Aminnnnamin amin amin ağzına sağlık canım çok güzel dua etmişsin Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Cnm öncelikle geçmiş olsun doktora gitmişsin bugün yeni gördüm inşallah sonuçların temiz çıkar inşallah bi sorun yoktur rabbim yardımcın olsun bence biraz dinlen karanlık odada belki iyi gelir başının agrısına ben başıma tülbent sarıyordum :) öyle rahatlamaya calışıyordum kendi yöntemlerimle :) ama karanlık ve sessiz odada birazcık dinlenmekte iyi geliyorçok sağol canım benim ya gayet ayrıntılı olmuşçaylardan birini denim iyisimi inşallah geçerya yol güneş çarptı heralde
Amin canım Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah tez vakitte gönül muradını versin ağzına yüreğine sağlıkKızlar hepinize çok teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Gerçekten birilerinin benim için dua ettipini bilmek çok güzel bir duygu. Benim için ne dilediyseniz Rabbim de size misli mislini versin. Rabbim recep ayı hürmetine gönlümüzde olanları hakkımızda hayırlı kılsın ve bizlere nasip etsin.
Bismillahirrahmanirrahim..
Ya Rab! Kapına geldik, kapına dayandık, kapından ayrılmadık. Sen ki dergahına gelenleri eli boş çevirmezsin. Sen ki kullarına karşı pek merhametli pek şefkatlisin. İçimize gönlümüze verdipin bu annelik duygusunu bizlere de yaşat, bizleri de bu şerefe nail eyle. Sen kapına gelenleri kovmazsın, cömertsin. Ne olur başından ayrılmadığımız kapını bizim için de arala ve istediğimiz şeyi bizlere de ver. Bizlere katından güzel ve hayırlı varisçiler nasip eyle. Bizleri başkalarına bakıp da imrendirme, kendi halimize bakıp şükretmeyi nasip eyle. Ya Rab, hz. Adem babamızdan hz. Muhammed(sav) efendimize kadar gelmiş geçmiş tüm peygamberlerin hürmetine, alimlerin ulemaların şehidlerin şühedaların hürmetine, ya Rab Mevlanaların, Yunus emrelerin, abdulkadir geylanilerin, veysel karanilerin, bediüzzamanların hürmetine Ya Rab, hz. Meryem annemizin, hz. Hatice annemizin, hz. Aişe annemizin, hz. Fatıma annemizin, hz. Havva annemizin hürmetine, ya Rab dünya üzerinde razı olduğun işlerle uğraşan halis kullarının hürmetine, tüm yarattıklarının hürmetine, Kuran ın hürmetine Kabe nin hürmetine, en güzel şeylerin hürmetine dualarımızı katında kabul ve makbul eyle, burada bulunan arkadaşlarıma ve bana yakin zamanda hayırlı sağlıklı imanlı takvalı edepli insanlara faydalı evlatlar nasip eyle. Bizleri evlatsızlıkla imtihan eyleme. Bizlere sabır ver. Hanelerimizin mutluluğunu bebeklerle arttır. Bize her baktığımızda şükredeceğimiz evlatlar nasip eyle. Sen ki varsın sen ki bizim Rabbimizsin. Ey Semi, ey Halık, ey Rahman, ey Rahim, ey Kerim, ey Sabr, ey Melik. Şu ellerimizi boş çevirme bizleri de mesut kıl Rabbimiz. Aminn aminn aminn.
