2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin Rabbim .. Ben tüp bebek yaptırdım ilk denememde tuttu çok şükür inşallah kucağımıza almayıda nasip eder ..
Canım maşallahn13 hafta olmuş, cinsiyetini söyledi mi doktor :) gerçi bir iki hafta sonra söylüyorlar genelde

Selam kizlar.Bebek bekleyen arkadaslarimiza hayirli uğurlu olsun.Rabbim sağlıkla kucaklarina almayi nasip etsin inşallah.Analarina babalarina hepimize hayırlı eclat olsunlar inşallah.Bana gelirsek bir gelişme yok zaten de vazgeçtim.Tedaviyi bitirdik.Rabbim sizlere nasip etsin inşallah.

Canim
Canim Benim Rabbim ummadigin anda gondersin insAllah mucizeni.Daha fazla evlat hasretiyle yandirmasin.

İniallah tez vakitte olacak canım benim. Ne yaptın son durum ne sende. Herhangi bir tedaviye başladın mı
Yok canim tedaviye baslamadim sahasenin bebis kiz ki erkek mi

Canim

Canim Benim Rabbim ummadigin anda gondersin insAllah mucizeni.Daha fazla evlat hasretiyle yandirmasin.
Amin.Allah razi olsun.Rabbim insallah her isteyene hayirlisiyla nasip etsin.Cok yoruldum ben.Kaçıncı tedavi kaçıncı negatif.Rabbimin vardir bir bildiği.Yapacak birsey yok.Hükmü karsisinda boynumuz kildan ince.Ne derse o.

İnşallah ummadığın anda kapını çalar güzel haber. Kaç tüp bebek yaptırmıştın, neden tamamen vazgeçtiniz ? Tüp bebeğin ileri aşamalı olanları var onları denediniz mi canım

Kız olacak inşallah. Neden başlamadın canım
Oncelikle kilo verip denemk istiyorum canim ,polikistik overliym ben kilo verince yumurtlama gerceklesebiliyor.olmazsa o zaman gideceim doktora . Zaten daha 1 yil olucak denemeye baslayali

Oncelikle kilo verip denemk istiyorum canim ,polikistik overliym ben kilo verince yumurtlama gerceklesebiliyor.olmazsa o zaman gideceim doktora . Zaten daha 1 yil olucak denemeye baslayali
Anladım canım o zaman kilolarla hemen savaşmaya başla, sonu güzel olur inşallah :)

Ee kizcenin adi ne olcak belli mi :) samanalevi hic girmiyor galiba onun ki ne olcak :)

61 deyim bi 55 54 olsam yeter. Bir ay zor da bir.bucuk aya insAllah
Oo gayet iyi kilon bence :) biz Zeynep diye düşünüyoruz canım ya da Zeynep sare. Elifin de kızı olacak inşallah. Evet o çok girmiyor galiba artık. Whatsapta konuşuyoruz arada bir :)

Canım Allah bol sabır versin yine de hiçbir zaman biz defteri kapatsak da Allah kapatmaz istemedikçe. İnşallah o iki embriyo mucizeniz olur, Rabbim gönlünüze göre verir inşallah.

Oo gayet iyi kilon bence :) biz Zeynep diye düşünüyoruz canım ya da Zeynep sare. Elifin de kızı olacak inşallah. Evet o çok girmiyor galiba artık. Whatsapta konuşuyoruz arada bir :)
boy yok ki 156 yım, ki pco da 1 kilo bile etkiliyor. Zeynep çok güzel bir isim adı gibi ahlakı da güzel olur inşAllah. çok çok selamımı söyle Elif ablama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…