- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin Rabbim .. Ben tüp bebek yaptırdım ilk denememde tuttu çok şükür inşallah kucağımıza almayıda nasip eder ..Bildigim kadari ilePdr_ci @samanalevi hamile kaldi digerlerimizi nasibimizin vaktini bekliyoruz. @Meyra_naz @masal3487 @ASSOSyal wagen D denizzz3 .....
Amin ecmainHayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin Rabbim .. Ben tüp bebek yaptırdım ilk denememde tuttu çok şükür inşallah kucağımıza almayıda nasip eder ..
İniallah tez vakitte olacak canım benim. Ne yaptın son durum ne sende. Herhangi bir tedaviye başladın mıBildigim kadari ilePdr_ci @samanalevi hamile kaldi digerlerimizi nasibimizin vaktini bekliyoruz. @Meyra_naz @masal3487 @ASSOSyal wagen D denizzz3 .....
Canım maşallahn13 hafta olmuş, cinsiyetini söyledi mi doktor :) gerçi bir iki hafta sonra söylüyorlar geneldeHayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin Rabbim .. Ben tüp bebek yaptırdım ilk denememde tuttu çok şükür inşallah kucağımıza almayıda nasip eder ..
Canim Benim Rabbim ummadigin anda gondersin insAllah mucizeni.Daha fazla evlat hasretiyle yandirmasin.Selam kizlar.Bebek bekleyen arkadaslarimiza hayirli uğurlu olsun.Rabbim sağlıkla kucaklarina almayi nasip etsin inşallah.Analarina babalarina hepimize hayırlı eclat olsunlar inşallah.Bana gelirsek bir gelişme yok zaten de vazgeçtim.Tedaviyi bitirdik.Rabbim sizlere nasip etsin inşallah.
Yok canim tedaviye baslamadim sahasenin bebis kiz ki erkek miİniallah tez vakitte olacak canım benim. Ne yaptın son durum ne sende. Herhangi bir tedaviye başladın mı
Amin.Allah razi olsun.Rabbim insallah her isteyene hayirlisiyla nasip etsin.Cok yoruldum ben.Kaçıncı tedavi kaçıncı negatif.Rabbimin vardir bir bildiği.Yapacak birsey yok.Hükmü karsisinda boynumuz kildan ince.Ne derse o.Canim
Canim Benim Rabbim ummadigin anda gondersin insAllah mucizeni.Daha fazla evlat hasretiyle yandirmasin.
İnşallah ummadığın anda kapını çalar güzel haber. Kaç tüp bebek yaptırmıştın, neden tamamen vazgeçtiniz ? Tüp bebeğin ileri aşamalı olanları var onları denediniz mi canımSelam kizlar.Bebek bekleyen arkadaslarimiza hayirli uğurlu olsun.Rabbim sağlıkla kucaklarina almayi nasip etsin inşallah.Analarina babalarina hepimize hayırlı eclat olsunlar inşallah.Bana gelirsek bir gelişme yok zaten de vazgeçtim.Tedaviyi bitirdik.Rabbim sizlere nasip etsin inşallah.
Kız olacak inşallah. Neden başlamadın canımYok canim tedaviye baslamadim sahasenin bebis kiz ki erkek mi
Oncelikle kilo verip denemk istiyorum canim ,polikistik overliym ben kilo verince yumurtlama gerceklesebiliyor.olmazsa o zaman gideceim doktora . Zaten daha 1 yil olucak denemeye baslayaliKız olacak inşallah. Neden başlamadın canım
Anladım canım o zaman kilolarla hemen savaşmaya başla, sonu güzel olur inşallah :)Oncelikle kilo verip denemk istiyorum canim ,polikistik overliym ben kilo verince yumurtlama gerceklesebiliyor.olmazsa o zaman gideceim doktora . Zaten daha 1 yil olucak denemeye baslayali
Basladim bile son 7 kiloAnladım canım o zaman kilolarla hemen savaşmaya başla, sonu güzel olur inşallah :)
Kaçtasın şimdi , 7 kiloyu bi aya verirsin kiBasladim bile son 7 kilo
61 deyim bi 55 54 olsam yeter. Bir ay zor da bir.bucuk aya insAllahKaçtasın şimdi , 7 kiloyu bi aya verirsin ki
İnşallah ummadığın anda kapını çalar güzel haber. Kaç tüp bebek yaptırmıştın, neden tamamen vazgeçtiniz ? Tüp bebeğin ileri aşamalı olanları var onları denediniz mi canım[/QUOT
4 tup bebek denememiz var bizim.ilk ikisi 3. Gün embriyosu.Son ikisi blast embriyo.Blastlar 2 ser tane koyuldu.Sebepsiz infertilite.Esimde ve bense yok bir problem.Genetiklerimiz normal.Son defaki denemede gebelik aşısı ve rahime çizik atma da yapildi.En son embriyo genetiklerine baktirmak kaldi ama artik vazgectim.2 tane dondurulmus blast embriyomuz var merkezde.Biri a digeri b kalite.Belki ilerde deneriz.
Oo gayet iyi kilon bence :) biz Zeynep diye düşünüyoruz canım ya da Zeynep sare. Elifin de kızı olacak inşallah. Evet o çok girmiyor galiba artık. Whatsapta konuşuyoruz arada bir :)61 deyim bi 55 54 olsam yeter. Bir ay zor da bir.bucuk aya insAllah
boy yok kiOo gayet iyi kilon bence :) biz Zeynep diye düşünüyoruz canım ya da Zeynep sare. Elifin de kızı olacak inşallah. Evet o çok girmiyor galiba artık. Whatsapta konuşuyoruz arada bir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?