aynen tülbenti sardım karanlık odada telefondan giriyom sizden ayrılamıyom ya iyi geliyosunuz bana vitamin gibisinizCnm öncelikle geçmiş olsun doktora gitmişsin bugün yeni gördüm inşallah sonuçların temiz çıkar inşallah bi sorun yoktur rabbim yardımcın olsun bence biraz dinlen karanlık odada belki iyi gelir başının agrısına ben başıma tülbent sarıyordum :) öyle rahatlamaya calışıyordum kendi yöntemlerimle :) ama karanlık ve sessiz odada birazcık dinlenmekte iyi geliyor
Geçmiş olsun canımaynen tülbenti sardım karanlık odada telefondan giriyom sizden ayrılamıyom ya iyi geliyosunuz bana vitamin gibisinizeşimde sağolsun biraz masaj yaptı iyim şimdi
Canim gecmis olsun,yoruuc bir gun gecirdin normaldir,ben de her hastaneye gidip geldigimde basim catlayacak kadar agrir.aynen tülbenti sardım karanlık odada telefondan giriyom sizden ayrılamıyom ya iyi geliyosunuz bana vitamin gibisinizeşimde sağolsun biraz masaj yaptı iyim şimdi
çok sağol canım Allah razı olsunGeçmiş olsun canım
Canim gecmis olsun,yoruuc bir gun gecirdin normaldir,ben de her hastaneye gidip geldigimde basim catlayacak kadar agrir.
Cikolata kistini de cok dusunme cogu kadinda oluyor,bir arkadas vardi hem cikolata kisti hem rezerv azligi vardi,tup bebekle bile sansi yuzde yirmi bes denmisti ona ragmen bazi kurlerle hamile kaldi,doktorlar sok olmuslar bu kistle nasil hamile kaldin diye.
Yaptigi kurlerde sogan,hayit,civmpercemi,aslanpencesi(fsh yuksek oldugu icin vu kurleri yapti)
okuyorum kizlar yazmiyorum sadece merak etmeyin benim internet skintim var diger yerlere goriyorum ama size dedim diye gelmedim buraya merak etmeyinHanımlar lütfen listeye isminizi yazdırıp sonra okudum müsait değilim okuyamıyorum diye yazın okumayanları sıra atlıyorum nete girmeye fırsatınız olmaya bilir ama 2 dakika ayırıp bizi bilgilendirin hakka girmeyelim neti olmayan ama okuayanları biliyorumAsksevgihuzur @Nurumcan94 okuyolar ama netleri yok
amin canım ya sizlere nasıl teşekür edeceğimi nasıl dua edceğimi bilmiyom okadar iyisinizki belki siz olmasanız ben gün boyu ağlardım Rabbim sizin beni mutlu ettipinizgibi zizleride Allah mutlu etsin inşallah çok iyisiniz çok sagol bu ay soğan suyunada başlıycam inşallahDr'ların ümitsiz konuştuğu ama kendiliğinden doğal yolla hamile kalan o kadar çok insan var ki you tube de bi yorum yazmış bayanın biri 21 yaşındayım dr'lar çocuğun olmaz dediler eşime söyledim bu durumu kabul etti benimle evlendi ama bizim çocuğumuz oldu diye Rabbim ol desin yeter ki kısır insan bile çocuk doğurur bize umut ışığı duyduklarımız Rabbim çok bekletmeden meleklerimizi bize göndersin inşallahwagen canım bende de vardı çikolata kisti soğan kürü ile 2 ayda eridi korkma Rabbim şifa versin tüm rahatsızlıklarına inşallah
Ne mutlu bize o zmn cnm aynen tülbenti sardım karanlık odada telefondan giriyom sizden ayrılamıyom ya iyi geliyosunuz bana vitamin gibisinizeşimde sağolsun biraz masaj yaptı iyim şimdi
Amin canım inşallah soğan suyu bana şifa olduğu gibi sana da şifa olsun inşallahamin canım ya sizlere nasıl teşekür edeceğimi nasıl dua edceğimi bilmiyom okadar iyisinizki belki siz olmasanız ben gün boyu ağlardım Rabbim sizin beni mutlu ettipinizgibi zizleride Allah mutlu etsin inşallah çok iyisiniz çok sagol bu ay soğan suyunada başlıycam inşallah
Merhaba canım hoşgeldin hergün bi arakadaş için okuyoz 1 yasin isteyen daha fazla okuya bilir katılmak istersen adınıda ya Türkan kızı şeyma gibi arkadaş eklesin listeyeNasıl oluyor bu Yasin listesi varsa bende okuyabilirim
Canım her gün bi arkadaşımıza ismine niyet edip yasin okuyoruzNasıl oluyor bu Yasin listesi varsa bende okuyabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?