Benim eşim fabrika da vardiyeli çalıştığı için uyku düzeni karışık akşam 22:30-23:00 gibi uyuya kalıyo koltukta sesleniyorum kalk yerine yat tamam tamam diyo koltukta uyumaya devam ediyo tekrar kalk yerine yat rahat uyu işe gidecen diyorum sensiz gitmicem burda yatacam giderken uyandır beraber gidelim diyo
Amin canım Rabbim hiç bir azamızın ağrı sızı eksikliğini göstermesin kötü gün göstermesin inşallah
aynen hem sağlamdwğil hemde acısı çok çok kötü yaaaawagen ayy o 20 lik diş çok fena ben ikisinide çıkardım ikiside sağlam çıkmadı. Sağlam olmuyorlar yani.
Benim eşim fabrika da vardiyeli çalıştığı için uyku düzeni karışık akşam 22:30-23:00 gibi uyuya kalıyo koltukta sesleniyorum kalk yerine yat tamam tamam diyo koltukta uyumaya devam ediyo tekrar kalk yerine yat rahat uyu işe gidecen diyorum sensiz gitmicem burda yatacam giderken uyandır beraber gidelim diyo
benimde aşim işidüşürse romantik düşmez yok romatikliği bitiyoOo romantik kocalar da varmış maşallahallah daim etsin kuzum, benim ki hiiiç romantik değil r si bile yok
Aminnn kuzummm çok zor valla çok zor
Hayırlı cumalar bak yazmayı unutmuşum ekliyorum hemen
hayırlı haberlerle gel inşallah canımkızlar ben çıkıyom dua edin
Nişanlıyken dizimden ameliyat oldum ben ameliyathane kapısında ben çıkana kadar ayakta beklemiş hastalarını bekleyen kadınlar yengeme sormuş kimi var ameliyathane de bekliyo diye nişanlısı var demiş yengem kadın da şaşırmış bundan iyi koca olur diye Rabbim hepimizin eşlerini iyi etsin mutluluk huzurumuzu daim etsin evlenmek isteyen bekarlara da benim eşim gibi eş kayınvalidem gibi kayınvalide nasip etsin Mevlam inşallahbenimde aşim işidüşürse romantik düşmez yok romatikliği bitiyo
Rabbim hayrlı güzel haberler almayı nasip etsin inşallah sevinçle kızlar her şey güzel yolunda naraları atarsın inşallahkızlar ben çıkıyom dua edin
Güzel haberlerini bekliyoruz allahın izniyle canım benim inşkızlar ben çıkıyom dua edin
Hayırlı haberlerle gelkızlar ben çıkıyom dua edin
Tmm kuzucum cuma saati okuyayım allah kabul etsin inşallahPdr_ci Aziz kızı Meltem için canım
Rabbim kabul ve makbul etsin canım inşallah kardeşlerimiz için istediklerinin mislini Rabbim sana versin inşallah çifter çifter bebeklerin bebeklerimiz olur amin Allahım aminTmm kuzucum cuma saati okuyayım allah kabul etsin inşallah
Rabbim mübarek günün hürmetine canım inşallah okuduklarımızı kabul etsin inşallah kucağını biri kız biri oğlan ikiz bebekle doldursunBugün sıra bende miymiş hiç bilmiyodum şimdi gördüm sürpriz oldumübarek cuma günü bürmetine Rabbim kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?