- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Bakıyorum yazmışım istiyorum yazacaktım. Hani Pazartesiye kadar okuyabilecek olursa sevinirimKızlar benim pazartesi regl günüm o yüzden bana okuyabilecek bi arkadaş veya arkadaşları bakıyorum. Yarın İçin ben de üç tane Yasin okuyabilirim. Üç kişi için isteyen arkadaşlar buradan yazsın. Yarın sabahtan okuyayım
Canım ne demek istediğini ben anlamadım kusura bakma biz her gün bir arkadaşımıza ismen niyet edip yasini şerif okuyoruz adetli olanlar tesbihat çekiyor temizlenince okuyamadığı yasinleri geriye dönük okuyorKonuyu anlayamadıysam da kusura bakmayın
Tamam ben şimdi durumu anladım . Bi arkadaş isme göre okunuyor deyince herkes istediği birine niyet edip okuyor sanmıştım.Canım ne demek istediğini ben anlamadım kusura bakma biz her gün bir arkadaşımıza ismen niyet edip yasini şerif okuyoruz adetli olanlar tesbihat çekiyor temizlenince okuyamadığı yasinleri geriye dönük okuyor
Bakmislardi.Yüksekti benim degerimde.Ama hatirlayamiyorum.Çok oldu benim.iki seneyi geçti ben ameliyat olali.Ama korkama icini rahat tut.Benim sağ yumurtalikta 3 bucuk santimdi.Aldirdim kurtuldum.Allahima çok şükür yenilemedi rezervlere de zarar vermedi.Korkma hiç.amin canım senin ca 125 degerine baktılarmı
geldim canım hepinize dualarınızdan dolayı çok teşekür ederim Allah binkere razı olsun bana istediklerinizi Allah fazlasıyla sizlere nasib etsin kimseler kötü haber almasın inşallah dualarınız kabul oldu arkadaşlar gibi yani şimdi şöyle dediğim gibi çıktı rahim filmini çeken ilacı tüpleeredeğil damara vermiş bizim salak doktorda salak dediğim için sizden özür dilerim ama hemen amelyatla alalım tüpleri diyodu çümkü bana ama erbil bey ben hayatımda ilk böyle bi filim gördüm dedi sıvı tüpleredeğil damara girmiş çıkan damarmış dedi neyse tekrar salı günü rahim filmi çekcem ama bi yumurtamda kist var çikolata kisti oda engel oluyomuş şırıngayla içini boşaltıp hemen tüp yapcam diyo bide birsürü test verdi şüpem yok ama ne olur ne olmaz diye bu kis kanser yapısıda taşıyomuş benim ca 125 degerimde yüksek ondan dolayı tekrar test ve rötgen istedi kızlar başım çok ağırdı sevin semmi üzülsemmi bilemedim
Kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Gerçekten birilerinin benim için dua ettipini bilmek çok güzel bir duygu. Benim için ne dilediyseniz Rabbim de size misli mislini versin. Rabbim recep ayı hürmetine gönlümüzde olanları hakkımızda hayırlı kılsın ve bizlere nasip etsin.
Bismillahirrahmanirrahim..
Ya Rab! Kapına geldik, kapına dayandık, kapından ayrılmadık. Sen ki dergahına gelenleri eli boş çevirmezsin. Sen ki kullarına karşı pek merhametli pek şefkatlisin. İçimize gönlümüze verdipin bu annelik duygusunu bizlere de yaşat, bizleri de bu şerefe nail eyle. Sen kapına gelenleri kovmazsın, cömertsin. Ne olur başından ayrılmadığımız kapını bizim için de arala ve istediğimiz şeyi bizlere de ver. Bizlere katından güzel ve hayırlı varisçiler nasip eyle. Bizleri başkalarına bakıp da imrendirme, kendi halimize bakıp şükretmeyi nasip eyle. Ya Rab, hz. Adem babamızdan hz. Muhammed(sav) efendimize kadar gelmiş geçmiş tüm peygamberlerin hürmetine, alimlerin ulemaların şehidlerin şühedaların hürmetine, ya Rab Mevlanaların, Yunus emrelerin, abdulkadir geylanilerin, veysel karanilerin, bediüzzamanların hürmetine Ya Rab, hz. Meryem annemizin, hz. Hatice annemizin, hz. Aişe annemizin, hz. Fatıma annemizin, hz. Havva annemizin hürmetine, ya Rab dünya üzerinde razı olduğun işlerle uğraşan halis kullarının hürmetine, tüm yarattıklarının hürmetine, Kuran ın hürmetine Kabe nin hürmetine, en güzel şeylerin hürmetine dualarımızı katında kabul ve makbul eyle, burada bulunan arkadaşlarıma ve bana yakin zamanda hayırlı sağlıklı imanlı takvalı edepli insanlara faydalı evlatlar nasip eyle. Bizleri evlatsızlıkla imtihan eyleme. Bizlere sabır ver. Hanelerimizin mutluluğunu bebeklerle arttır. Bize her baktığımızda şükredeceğimiz evlatlar nasip eyle. Sen ki varsın sen ki bizim Rabbimizsin. Ey Semi, ey Halık, ey Rahman, ey Rahim, ey Kerim, ey Sabr, ey Melik. Şu ellerimizi boş çevirme bizleri de mesut kıl Rabbimiz. Aminn aminn aminn.
aminnnnnnnnnn canım güzel hafta sonlarıı güzel haberler alalım inşallahGünaydın kuzular MusMutlu Hafta Sonu olsun inşallah almayı beklediğiniz almak istediğiniz o güzel haberleri ,güzel cicileri aldığınız gün olsun bugün inşallah
günaydın canımm güzel bi gün olur inşallah.Günaydın kuzular MusMutlu Hafta Sonu olsun inşallah almayı beklediğiniz almak istediğiniz o güzel haberleri ,güzel cicileri aldığınız gün olsun bugün inşallah
bendee varımmm yanlız değilsinnngünaydın canımm güzel bi gün olur inşallah.
varmı benim gibi cumartesi çalışan yada cumartesi kölesi
Ve bir gün bu da geçti hamdolsun diyeceğiz. Ya sabır...
GÜNAYDIN CANLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?