- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Benimse 10 du iste 4 unu verdim 6 7 daha vercem insAllah sonra yumurtlama olmazsa.tedavi ,senjn yumurtlaman oluyodu sanirim bnim hic olmuyorBende de pco var spora başladım bende 10 kilo vermem gerek geçen ay ilk tüp Bebek denememiz negatif sonuçlandi
Ve aleykum selaamm hosgeldinnnnnSelammmm kıslaarrrr ben geldimmmmnasılsınız ?
Tedaviyle çok güzel yumurtluyorum cnmBenimse 10 du iste 4 unu verdim 6 7 daha vercem insAllah sonra yumurtlama olmazsa.tedavi ,senjn yumurtlaman oluyodu sanirim bnim hic olmuyor
Hoş buldum canımVe aleykum selaamm hosgeldinnnnnsen geldin daha iyi olduk sen nasilsin bebis nasil hamilelik nasil ?
Hosgeldin cnm bebisin hayırlı olsunSelammmm kıslaarrrr ben geldimmmmnasılsınız ?
E dedim ya sen geldin daha iyi oldumHoş buldum canımçok şükür elhamdülillah sen nasılsın kuşum
Hoş buldum canım teşekkür ederim Rabbim razı olsun darısı inşaallahu teala kardeşlerime nasip etsin MevlamHosgeldin cnm bebisin hayırlı olsun
Bir yere gitmiyoruz kuzum buralardayiz hepberaber senlendiricez burayiKozlar benideyazın nereye gidiyor sanız benide götürün lütfen
Kilo almissan bozulmus olabilir benimde kiloyla bozuldu. Kizken oluyordu tabi bunu ben o sakir sakir gelen akintilarin yumurtlama akinisi oldugunu 1 yil once öğrendiğimde anladimTedaviyle çok güzel yumurtluyorum cnmama normalde yumurtlama oluyormu olmuyor mu pek emin değilim artık
Hadi bakalım inşallah bu başlangıç herkes için hayırlı olur hamişler Doğum yapar bebişsiz olanların bebesleri karnında olurBir yere gitmiyoruz kuzum buralardayiz hepberaber senlendiricez burayi
Amin insAllah.Hadi bakalım inşallah bu başlangıç herkes için hayırlı olur hamişler Doğum yapar bebişsiz olanların bebesleri karnında olur
Efendim bebeğim
Sende bizimledir demi sen olmazsan olmazEfendim bebeğim
Canım biliyorsun bu aralar sınavla uğraşıyorum psikolojim yerlerde ben sınavdan sonra katılacağım araniza ınşSende bizimledir demi sen olmazsan olmaz
Evet canım hatırlıyorum seni :) tüp bebek yaptık öyle hamile kaldım canım. Aşılama denedim olmadı. Sen nasılsın görüşmeyeli , neler yaptın?Aaa canım sen 20haftalık hamile misin. Nasıl hamile kaldın. Senle konuşmuştuk ikimizde hamile kalmak için uğraşıyırduk
Canım biliyorsun bu aralar sınavla uğraşıyorum psikolojim yerlerde ben sınavdan sonra katılacağım araniza ınş
Kız kaçma bi yere insan topiğini bırakır mıBurdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?