2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

İsterim canım.nasıl yapılacak bana anlayırsanız hemen başlarım.
canım sen isminide yaz arkadaş eklesin yarın bikaç kişi daha toplar başlarız yasin bilenler yasin hatta okuya bilen 1 adette meryem süresi okur adetli ya hut kuran bilmiyenlerede zikir dağıtıcaz yana Allah ın isimlerini ya evvel olur ya varis olur

İyi akşamlar arkadaşlar ben pazartesiyi bekleyemedim karbonatla test yaptım kayınvalidem in ve benim idrar im la onun köyünde hiç birşey olmadı benimkiyindeyse hiç durmayan pitirciklar beydana geldi int te gördüm bunu şimdi ben hamilemiyim ?

valla bilmiyom ama inşallah hamilesindir bi test yap bence

valla bilmiyom ama inşallah hamilesindir bi test yap bence
İnşallah hamileyim dir belirtilerim oluyordu ama 2 defa teste negatif çıktı doktorda anlayamamıştı ağrı sebeplerini inşallah geç döllenme dir ya

belirtilerin nelerdi yazsana benim de 5 gün kaldı inşallah hamişizdir

belirtilerin nelerdi yazsana benim de 5 gün kaldı inşallah hamişizdir
İnşallah baştan anlatıyorum regl oldum 21 (mart) 22 durdu 26 kadar kahve rengi lekeledi göğsüm şişti mide bulantısı kasık ağrısı sitmalanma baş dönmesi bel ağrısı 2 defa test yaptım negatif doktora gittim hiç bir şeyim yok mus dedi ağrının sebebini de bilmiyordu ağrı kesici al dedi bu kadar bugüne kadar kasıklarimda ağrıyordu rahimim pişiyor acayip kasık ağrısı regl olacakmış gibi

canım kantestimi yaptın yoksa otrasyondamı baktı

canım kantestimi yaptın yoksa otrasyondamı baktı
Ultrasonda baktı hiç bir şeyin yok dedi doktor ama ben int karbonatla yapılan hamilelik testi gördüm biraz önce uyguladim kayın valdemde hiç birşey olmadı benimkiyindeyse çok pıtırcık oldu hiç durmayan pitirciklar

canım saten otrasyonda görmesi imkansız çümkü daha çok erken bence sen acil kantesti yap üstüne görmüşsün büyük ihtimal durşimdi bende karbonatı deneyip geliyom nasıl yapıyoz

canım saten otrasyonda görmesi imkansız çümkü daha çok erken bence sen acil kantesti yap üstüne görmüşsün büyük ihtimal durşimdi bende karbonatı deneyip geliyom nasıl yapıyoz
kadın var mı yanında varsa o bir bardağa idrarını yaptın sen bir bardağa ikisinde bir çay kaşığı karbonat dok ve hamile olanında pitirciklar olur negatif te de hiç birşey olmaz

malesef kadın yok neyse ben yanlız denim iyisimi bekle geliyom

Kızlar benim adetimede 10 gün var bacaklarım sızlıyor bide baya akintim var..Geçen ay ilk kez aşılama yaptırdık ama tutmadı bu ay ara verdi doktor hastalanınca gel 2. Aşılamaya geçelim dedi..İnş bu ay kalirimda aşılamaya gerek kalmaz çok korkuyorum

yaptım çok az çıktı ve kesildi ama bide ben çok su içmiştimya idrar resmen bem beyazdı ne artık hayırlısı ama bence sende kesin var

korma canım takma kafaya hayırlısı olsun ama belirti için çok erken bence birazdaha bekle inşallah vardır

yaptım çok az çıktı ve kesildi ama bide ben çok su içmiştimya idrar resmen bem beyazdı ne artık hayırlısı ama bence sende kesin var
Benimkiler beyaz di az bay sariydi ama hiç kesilmedi ata 10 di falan pitirciklar kaybolmadi inşallah sende hamilesiniz canım Allah'ım hepimize nasip etsin bu duyguyu

amin ama benim umudun gitti sanki çok akıntım var beyaz umarım kahveye dönüşmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…