2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Pdr_ci Aziz kızı Meltem'in sağlıklı hayrlı sorunsuz şekilde hamile kalması ve hayrla sağlıkla bebeğini kucağına alması niyeti ile okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah wagen Türkan kızı Şeyma 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih
@Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@masal3487 Hanife kızı Özgün 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Meyra_naz Doğan kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
@Halitim Recep kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 salevat-ı şerif
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Erva_umut
B busra_brt Salih kızı Büşra
@Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@Ebrarr60 Sıdıka kızı Beyhan
@ecrin0631Ercan kızı Ecrin Tuğba
@Smydnz A.Gani kızı Sümeyye 20 bin kelime-i tevhid 10 bin salevat-ı şerif
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra Nur
@hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Prmm
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
fatma_sibel Fatma kızı Sibel
@denizkaplan Paşa kızı Yadigar
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif

Kızlar kandil listemiz oluştu Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah cümlenizden razı memnun ve hoşnut olsun inşallah kucaklarınızı kucaklarımızı çifter çifter doldursun inşallah Rabbim

Kızlar benim pazartesi regl günüm o yüzden bana okuyabilecek bi arkadaş veya arkadaşları bakıyorum. Yarın İçin ben de üç tane Yasin okuyabilirim. Üç kişi için isteyen arkadaşlar buradan yazsın. Yarın sabahtan okuyayım

Bakıyorum yazmışım istiyorum yazacaktım. Hani Pazartesiye kadar okuyabilecek olursa sevinirim

Konuyu anlayamadıysam da kusura bakmayın
Canım ne demek istediğini ben anlamadım kusura bakma biz her gün bir arkadaşımıza ismen niyet edip yasini şerif okuyoruz adetli olanlar tesbihat çekiyor temizlenince okuyamadığı yasinleri geriye dönük okuyor

Canım ne demek istediğini ben anlamadım kusura bakma biz her gün bir arkadaşımıza ismen niyet edip yasini şerif okuyoruz adetli olanlar tesbihat çekiyor temizlenince okuyamadığı yasinleri geriye dönük okuyor
Tamam ben şimdi durumu anladım . Bi arkadaş isme göre okunuyor deyince herkes istediği birine niyet edip okuyor sanmıştım.

amin canım senin ca 125 degerine baktılarmı
Bakmislardi.Yüksekti benim degerimde.Ama hatirlayamiyorum.Çok oldu benim.iki seneyi geçti ben ameliyat olali.Ama korkama icini rahat tut.Benim sağ yumurtalikta 3 bucuk santimdi.Aldirdim kurtuldum.Allahima çok şükür yenilemedi rezervlere de zarar vermedi.Korkma hiç.

esra011 Necati kızı Esra Nur'un sağlıklı hayrlı sorunsuz şekilde hamile kalması ve hayrla sağlıkla bebeğini kucağına alması niyeti ile okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah wagen Türkan kızı Şeyma 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih
@Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@masal3487 Hanife kızı Özgün 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Meyra_naz Doğan kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
@Halitim Recep kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 salevat-ı şerif
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Erva_umut
B busra_brt Salih kızı Büşra
@Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@Ebrarr60 Sıdıka kızı Beyhan
@ecrin0631Ercan kızı Ecrin Tuğba
@Smydnz A.Gani kızı Sümeyye 20 bin kelime-i tevhid 10 bin salevat-ı şerif
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra Nur
@hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Prmm
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
fatma_sibel Fatma kızı Sibel
@denizkaplan Paşa kızı Yadigar
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif

Kızlar kandil listemiz oluştu Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah cümlenizden razı memnun ve hoşnut olsun inşallah kucaklarınızı kucaklarımızı çifter çifter doldursun inşallah Rabbim

canımm sen kalbini ferah tut Allahın izniyle herşey iyi olucak bence tüplerin açık ve göreceksin hamile kalcaksınnn
bebişlerimizi sevmek için isim buldumm ''Dua Bebeği'' yani belki bulunmuşturda ben yeni keşfettim

Allah razı olsun canımm yürekten aminnn diyorum senin için dün yasin okudum kabul eyle Allahımda kabul eyler inşallahhh tez zamanda hayırlı evlatlar nasip eder bizlere

Günaydın kuzular MusMutlu Hafta Sonu olsun inşallah almayı beklediğiniz almak istediğiniz o güzel haberleri ,güzel cicileri aldığınız gün olsun bugün inşallah
günaydın canımm güzel bi gün olur inşallah.
varmı benim gibi cumartesi çalışan yada cumartesi kölesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…