor yumurtaliklarim batiyor resmen neden anlamadim iliskiden sonra olduNe güzel yakalamissin canım inş bu ay uğurlu gelir ondort gün sonra mutlaka buraya da yaz sonucu:) rabbim gönlüne göre versin inş
İlk defa duydum onu. Bilemedim ki canım doktoruna sorsaydın5+2 de ultrason muayenesi oldum canım .. benim transferim naturel oldu ilaçsız ilaç kullanmıyorum canım ama çok fenayım
Doktorum normal dedi mide bulantısı iyiye işaretmiş .. ama ben yatakdan kalkmak istiyorum o yüzden ne iyi gelir tecrübesi olan varsa belki yardımcı olur dedim galeta ve yoğurt yedim bugün bi de sadece yoğurtlu çorba içtim birazcık daha iyiyim ama yine kalkamıyorum tabi :))İlk defa duydum onu. Bilemedim ki canım doktoruna sorsaydın
Hayırlı olsun neden böyle birşey düşündünüz ki Allah korusunMerhaba Hanımlar
Ben 9 haftalık gebeyim. 6. haftadan bu haftaya kdr göğüslerimde dolgunluk ve hassasiyet vardı ama 2 günsür göğüslerim eski halini aldı. Ne hassasiyet ne şişlik.. sizce bebeğin kalbinin durduğu anlamına mı gelir? Sizlerin deneyimi nedir bu konuda
Hayırlı olsun neden böyle birşey düşündünüz ki Allah korusun
Allah korusun düşünmeyin öyle şey inşallah bişey olmamıştır .. erkene çekin randevuyu şüphe kalmasın içinizde rahat edersinizBebeğin kalp atışı durduğunda gebelik belirtilerinin de yokolacağını söylemişti doktorum. Benim de giderek yok oluyorr. 3 haftadır kabızlık sorunum vardı 2 gündüz düzeldi bağırsak düzenim.. endişelensim kontrolüme de 1 hafta var daha..
Canım sen nasıl hamile kaldın. Kendiliğinden miaEy gidi eski günlerkimler geldi kimler geçti
Canım nerde yaptırdın ilaçsız tüp bebek operasyonunu. Bende oyle istiyorum ama kararsızım. Çunku bi sorun yokken hamile kalamıyorum. Anlamadım boşuna ilaç almadan bir yol yokmuDoktorum normal dedi mide bulantısı iyiye işaretmiş .. ama ben yatakdan kalkmak istiyorum o yüzden ne iyi gelir tecrübesi olan varsa belki yardımcı olur dedim galeta ve yoğurt yedim bugün bi de sadece yoğurtlu çorba içtim birazcık daha iyiyim ama yine kalkamıyorum tabi :))
İstanbul Şişli memorial de yaptırdım transferim ilaçsız oldu yumurta toplamaya kadar iğne tedavisi gördüm mecburenCanım nerde yaptırdın ilaçsız tüp bebek operasyonunu. Bende oyle istiyorum ama kararsızım. Çunku bi sorun yokken hamile kalamıyorum. Anlamadım boşuna ilaç almadan bir yol yokmu
Benim 3 tüp denemem oldu transferleri hep ilaçsız yaptılar çok acı çektim drlara o kadar söyledim belden aşağısını uyuşturun dayanamıyorum yok hiçbiri uyuşturmadı transfer anında o kadar şiddetli canım yanıyor ki hatta bir keresinde masadan kalmak istedim şeytan kalk senin canın daha kıymetli dedi kendimi zor tuttumİstanbul Şişli memorial de yaptırdım transferim ilaçsız oldu yumurta toplamaya kadar iğne tedavisi gördüm mecburen
Canım yumurta çatlayınca bir ile beş gün arası yerleşmeye çalışıyo o yüzden bunları yasaman normal belki de yerlesiyordur bebişHayirlisi olur ins :) 14 gun beklemek sartmi ki bugun kasiklarim cok aciyor yumurtaliklarim batiyor resmen neden anlamadim iliskiden sonra oldu
Yok canım tüp bebekle olduCanım sen nasıl hamile kaldın. Kendiliğinden mia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?