2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

N Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur niyetine yasini şerif okudum Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah tez vakitte sağlıklı hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı Allah yolunda mücahit evlatları olur Amin

Pdr_ci Aziz kızı Meltem'in sağlıklı hayrlı sorunsuz şekilde hamile kalması ve hayrla sağlıkla bebeğini kucağına alması niyeti ile okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah wagen Türkan kızı Şeyma 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih
@Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@masal3487 Hanife kızı Özgün 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Meyra_naz Doğan kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
@Halitim Recep kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
@denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 salevat-ı şerif
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Erva_umut
@busra_brt Salih kızı Büşra
N Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
@SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@Ebrarr60 Sıdıka kızı Beyhan
@ecrin0631Ercan kızı Ecrin Tuğba
@Smydnz A.Gani kızı Sümeyye 20 bin kelime-i tevhid 10 bin salevat-ı şerif
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
@esra011 Necati kızı Esra Nur
@hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
@Prmm
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
fatma_sibel Fatma kızı Sibel
iki prensesin annesi Paşa kızı Yadigar
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif

Kızlar kandil listemiz oluştu Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah cümlenizden razı memnun ve hoşnut olsun inşallah kucaklarınızı kucaklarımızı çifter çifter doldursun inşallah Rabbim

Son düzenleme:
Hemen ekliyorum canım ismini yazar mısın (ahmet kızı Fatma gibi) hoş geldin kuzum inşallah Rabbim hayrlı evlatlar ihsan eder tez vakitte
paşa kızı yadigar. ama arapça bilmiyorum. yani arapça yazısı ile değil de latince olan halini okusam olur mu. Yâsîn , VeI Kur’ân-iI hakîm ... şeklinde okuyabilir miyim ?

wagen . Ben de bu listede olmak istiyorum. Ne zaman listeye almak istersen bekleyebilirim
hoşgeldin canım bende tam seni etiketliycektim buraya sen yazmışsın tabi ekleriz gerçek isminiyaz misal Türkan kızı şeyma gibi eklesin arkadaş başla hemen bu günkü arkadaştan yasin biliyosan yasin bilmiyosa tesbih çek

paşa kızı yadigar. ama arapça bilmiyorum. yani arapça yazısı ile değil de latince olan halini okusam olur mu. Yâsîn , VeI Kur’ân-iI hakîm ... şeklinde okuyabilir miyim ?
okuya bilirsin her gün bi arkadaş için okuyoz sabaha kadar buraya kim için okuduysak bildirim yapıyoz

wagen ayy o 20 lik diş çok fena ben ikisinide çıkardım ikiside sağlam çıkmadı. Sağlam olmuyorlar yani.

Ah şu kocalar benim ki de aynı he valla

Ah şu kocalar benim ki de aynı he valla
Benim eşim fabrika da vardiyeli çalıştığı için uyku düzeni karışık akşam 22:30-23:00 gibi uyuya kalıyo koltukta sesleniyorum kalk yerine yat tamam tamam diyo koltukta uyumaya devam ediyo tekrar kalk yerine yat rahat uyu işe gidecen diyorum sensiz gitmicem burda yatacam giderken uyandır beraber gidelim diyo

Ayy kıyamam canım benim ya, diş deyince sanki içimden bişeyler kopuyor bu aralar benim de dişim çok ağrıyor, allahım kimseye vermesin diş ağrısı çok zor
Amin canım Rabbim hiç bir azamızın ağrı sızı eksikliğini göstermesin kötü gün göstermesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…