Şimdi @nergismor a okuyoruz dimiEki Görüntüle 2132311 Evet kızlar Bismillahirrahmanirrahim.
100 tane "Rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’(duâi)."
100 tane "Rabbi hebli minessalihin "
Şimdilik böyle başlayalım. Sayı olarak arttırabiliriz ilerde.
Bebiş bekleyenlerin hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olmaları için; hamişlerimizin de bebeklerini sağlıkla hayırla kucaklarına almaları için okuyoruz inşallah. Allah kabul etsin :)
Not: pc den giremediğim için listeyi bu şekilde paylaştım. Okuyan kişi bildirim yapsın ona göre
@Halitim Recep kızı AyşeEki Görüntüle 2132311 Evet kızlar Bismillahirrahmanirrahim.
100 tane "Rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’(duâi)."
100 tane "Rabbi hebli minessalihin "
Şimdilik böyle başlayalım. Sayı olarak arttırabiliriz ilerde.
Bebiş bekleyenlerin hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olmaları için; hamişlerimizin de bebeklerini sağlıkla hayırla kucaklarına almaları için okuyoruz inşallah. Allah kabul etsin :)
Not: pc den giremediğim için listeyi bu şekilde paylaştım. Okuyan kişi bildirim yapsın ona göre
Ya ben şu an eğitimdeyim şarjım da bitti bitecek. Onyizden böyle yaptım alelacele. Aslında nicklerin yanına adlarımızı yazmamız daha uygun olurdu.Rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’
Rabbim! Bana katından güzel bir nesil bağışla; çünkü sen tüm duaları işitensin!
Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).
Rabbim! Bana sâlihlerden (olacak bir çocuk) ihsân eyle!'
Tamm canım ben kopyala yapıştır yaptım :)
Elifim sen listeyi düzenleyebilir misin? Hani Aziz kızı Meltem şeklinde yapıyorduk ya o şekilde. Yasemin katılamayacakmış canım, Büşra da cevap yazmadı.
Bi de sayı iyi midir :)
Hamileleri en sona bıraksak olur değil mi kuzum ilk önce bebek hasreti çeken arkadaşlarımıza okuyalım düzenleyeyim ben listeyiBi de sayı iyi midir :)
Ben isim vermiyorum canım beni sona yazabilirsin sıkıntı değilHamileleri en sona bıraksak olur değil mi kuzum ilk önce bebek hasreti çeken arkadaşlarımıza okuyalım düzenleyeyim ben listeyi
Sayı iyi kuzum ya ben abdest tutamıyorumBi de sayı iyi midir :)
ellerine ssaglık canımmmDUA LİSTESİ
@nergismor
Mutlu1anne
esra011 Necati kızı Esra
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
wagen Türkan kızı Şeyma
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
@Bir mucize
@Saman Alevi Ömer kızı Elif
Evet canım nergismor için okuyoruzŞimdi @nergismor a okuyoruz dimi
Olur canım tabi, ben aklıma geleni yazdım öyle. Önce arkadaşlara okuyalım :)Hamileleri en sona bıraksak olur değil mi kuzum ilk önce bebek hasreti çeken arkadaşlarımıza okuyalım düzenleyeyim ben listeyi
Canım regliyken okunur mu ?Evet canım nergismor için okuyoruz
Okunur canım ama besmele çekmeden oku, dua niyetine oku. Normalde ayettir, besmeleyle okunmaz :)Canım regliyken okunur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?