2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Bi de kızlar ne okuyalım , sure olmasın çünkü çoğumuz okuyamayız . Bence en güzeli eskiden çektiğimiz tesbihler . Rabbi hebli ve Rabbi hebli münledünke. Siz ne dersiniz canlar

Bi de kızlar ne okuyalım , sure olmasın çünkü çoğumuz okuyamayız . Bence en güzeli eskiden çektiğimiz tesbihler . Rabbi hebli ve Rabbi hebli münledünke. Siz ne dersiniz canlar
Bendede ama ben baştan söyleyeyim ben öyle liste işinden anlıyamıyorumya anlayan biri devralsın

Kizler benim tefricem var arkadasim icin okumam gereken.Onu bitireyim katilirim size.Bu arada siz bir tur yaparsiniz.Nisanin 11 ine kadar tefrice okuyup bitirmem lazim çünkü.Çalışırken zor oluyor malum.

Aynen canim dualari okuyalim benceden

Kizler benim tefricem var arkadasim icin okumam gereken.Onu bitireyim katilirim size.Bu arada siz bir tur yaparsiniz.Nisanin 11 ine kadar tefrice okuyup bitirmem lazim çünkü.Çalışırken zor oluyor malum.
Tamam canım sen bitir biz seni de ekleriz :)

Bende aşılama yapyıracaktım bu ay olmadı troid yuksek çıktı. Bakalım önümüzdeki ay inşallah. Sen bi kere mi yaptırdın aşılama
Bi defa yaptırdım canım ama ümitsizdim zaten. Eşimin değerleri düşüktü çünkü aşılama hiç fayda etmez dedim. Ertesi ay kendi kararımla bi tüp bebek merkezine gittim eşimle. Yaptırdık hemen çok şükür tuttu. Aşılamanın tutma ihtimali normal gebelikten bile düşük. O kadar da masraf yapılıyor üstelik. O yüzden ikincisini hiç yapmadım. Bi hışımla tüp bebek yaptıracam dedim :) trıid için ilaç kullanıyor musun canım, ne diyor doktor ne zaman yapalım diyor? Numarada sen de dua grubumuza katılmak istersen buyur sana da dualar edelim inşallah :)

Başlayalım bence. Sayımız gayet iyi. Ben kağıda yazıp paylaşayım şimdilik , Elif geldiğinde listeyi düzenleyip yazsın aslını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…