2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Bende de pco var spora başladım bende 10 kilo vermem gerek geçen ay ilk tüp Bebek denememiz negatif sonuçlandi
Benimse 10 du iste 4 unu verdim 6 7 daha vercem insAllah sonra yumurtlama olmazsa.tedavi ,senjn yumurtlaman oluyodu sanirim bnim hic olmuyor

Benimse 10 du iste 4 unu verdim 6 7 daha vercem insAllah sonra yumurtlama olmazsa.tedavi ,senjn yumurtlaman oluyodu sanirim bnim hic olmuyor
Tedaviyle çok güzel yumurtluyorum cnmama normalde yumurtlama oluyormu olmuyor mu pek emin değilim artık

Tedaviyle çok güzel yumurtluyorum cnmama normalde yumurtlama oluyormu olmuyor mu pek emin değilim artık
Kilo almissan bozulmus olabilir benimde kiloyla bozuldu. Kizken oluyordu tabi bunu ben o sakir sakir gelen akintilarin yumurtlama akinisi oldugunu 1 yil once öğrendiğimde anladim

Aaa canım sen 20haftalık hamile misin. Nasıl hamile kaldın. Senle konuşmuştuk ikimizde hamile kalmak için uğraşıyırduk
Evet canım hatırlıyorum seni :) tüp bebek yaptık öyle hamile kaldım canım. Aşılama denedim olmadı. Sen nasılsın görüşmeyeli , neler yaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…