- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Aynen ben de meraklandımwagen canım hayrlı haberlerini bekliyoruz nerde kaldın iyice merak ettim seni
geldim canım hepinize dualarınızdan dolayı çok teşekür ederim Allah binkere razı olsun bana istediklerinizi Allah fazlasıyla sizlere nasib etsin kimseler kötü haber almasın inşallah dualarınız kabul oldu arkadaşlar gibi yani şimdi şöyle dediğim gibi çıktı rahim filmini çeken ilacı tüpleeredeğil damara vermiş bizim salak doktorda salak dediğim için sizden özür dilerim ama hemen amelyatla alalım tüpleri diyodu çümkü bana ama erbil bey ben hayatımda ilk böyle bi filim gördüm dedi sıvı tüpleredeğil damara girmiş çıkan damarmış dedi neyse tekrar salı günü rahim filmi çekcem ama bi yumurtamda kist var çikolata kisti oda engel oluyomuş şırıngayla içini boşaltıp hemen tüp yapcam diyo bide birsürü test verdi şüpem yok ama ne olur ne olmaz diye bu kis kanser yapısıda taşıyomuş benim ca 125 degerimde yüksek ondan dolayı tekrar test ve rötgen istedi kızlar başım çok ağırdı sevin semmi üzülsemmi bilemedimYaawagen canım daha gelmedin mi
Ben zaten tahmin etmiştim ilk çekimin hatalı olduğunu anlamıştım bu yüzden çok sevindim bence tüplerin açık çıkacak. Kötü düşünme tatlım iyi düşün iyi olsun, çikolata kisti çoğu kadında var o yüzden çok endişe etme bişey çıkacağını sanmam. Gerçekten yıpratıcı bir gün geçirdin dinlen inş bugüngeldim canım hepinize dualarınızdan dolayı çok teşekür ederim Allah binkere razı olsun bana istediklerinizi Allah fazlasıyla sizlere nasib etsin kimseler kötü haber almasın inşallah dualarınız kabul oldu arkadaşlar gibi yani şimdi şöyle dediğim gibi çıktı rahim filmini çeken ilacı tüpleeredeğil damara vermiş bizim salak doktorda salak dediğim için sizden özür dilerim ama hemen amelyatla alalım tüpleri diyodu çümkü bana ama erbil bey ben hayatımda ilk böyle bi filim gördüm dedi sıvı tüpleredeğil damara girmiş çıkan damarmış dedi neyse tekrar salı günü rahim filmi çekcem ama bi yumurtamda kist var çikolata kisti oda engel oluyomuş şırıngayla içini boşaltıp hemen tüp yapcam diyo bide birsürü test verdi şüpem yok ama ne olur ne olmaz diye bu kis kanser yapısıda taşıyomuş benim ca 125 degerimde yüksek ondan dolayı tekrar test ve rötgen istedi kızlar başım çok ağırdı sevin semmi üzülsemmi bilemedim
Ne biçim hastaneymiş orası öyle ya bütün testler hatalı, Allah herkesi ehil insanlarla karşılaştırsın. Böyleleri adamı öldürür bilebu arda birsürü vitamin ilcı alıp geldim ayrıca eşimin siperm testinide beğenmedi tekrar istedi
Yok canım benim ya allah korusun öyle birşey çıkmaz, o dediğin daha çok elli yaş üzerinde görülüyormuş. Sen bunu düşünme. Hem bak doktorda sanmıyorum demiş. Sadece kontrol amaçlı.çok korkuyom ya kötü hastalıksa
yok canım ne arakanama nedeaürım oluyodu tesadüfen muanede öğrenmiştim inşallah kötü bişiy çıkmazYok canım benim ya allah korusun öyle birşey çıkmaz, o dediğin daha çok elli yaş üzerinde görülüyormuş. Sen bunu düşünme. Hem bak doktorda sanmıyorum demiş. Sadece kontrol amaçlı.
Ara kanama ya da lekelenme yaşıyor muydun? Çikolata kisti ara kanama yapar diyorlar kahverengi?
