- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Hemen ekliyorum canım ismini yazar mısın (ahmet kızı Fatma gibi) hoş geldin kuzum inşallah Rabbim hayrlı evlatlar ihsan eder tez vakittewagen . Ben de bu listede olmak istiyorum. Ne zaman listeye almak istersen bekleyebilirim
Amin canım Rabbim razı memnun ve hoşnut olsun inşallah Cuma bayramımız mübarek dualarımız makbul olsun inşallah ♥
paşa kızı yadigar. ama arapça bilmiyorum. yani arapça yazısı ile değil de latince olan halini okusam olur mu. Yâsîn , VeI Kur’ân-iI hakîm ... şeklinde okuyabilir miyim ?Hemen ekliyorum canım ismini yazar mısın (ahmet kızı Fatma gibi) hoş geldin kuzum inşallah Rabbim hayrlı evlatlar ihsan eder tez vakitte
hoşgeldin canım bende tam seni etiketliycektim buraya sen yazmışsın tabi ekleriz gerçek isminiyaz misal Türkan kızı şeyma gibi eklesin arkadaş başla hemen bu günkü arkadaştan yasin biliyosan yasin bilmiyosa tesbih çekwagen . Ben de bu listede olmak istiyorum. Ne zaman listeye almak istersen bekleyebilirim
Bir de kimlere ne zamana kadar okumam gerektiği ile ilgili bilgi rica ediyorum, zahmet olmazsapaşa kızı yadigar. ama arapça bilmiyorum. yani arapça yazısı ile değil de latince olan halini okusam olur mu. Yâsîn , VeI Kur’ân-iI hakîm ... şeklinde okuyabilir miyim ?
okuya bilirsin her gün bi arkadaş için okuyoz sabaha kadar buraya kim için okuduysak bildirim yapıyozpaşa kızı yadigar. ama arapça bilmiyorum. yani arapça yazısı ile değil de latince olan halini okusam olur mu. Yâsîn , VeI Kur’ân-iI hakîm ... şeklinde okuyabilir miyim ?
Ok. o halde liste başındakiokuya bilirsin her gün bi arkadaş için okuyoz sabaha kadar buraya kim için okuduysak bildirim yapıyoz
Evet canımOk. o halde liste başındakiPdr_ci ile başlıyorum bugün öyle mi ? Okudukça da bildiriyorum ??
TeşekkürlerEvet canım
Ah şu kocalarohh misbizim eşimle anlaşamadığımız tek konu bu o 9 10 dedinmi kimse tutamaz uyur isterse kıyamet kopsun ben gece 1 2 gibi ama sabah 9 10 evvel uyanamam ama o 5 dedimi ayakta gider gelir uğraşır saçımla oynar uykum kaçar bende gece uyuyamadığım için onunla oynarım uyurken hep atışırız bundan dolayı iyki bura kk üye oldunda dştün yakamdan der
Ayy kıyamam canım benim ya, diş deyince sanki içimden bişeyler kopuyorkızlar 20 lik dişim çıkıyo çok acıyo yaaa
Benim eşim fabrika da vardiyeli çalıştığı için uyku düzeni karışık akşam 22:30-23:00 gibi uyuya kalıyo koltukta sesleniyorum kalk yerine yat tamam tamam diyo koltukta uyumaya devam ediyo tekrar kalk yerine yat rahat uyu işe gidecen diyorum sensiz gitmicem burda yatacam giderken uyandır beraber gidelim diyoAh şu kocalarbenim ki de aynı he valla
Amin canım Rabbim hiç bir azamızın ağrı sızı eksikliğini göstermesin kötü gün göstermesin inşallahAyy kıyamam canım benim ya, diş deyince sanki içimden bişeyler kopuyorbu aralar benim de dişim çok ağrıyor, allahım kimseye vermesin diş ağrısı çok zor
Günaydın güzel hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?