2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Niye o kadar oldu ki bende ilk sıkışıklıktan dolayı karnıma sancı girdi yatıda bırakmak zorunda kaldı doktor. İkincisinde daha az sıkışık gittim hiç acı olmadı iki dakikada bitti

İstanbul Şişli memorial de yaptırdım transferim ilaçsız oldu yumurta toplamaya kadar iğne tedavisi gördüm mecburen
Canım ilaçsız dediğin şey nasıl oluyor , bende de transfer esnasında ilaç falan kullanılmadı. Direk embriyolar konuldu 2 dakikada.

Niye o kadar oldu ki bende ilk sıkışıklıktan dolayı karnıma sancı girdi yatıda bırakmak zorunda kaldı doktor. İkincisinde daha az sıkışık gittim hiç acı olmadı iki dakikada bitti
Valla bilmiyorum öleceğim sandım transferden sonra çıkınca ilk işim eşime kızmak oldu olursa olur olmazsa bir daha tüp yaptırmıycam dedim büyük konuşmuşum her ne kadar acı çeksem de tekrar tüp bebek gerekiyor 4. Kez inşallah bu sefer Allah nasip eder

Ben hiç bişey hissetmedim gülerek çıktım odama

Canım ilaçsız dediğin şey nasıl oluyor , bende de transfer esnasında ilaç falan kullanılmadı. Direk embriyolar konuldu 2 dakikada.
İlaçsız dediğim şu .. estrofem vajinal jel progestan falan veriyolar .. adeti düzenli olup rahimde bir problem görülmeyenlere hiç bişe vermeden doğal transfer ediyorlar

Transfer esnasında değil transferden önce transfer gününe kadar ilaç kullanılıyor bunlarda hormon .. gebelik olursa da 10 haftaya kadar devam ediliyor .. yani ilaçsız doğal olması daha iyi ve daha kolay ..

İlaçsız dediğim şu .. estrofem vajinal jel progestan falan veriyolar .. adeti düzenli olup rahimde bir problem görülmeyenlere hiç bişe vermeden doğal transfer ediyorlar
Bende de hiçbir problem yoktu. Ama yine de bol bol verdi doktor:) aman sonu iyi olsun da

Canım çok ilginç bu kadar acı duymaman gerekiyor aslında. Galiba kendini çok kasıyorsun. Yine de kolay bir işlem değil. Rabbim inşallah bu defa yüzünüzü güldürür artık gerek duymazsın işin güzel kısmını yaşarsın :)

Mrb kızlar nasılsınız nasıl gidiyor epeydr ugramiyordum buraya :) umarım hepiniz güzel haberler ile buraya yazarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…