Yok canım çıkmaz çoğu kadında var çikolata kistiyok canım ne arakanama nedeaürım oluyodu tesadüfen muanede öğrenmiştim inşallah kötü bişiy çıkmaz
Geçmiş olsun canim.Korkma ben çikolata kistinden ameliyat oldum.Patolojiye gonderildi benimki temiz gelmişti.Kanser riski çok düşük bu kistlerde.Icini rahat tut.İnşallah seninki de temiz gelecek.Muhtemelen bi parça alip patalojiye yollarlar.Allah yardimcin olsun başladığın bu yolda.geldim canım hepinize dualarınızdan dolayı çok teşekür ederim Allah binkere razı olsun bana istediklerinizi Allah fazlasıyla sizlere nasib etsin kimseler kötü haber almasın inşallah dualarınız kabul oldu arkadaşlar gibi yani şimdi şöyle dediğim gibi çıktı rahim filmini çeken ilacı tüpleeredeğil damara vermiş bizim salak doktorda salak dediğim için sizden özür dilerim ama hemen amelyatla alalım tüpleri diyodu çümkü bana ama erbil bey ben hayatımda ilk böyle bi filim gördüm dedi sıvı tüpleredeğil damara girmiş çıkan damarmış dedi neyse tekrar salı günü rahim filmi çekcem ama bi yumurtamda kist var çikolata kisti oda engel oluyomuş şırıngayla içini boşaltıp hemen tüp yapcam diyo bide birsürü test verdi şüpem yok ama ne olur ne olmaz diye bu kis kanser yapısıda taşıyomuş benim ca 125 degerimde yüksek ondan dolayı tekrar test ve rötgen istedi kızlar başım çok ağırdı sevin semmi üzülsemmi bilemedim
Canım inşallah güzel olur her şey. Şimdi sen tüp bebeğe mi başlayacaksın?geldim canım hepinize dualarınızdan dolayı çok teşekür ederim Allah binkere razı olsun bana istediklerinizi Allah fazlasıyla sizlere nasib etsin kimseler kötü haber almasın inşallah dualarınız kabul oldu arkadaşlar gibi yani şimdi şöyle dediğim gibi çıktı rahim filmini çeken ilacı tüpleeredeğil damara vermiş bizim salak doktorda salak dediğim için sizden özür dilerim ama hemen amelyatla alalım tüpleri diyodu çümkü bana ama erbil bey ben hayatımda ilk böyle bi filim gördüm dedi sıvı tüpleredeğil damara girmiş çıkan damarmış dedi neyse tekrar salı günü rahim filmi çekcem ama bi yumurtamda kist var çikolata kisti oda engel oluyomuş şırıngayla içini boşaltıp hemen tüp yapcam diyo bide birsürü test verdi şüpem yok ama ne olur ne olmaz diye bu kis kanser yapısıda taşıyomuş benim ca 125 degerimde yüksek ondan dolayı tekrar test ve rötgen istedi kızlar başım çok ağırdı sevin semmi üzülsemmi bilemedim
amin canım senin ca 125 degerine baktılarmıGeçmiş olsun canim.Korkma ben çikolata kistinden ameliyat oldum.Patolojiye gonderildi benimki temiz gelmişti.Kanser riski çok düşük bu kistlerde.Icini rahat tut.İnşallah seninki de temiz gelecek.Muhtemelen bi parça alip patalojiye yollarlar.Allah yardimcin olsun başladığın bu yolda.
valla canım kararsızım eğer tüpler açıksa siperm sayımızda iyiyse bide kisde kötü bişiy çıkmazsa inşallah doğal yolla bi süre daha deniycem inşallah temiz çıkar hepsiCanım inşallah güzel olur her şey. Şimdi sen tüp bebeğe mi başlayacaksın?
Çörek otu ekmekle yenirse baş ağrısını dindirir. Badem, haşhaş tohumu, nane, biberiye, çikolata, elma yemek baş ağrısına iyi gelir. Karabiber tarçınla içilirse baş ağrısını giderir. Tere tohumu müzmin baş ağrısına iyi gelir. Kavun, karpuz baş ağrısını giderir. Bir hadis-i şerif meali şöyledir:kılar başım ağrıdan çatlıyo onereceginiz herangi bişiy varmı uygulasam
çok sağol canım benim ya gayet ayrıntılı olmuşÇörek otu ekmekle yenirse baş ağrısını dindirir. Badem, haşhaş tohumu, nane, biberiye, çikolata, elma yemek baş ağrısına iyi gelir. Karabiber tarçınla içilirse baş ağrısını giderir. Tere tohumu müzmin baş ağrısına iyi gelir. Kavun, karpuz baş ağrısını giderir. Bir hadis-i şerif meali şöyledir:
(Kabak, baş ağrısına iyi gelir.) [Müslim]
Nane, limon, toz karanfil ve iki çay kaşığı sirkeyi 5 dakika kaynatıp balla tatlandırarak iki-üç bardak içmek, çörek otunu, toz karanfili enfiye gibi koklamak, tuzlu veya sirkeli patatesi veya salatalığı ikiye bölerek alna koymak, çörek otunun dumanının tütsüsünü koklamak, kavrulmuş kahveyi koklamak, kabak suyunu burna çekmek, soğan ezmesine sirke ilave ederek alna koymak, taze marul sirkeyle yemek, haşlanmış nohut yemek, limonu kahve karışımıyla yemek, limon kabuğu tozunu balla yemek, burna 2–3 damla soğan suyu damlatmak, kulağa acı badem yağı damlatmak, servi kozalağı çayını gül suyuyla karıştırarak başa sürmek, baş ağrılarına iyi gelir.
