2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

bende 55 ten 65 e çıkmıştım 61 indim diyetle 54 55 olunca tedavi olcam inşAllah pcos kilo almanın önünü açmaya birebir :)
Ben bi garip pko luyum :)) kilo alamıyordum adetimde çok düzenli .. doktor 7 8 ay boyunca klomen verdi halbuki gerek yokmuş ona yumurta kendi oluşup gelişip çatlayabiliyormuş başka doktora gidince anladım .. klomen fazlasıyla kilo aldırıyrmuş bir tanesi yarım kilo aldırırmış bi yerde okumuştum ki doğruda örnek ben :))) tüp bebekten önce kilo alıp vermeyi sağlıklı bulmuyorlar tedaviden önce doktoruna bildirirsin canım belki bir iki ay ara verir

hadi ya o kadar çok kilomu aldırıyor ben o kadar çabalayıp klomenle alırsam çıldırırım heralde bi başlayalım tedaviye tüp bebepğe gerek kalmasın inşAllah

hadi ya o kadar çok kilomu aldırıyor ben o kadar çabalayıp klomenle alırsam çıldırırım heralde bi başlayalım tedaviye tüp bebepğe gerek kalmasın inşAllah
Yok klomeni tüp tedavisinde vermedi bu yanlış teşhis koymuş bir doktor hatası oldu :) tüp bebekte gonalf iğne veriyor 2 ile 5 kilo farkediyor hatta 5 kilo alan çok nadir gördüğüm kadarıyla bende 2 kilo almış oldum :) inşallah gerek kalmaz canım sorun pko ise kilo verince doğal gebe kalıyosun zaten inşallah

Anladim canim klomen kullanirsam kilo almam insAllah, ve tupe gerek kalmadan hamile kalirim hayirlisiyla demek istedim

6 kişi olduk bakalım. Elif gelirse listeyi hazırlasın. Başlayalım bir an önce. Diğer kızlar sizi de bekliyoruz. Topik sahibi yok ortada wagen

Senin depresyonunu yesinler kız depresyondan çık bi an önce, daha yollar var önümüzde
yok kız bu kez ilki kadar kötü olmadım bu kez daha bilin.liydim heralde ama bu kez eşim daha çok etkilendi sanki. onu teselli ediyom daha çok. şükür genede vardır vakti zamanı diyorum

yok kız bu kez ilki kadar kötü olmadım bu kez daha bilin.liydim heralde ama bu kez eşim daha çok etkilendi sanki. onu teselli ediyom daha çok. şükür genede vardır vakti zamanı diyorum
Allah'ın izniyle en büyük silah var daha cepte. Haziranda güzel haberler gelecek inşallah ben inanıyorum

Bi tane Hatice çatal ablamız vardı onun nicki neydi ya unuttum hatırlayan varsa etiketlesin

Bende de pco var spora başladım bende 10 kilo vermem gerek geçen ay ilk tüp Bebek denememiz negatif sonuçlandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…