Valla katılım olur mu bilmiyorum ki canısı kizlar karar versinKatilim olursa ben buralar dayim siz varsankz ben varim
daaaaaASSOSyal canim sana kaç kez etiket yaptim hic donmedin
Salavat tevhid tefriciye ve ihlas da okuyoruz, Rabbim en kisa zamanda öğrenmeyi nasip etsin, sohbet topigine falan da yapmistim baya oldu ama yazmadin :/Valla katılım olur mu bilmiyorum ki canısı kizlar karar versin
Hatim sayfasına etiket yapmışsın bebeğim ama ben arapça bilmiyorum cüz okuyamam diye yazmadım
Inş canım diğerlerini hatırlamıyorum ama hatim olanı gördüm. Bazen site ile alakali sıkıntı oluyo bildirim gelmediği oluyoSalavat tevhid tefriciye ve ihlas da okuyoruz, Rabbim en kisa zamanda öğrenmeyi nasip etsin, sohbet topigine falan da yapmistim baya oldu ama yazmadin :/
Biliyorsan etiketle sen geçmişten buluruz ya da sen neler yapıyorsunÇiğdem nickini değiştirmiş canım.
Bakalım kaç kişi cevap verecek :)
Allah razı olsun canım amin inşallah. Aleykümselam söylerim tabi ki :)boy yok ki156 yım, ki pco da 1 kilo bile etkiliyor. Zeynep çok güzel bir isim adı gibi ahlakı da güzel olur inşAllah. çok çok selamımı söyle Elif ablama
Bence de okunabilir, ama sürekli buraya pc den girecek biri takip etmeli. Bence dualarımızın meyvelerini alıyorduk bırakmamız iyi olmadı. Bi sürü grup var dua okunan ama buradaki samimiyet ve sohbet hiçbirinde yok. Ciddi bir topik değil burasıKizlari etiketleyelim katilim olursa okuyalim hamislerde gelsin onlara da sagliklk hayirli doğum için okuruz hiçbirşey yapmasak sohbet ederiz be yaa:)))wagen M Meyra_naz masal3487 Pdr_ci yassimin @Saman Alevi bir de çiğdem vardi onun nicki nasildi unuttuğum varsa etiketleyin canlansin senlensin buralar
Grup toplasirsa ben takiplerimBence de okunabilir, ama sürekli buraya pc den girecek biri takip etmeli. Bence dualarımızın meyvelerini alıyorduk bırakmamız iyi olmadı. Bi sürü grup var dua okunan ama buradaki samimiyet ve sohbet hiçbirinde yok. Ciddi bir topik değil burası
Doktora cinsiyet belli mi dedim ama upraştı biraz kıza benziyo dedi bana da erkek gibi geliyo gönlümdeki erkek olduğu için sanırım :)) 16.haftada bi daha muayenem o zaman belli olacak inşallah ..Canım maşallahn13 hafta olmuş, cinsiyetini söyledi mi doktor :) gerçi bir iki hafta sonra söylüyorlar genelde
Bende de pco var canım 48 kilodan 70 e çıktım hayatımda ilk defa klomenden dolayı tüp bebek tedavisine 62 ile başladım .. bu ilaçlardan sonra kilo vermede çok zorlandım kilo almaya çalışırken ne geldi başıma :)boy yok ki156 yım, ki pco da 1 kilo bile etkiliyor. Zeynep çok güzel bir isim adı gibi ahlakı da güzel olur inşAllah. çok çok selamımı söyle Elif ablama
bende 55 ten 65 e çıkmıştım 61 indim diyetle 54 55 olunca tedavi olcam inşAllah pcos kilo almanın önünü açmaya birebir :)Bende de pco var canım 48 kilodan 70 e çıktım hayatımda ilk defa klomenden dolayı tüp bebek tedavisine 62 ile başladım .. bu ilaçlardan sonra kilo vermede çok zorlandım kilo almaya çalışırken ne geldi başıma :)
amin inşAllah , sabırsızlıkla bekliyoruz :)Kızlar dua grubuna yine kaldığımız yerden devam inşallah :) bebek bekleyenlere hayırlı evlat için bebek , hamişlerimize de sağlıkla kucaklarına almaları için birbirimize dua edelim. Katılmak isteyenler bi el kaldırsın bakalım, @Saman Alevi listeyi yazacak . Katılacaklar şimdi ben, @Saman AleviDil-i bitab B Bir mucize . Varsa katılmak isteyenler yazsınlar devam edelim. Dualarımızın meyvelerini almaya başladık inşallah. Herkes meyvesini alacak Allah'ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?