2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Oo romantik kocalar da varmış maşallah allah daim etsin kuzum, benim ki hiiiç romantik değil r si bile yok

Amin canım Rabbim hiç bir azamızın ağrı sızı eksikliğini göstermesin kötü gün göstermesin inşallah

Aminnn kuzummm çok zor valla çok zor

Hayırlı cumalar bak yazmayı unutmuşum ekliyorum hemen

gunaydın hatunlarrrr...
dun benım ıcın okunan dualar ıcın Allahım razı olsun sizden. tanımadan görmeden vakit ayırıp dua ettiğiniz için.Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. ard arda yazalım buraya bebiş geliyor diye inşallah.

hayırlı cumalar bu arada herkese

benimde aşim işidüşürse romantik düşmez yok romatikliği bitiyo
Nişanlıyken dizimden ameliyat oldum ben ameliyathane kapısında ben çıkana kadar ayakta beklemiş hastalarını bekleyen kadınlar yengeme sormuş kimi var ameliyathane de bekliyo diye nişanlısı var demiş yengem kadın da şaşırmış bundan iyi koca olur diye Rabbim hepimizin eşlerini iyi etsin mutluluk huzurumuzu daim etsin evlenmek isteyen bekarlara da benim eşim gibi eş kayınvalidem gibi kayınvalide nasip etsin Mevlam inşallah

Tmm kuzucum cuma saati okuyayım allah kabul etsin inşallah
Rabbim kabul ve makbul etsin canım inşallah kardeşlerimiz için istediklerinin mislini Rabbim sana versin inşallah çifter çifter bebeklerin bebeklerimiz olur amin Allahım amin

Bugün sıra bende miymiş hiç bilmiyodum şimdi gördüm sürpriz oldu mübarek cuma günü bürmetine Rabbim kabul etsin inşallah
Rabbim mübarek günün hürmetine canım inşallah okuduklarımızı kabul etsin inşallah kucağını biri kız biri oğlan ikiz bebekle doldursun

Hanımlar lütfen listeye isminizi yazdırıp sonra okudum müsait değilim okuyamıyorum diye yazın okumayanları sıra atlıyorum nete girmeye fırsatınız olmaya bilir ama 2 dakika ayırıp bizi bilgilendirin hakka girmeyelim neti olmayan ama okuayanları biliyorum Asksevgihuzur N Nurumcan94 okuyolar ama netleri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…