2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Pdr_ci Aziz kızı Meltem'in sağlıklı hayrlı sorunsuz şekilde hamile kalması ve hayrla sağlıkla bebeğini kucağına alması niyeti ile okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah wagen Türkan kızı Şeyma 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih
@Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
masal3487 Hanife kızı Özgün 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Meyra_naz Doğan kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
@Halitim Recep kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 salevat-ı şerif
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
Murabbaa
B busra_brt Salih kızı Büşra
@Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@Ebrarr60 Sıdıka kızı Beyhan
@ecrin0631Ercan kızı Ecrin Tuğba
@Smydnz A.Gani kızı Sümeyye 20 bin kelime-i tevhid 10 bin salevat-ı şerif
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
@esra011 Necati kızı Esra Nur
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
@Prmm
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
@fatma_sibel Fatma kızı Sibel
@denizkaplan Paşa kızı Yadigar
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif

Kızlar kandil listemiz oluştu Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah cümlenizden razı memnun ve hoşnut olsun inşallah kucaklarınızı kucaklarımızı çifter çifter doldursun inşallah Rabbim

Canim cok haklisin,ben de fazla girip yorum yazmiyorim ama yasin'i serifi de okuyup 2 dk buraya okudum diye yaziyorum.

Pdr_ci aziz kızı Meltem için Yasini Şerif, esmaül hüsna ve başka dualarda okudum Rabbim kabul etsin inşallah duaları kabul olsun Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin kucağını boş bırakmasın evinden çocuk sesi eksik olmasın

wagen Şeymacım içinde dua ettim mübarek cuma saati inşallah çok güzel haberler alacak

Canım dikkat ettim de hep ikiz diliyorsun, çok seviyorsun galiba, inşallah bu isteğin de olur ikiz bebişlerin olur
Amin canım inşallah cümlemize çifter çifter ihsan etsin Rabbim kalabalık aile de büyüdüm sofra lezzeti başka oluyo hep kalabalık ailem olsun istiyorum inşallah hayrlısı ile olur cümlemizin

Kızlar msjları okumaya pek vaktim olmuyor arada girip bakıyorum bazen duygulanıyorum bazen de gülüyorum benim eşimde işi düştüğünde romantik Zeytin_yesili canım bende kalabalık ailede büyüdüm Allah nasip ederse hiç korunmayacam her sene her sene olsun boy boy çocuklarım kalabalık bir aile olalım bunu en çok eşim için istiyorum çünkü bu hayatta benden başka kimsesi yok küçük yaşta anne babasını kaybetmiş

allah gönlüne göre versin canım inşallah boyyy boyyy cocuklarınız odaları doldularan sofralarınız olsun inşallah

Rabbim rahmet etsin canım inşallah gönlüne göre hayrlı ahlaklı sağlıklı aklı başında imanlı Allah yolunda mücahit evlatların olur tez vakitte Rabbim nasip etsin

allah gönlüne göre versin canım inşallah boyyy boyyy cocuklarınız odaları doldularan sofralarınız olsun inşallah
Rabbim rahmet etsin canım inşallah gönlüne göre hayrlı ahlaklı sağlıklı aklı başında imanlı Allah yolunda mücahit evlatların olur tez vakitte Rabbim nasip etsin
Amin canlarım çok sağolun Allah razı olsun inşallah hepimizin ki olsun En kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…