2- Çaylar
Oğul otu çayı, zencefil çayı, şahtere çayı, karabaş otu çayı, papatya çayı, yavşan otu çayı içmek baş ağrısına iyi gelir.
200 gr. üzerlik tohumu 5 kilo üzüm şırasıyla 1,5 kilo kalıncaya kadar kaynatılıp her gün iki bardak bir ay içilirse, müzmin baş ağrısını ve sarayı geçirdiği tecrübe edilmiştir.
Bir avuç arpa, bir litre suda kabukları ayrılıncaya kadar kaynatılır. Cam sürahiye süzülür. Bekletilip ılıklaşınca üzerine bir limon sıkılır. Balla tatlandırılıp içilir yarım baş ağrısına iyi gelir.
Anason çayı içmek, ıhlamur, kiraz sapı çayını içmek, reyhan çayını içmek, kekik suyu içmek, iki gram karabiberi 3 çay kaşığı tarçınla içmek, bir bardak kaynar suya 4–10 gr. kimyon koyup demleyerek içmek de baş ağrılarına iyi gelir.
3- Hareketlerde bulunmak
Deriyi her gün ılık suyla ovmalı, haftada iki kere ılık suyla yıkanmalı. Bir hadis-i şerif meali şöyledir:
(Hamamdan çıkarken ayakları soğuk suyla yıkamak, baş ağrısını giderir.) [Ebu Nuaym]
Açık havada dolaşmak, yeşilliğe ve akarsuya bakmak da iyidir. Baş ağrısı için, başa kına koymak da faydalıdır.
4- Dua okumak
Abdestli olarak Bekara suresinin 196. âyeti, femen den ev-nüsük’e kadar yazılıp, başa konur. İslam harfleriyle, başına Besmele ve sonuna üskün lillah yazılır. Başağrısına iyi gelir. (Menafi’un-nas)
Hazret-i Ali’nin rivayet ettiği hadis-i şerifin meali şöyledir:
(Ya Ali, başın ağrıyınca, iki elini başın üzerine koyup, Haşr suresinin sonu olan Lev enzelna âyet-i kerimesinden sonuna kadar oku!) [M.Ç.Y. Güzin]
amin amin amin ağzına sağlık canım çok güzel dua etmişsin Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahKızlar hepinize çok teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Gerçekten birilerinin benim için dua ettipini bilmek çok güzel bir duygu. Benim için ne dilediyseniz Rabbim de size misli mislini versin. Rabbim recep ayı hürmetine gönlümüzde olanları hakkımızda hayırlı kılsın ve bizlere nasip etsin.
Bismillahirrahmanirrahim..
Ya Rab! Kapına geldik, kapına dayandık, kapından ayrılmadık. Sen ki dergahına gelenleri eli boş çevirmezsin. Sen ki kullarına karşı pek merhametli pek şefkatlisin. İçimize gönlümüze verdipin bu annelik duygusunu bizlere de yaşat, bizleri de bu şerefe nail eyle. Sen kapına gelenleri kovmazsın, cömertsin. Ne olur başından ayrılmadığımız kapını bizim için de arala ve istediğimiz şeyi bizlere de ver. Bizlere katından güzel ve hayırlı varisçiler nasip eyle. Bizleri başkalarına bakıp da imrendirme, kendi halimize bakıp şükretmeyi nasip eyle. Ya Rab, hz. Adem babamızdan hz. Muhammed(sav) efendimize kadar gelmiş geçmiş tüm peygamberlerin hürmetine, alimlerin ulemaların şehidlerin şühedaların hürmetine, ya Rab Mevlanaların, Yunus emrelerin, abdulkadir geylanilerin, veysel karanilerin, bediüzzamanların hürmetine Ya Rab, hz. Meryem annemizin, hz. Hatice annemizin, hz. Aişe annemizin, hz. Fatıma annemizin, hz. Havva annemizin hürmetine, ya Rab dünya üzerinde razı olduğun işlerle uğraşan halis kullarının hürmetine, tüm yarattıklarının hürmetine, Kuran ın hürmetine Kabe nin hürmetine, en güzel şeylerin hürmetine dualarımızı katında kabul ve makbul eyle, burada bulunan arkadaşlarıma ve bana yakin zamanda hayırlı sağlıklı imanlı takvalı edepli insanlara faydalı evlatlar nasip eyle. Bizleri evlatsızlıkla imtihan eyleme. Bizlere sabır ver. Hanelerimizin mutluluğunu bebeklerle arttır. Bize her baktığımızda şükredeceğimiz evlatlar nasip eyle. Sen ki varsın sen ki bizim Rabbimizsin. Ey Semi, ey Halık, ey Rahman, ey Rahim, ey Kerim, ey Sabr, ey Melik. Şu ellerimizi boş çevirme bizleri de mesut kıl Rabbimiz. Aminn aminn aminn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?