- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.223
- 248
Tamam canım sağolasın :)Okunur canım ama besmele çekmeden oku, dua niyetine oku. Normalde ayettir, besmeleyle okunmaz :)
Ben de tam adını soracaktım :)Benim ismim huseyin kizi saliha
Tevafuk :) degil maalesef gordum cunku isimler yzilsin diye konusugunuzu :)))Ben de tam adını soracaktım :)Zeytin_yesili eklersin listeye canım :)
Başlayalım bence. Sayımız gayet iyi. Ben kağıda yazıp paylaşayım şimdilik , Elif geldiğinde listeyi düzenleyip yazsın aslını.
Ne okuyorsunuz canım. Nerde grup. Hamile kalmak isteyenlere miBaşlayalım bence. Sayımız gayet iyi. Ben kağıda yazıp paylaşayım şimdilik , Elif geldiğinde listeyi düzenleyip yazsın aslını.
Burda okuyoruz canim hamile kalmak isteyenlere ve hamilelere evladini saglikla kucaklaona almalari icin okuyoruz.Ne okuyorsunuz canım. Nerde grup. Hamile kalmak isteyenlere mi
Amin canim Allah razi olsun Rabbim hepimize nasip etsinDil-i bitab cnm senin niyetine tesbihleri çektim Rabbim kabul etsin inşallah Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin ikizlerin olsun hayirlisiyla sağlıklı sıhhatli
Allah razi olsun camim amin ecmainDil-i bitab Rabbim kabul etsin inşallah bende hediye ettim senin adına hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Çok şükür canım iyiyim kızçemde iyi maşaallah sen nasılsın kuzumellerine ssaglık canımmm
nasılsın bebiş nasıl
Bende düşünüyodum hüseyin kızı kimdi diye şimdi yazarım canımBenim ismim huseyin kizi saliha
Tamam canim:)Bende düşünüyodum hüseyin kızı kimdi diye şimdi yazarım canım
iyi canım çok şükür ugrasmaya denemeye devam hala. ne zaman gelicek bebişimizÇok şükür canım iyiyim kızçemde iyi maşaallah sen nasılsın kuzum
Burada okuyoruz canım. Eğer katılmak istersen adını ve baba adını yaz istersen dua edelim birbirimize :)Ne okuyorsunuz canım. Nerde grup. Hamile kalmak isteyenlere mi
Amin Allah razi olsun hepimize de canimDil-i bitab niyetine tesbihimi çekip dualarımı okudum. Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı kılsın inşallah. Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?