Niye o kadar oldu ki bende ilk sıkışıklıktan dolayı karnıma sancı girdi yatıda bırakmak zorunda kaldı doktor. İkincisinde daha az sıkışık gittim hiç acı olmadı iki dakikada bittiBenim 3 tüp denemem oldu transferleri hep ilaçsız yaptılar çok acı çektim drlara o kadar söyledim belden aşağısını uyuşturun dayanamıyorum yok hiçbiri uyuşturmadı transfer anında o kadar şiddetli canım yanıyor ki hatta bir keresinde masadan kalmak istedim şeytan kalk senin canın daha kıymetli dedi kendimi zor tuttum
Canım ilaçsız dediğin şey nasıl oluyor , bende de transfer esnasında ilaç falan kullanılmadı. Direk embriyolar konuldu 2 dakikada.İstanbul Şişli memorial de yaptırdım transferim ilaçsız oldu yumurta toplamaya kadar iğne tedavisi gördüm mecburen
Valla bilmiyorum öleceğim sandım transferden sonra çıkınca ilk işim eşime kızmak oldu olursa olur olmazsa bir daha tüp yaptırmıycam dedim büyük konuşmuşum her ne kadar acı çeksem de tekrar tüp bebek gerekiyor 4. Kez inşallah bu sefer Allah nasip ederNiye o kadar oldu ki bende ilk sıkışıklıktan dolayı karnıma sancı girdi yatıda bırakmak zorunda kaldı doktor. İkincisinde daha az sıkışık gittim hiç acı olmadı iki dakikada bitti
Ben hiç bişey hissetmedim gülerek çıktım odamaBenim 3 tüp denemem oldu transferleri hep ilaçsız yaptılar çok acı çektim drlara o kadar söyledim belden aşağısını uyuşturun dayanamıyorum yok hiçbiri uyuşturmadı transfer anında o kadar şiddetli canım yanıyor ki hatta bir keresinde masadan kalmak istedim şeytan kalk senin canın daha kıymetli dedi kendimi zor tuttum
İlaçsız dediğim şu .. estrofem vajinal jel progestan falan veriyolar .. adeti düzenli olup rahimde bir problem görülmeyenlere hiç bişe vermeden doğal transfer ediyorlarCanım ilaçsız dediğin şey nasıl oluyor , bende de transfer esnasında ilaç falan kullanılmadı. Direk embriyolar konuldu 2 dakikada.
Bende de hiçbir problem yoktu. Ama yine de bol bol verdi doktor:) aman sonu iyi olsun daİlaçsız dediğim şu .. estrofem vajinal jel progestan falan veriyolar .. adeti düzenli olup rahimde bir problem görülmeyenlere hiç bişe vermeden doğal transfer ediyorlar
Canım çok ilginç bu kadar acı duymaman gerekiyor aslında. Galiba kendini çok kasıyorsun. Yine de kolay bir işlem değil. Rabbim inşallah bu defa yüzünüzü güldürür artık gerek duymazsın işin güzel kısmını yaşarsın :)Valla bilmiyorum öleceğim sandım transferden sonra çıkınca ilk işim eşime kızmak oldu olursa olur olmazsa bir daha tüp yaptırmıycam dedim büyük konuşmuşum her ne kadar acı çeksem de tekrar tüp bebek gerekiyor 4. Kez inşallah bu sefer Allah nasip eder
Ay insallah ilk kez bu kadar net yumrtlamami hissedebildim sanirim testde yaptgim icin hissetim.Rabbim ol der bu sefer ins.Canım yumurta çatlayınca bir ile beş gün arası yerleşmeye çalışıyo o yüzden bunları yasaman normal belki de yerlesiyordur bebiş
Merhaba canım arada yazın güzel oluyor. Bebek haberi alan arkadaşlar var aramızda çok şükür ,ben bekleyegillerden :)) beklerken ağaç olmaya adayım :))Mrb kızlar nasılsınız nasıl gidiyor epeydr ugramiyordum buraya :) umarım hepiniz güzel haberler ile buraya yazarsınız
Selam canımkızlarrrr çok çok uzun süreden sonra merhaba herkeslere nasılsınız
iyiyim şükür ugraşmaya devam hala :)Selam canım
Elhamdulillah sen nasılsın?
Kiz bebisin cinsiyeti ne :)Huhuu kızçeler napıyorsunuz nediyorsunuz, buralar eskiden hep dutluktu şimdi boş arsa gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?