Amin canımcım çok amin Rabbim hepimize nasip etsin inşallahRabbim kabul ve makbul etsin canım inşallah kardeşlerimiz için istediklerinin mislini Rabbim sana versin inşallah çifter çifter bebeklerin bebeklerimiz olur amin Allahım amin
Canim cok haklisin,ben de fazla girip yorum yazmiyorim ama yasin'i serifi de okuyup 2 dk buraya okudum diye yaziyorum.Hanımlar lütfen listeye isminizi yazdırıp sonra okudum müsait değilim okuyamıyorum diye yazın okumayanları sıra atlıyorum nete girmeye fırsatınız olmaya bilir ama 2 dakika ayırıp bizi bilgilendirin hakka girmeyelim neti olmayan ama okuayanları biliyorum @Asksevgihuzur @Nurumcan94 okuyolar ama netleri yok
Canım dikkat ettim de hep ikiz diliyorsun, çok seviyorsun galiba, inşallah bu isteğin de olur ikiz bebişlerin olurRabbim mübarek günün hürmetine canım inşallah okuduklarımızı kabul etsin inşallah kucağını biri kız biri oğlan ikiz bebekle doldursun
Amin canım inşallah cümlemize çifter çifter ihsan etsin Rabbim kalabalık aile de büyüdüm sofra lezzeti başka oluyo hep kalabalık ailem olsun istiyorum inşallah hayrlısı ile olur cümlemizinCanım dikkat ettim de hep ikiz diliyorsun, çok seviyorsun galiba, inşallah bu isteğin de olur ikiz bebişlerin olur
İnşallah canım Allah gönlüne göre versinAmin canım inşallah cümlemize çifter çifter ihsan etsin Rabbim kalabalık aile de büyüdüm sofra lezzeti başka oluyo hep kalabalık ailem olsun istiyorum inşallah hayrlısı ile olur cümlemizin
Kızlar msjları okumaya pek vaktim olmuyor arada girip bakıyorum bazen duygulanıyorum bazen de gülüyorum benim eşimde işi düştüğünde romantikZeytin_yesili canım bende kalabalık ailede büyüdüm Allah nasip ederse hiç korunmayacam her sene her sene olsun boy boy çocuklarım kalabalık bir aile olalım bunu en çok eşim için istiyorum çünkü bu hayatta benden başka kimsesi yok küçük yaşta anne babasını kaybetmiş
Rabbim rahmet etsin canım inşallah gönlüne göre hayrlı ahlaklı sağlıklı aklı başında imanlı Allah yolunda mücahit evlatların olur tez vakitte Rabbim nasip etsinKızlar msjları okumaya pek vaktim olmuyor arada girip bakıyorum bazen duygulanıyorum bazen de gülüyorum benim eşimde işi düştüğünde romantikZeytin_yesili canım bende kalabalık ailede büyüdüm Allah nasip ederse hiç korunmayacam her sene her sene olsun boy boy çocuklarım kalabalık bir aile olalım bunu en çok eşim için istiyorum çünkü bu hayatta benden başka kimsesi yok küçük yaşta anne babasını kaybetmiş
saol canım ALLAH kabul etsin inşallahS SUDESUDE09 canım senin için yasin okudum allahım kabul etsinnn <3
allah gönlüne göre versin canım inşallah boyyy boyyy cocuklarınız odaları doldularan sofralarınız olsun inşallah
Amin canlarım çok sağolun Allah razı olsun inşallah hepimizin ki olsun En kısa zamandaRabbim rahmet etsin canım inşallah gönlüne göre hayrlı ahlaklı sağlıklı aklı başında imanlı Allah yolunda mücahit evlatların olur tez vakitte Rabbim nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?