Allah razı olsun canım amin cümle isteyenlerimize inşallahAllah razı olsun canımm yürekten aminnn diyorum senin için dün yasin okudum kabul eyle Allahımda kabul eyler inşallahhh tez zamanda hayırlı evlatlar nasip eder bizlere
canım benim doktor almam diyo amelyat yumurtalığa zarar verirmiş o yüzden içini boşaltıp tüp bebek yapcam diyoBakmislardi.Yüksekti benim degerimde.Ama hatirlayamiyorum.Çok oldu benim.iki seneyi geçti ben ameliyat olali.Ama korkama icini rahat tut.Benim sağ yumurtalikta 3 bucuk santimdi.Aldirdim kurtuldum.Allahima çok şükür yenilemedi rezervlere de zarar vermedi.Korkma hiç.
Allah razı olsun canımmPdr_ci aziz kızı meltem için okudum akşam. Allah kabul etsin inşallah saglıklı huyu güzel yüzü güzel bahtı güzel hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Cumartesi benim temizlik günüm olduğu için köle sayılırım ben degünaydın canımm güzel bi gün olur inşallah.
varmı benim gibi cumartesi çalışan yada cumartesi kölesi
ayyyyy ne güzel olurduuuuu çok duygulandımmmKOCAMAN GÜN AYDIN HEPİNİZE INŞALLAH ÇOK ĞÜZEL Bİ CUMARTESİ OLUR HERKEZ İÇİN KUZUCUKLARayy keşke kocaman bi kavaltı sofrası da hepberaber çocuklarımız yanımızda kavaltı etseydik
ayyy evde olsam temizligede razıyım valla.Cumartesi benim temizlik günüm olduğu için köle sayılırım ben de
Ben okuyorum okuduğumda hemen yazıyorum gözden kaçmış olabilirKızlar liste de ismi olan @Prmm @isimsi266fatma_sibel okuyor mu ben gözden kaçırmış olabilirim eğer hatırlayan bilen varsa desin hakka girmeyelim
Aminnnn cnm inşallah gunaydin bu aradaGünaydın kuzular MusMutlu Hafta Sonu olsun inşallah almayı beklediğiniz almak istediğiniz o güzel haberleri ,güzel cicileri aldığınız gün olsun bugün inşallah
Sanirim yerine göre karar veriyolar canim.Benim alinmasi lazimmis tup bebekte olmaz sansin azalir dediler aldirdim.Ama ben polistik overliyim.Yumurta rezervi problemim yok ameliyat da etkilemedi.Doktorun maharetimi yoksa polistik overden mi bilmiyorum rezervler zarar gormedi.Ama bildigim kadariyla aspira edilebiliyor yani icini bosaltiyolar.Yanliz benim ultrasonda sadece yumuryalikta goruluyodu.Doktor ameliyatta sol tupe yerlesmis bir bucuk santimlik bi kist daha görmüş onu da almis.Iyiki ameliyat yapmisiz yoksa tupleri kaybedersik demisti.Doktorun nasil bilmiyorum ama bir baska doktorun da gorusunu al istersen.Dogru teşhis çok önemli.canım benim doktor almam diyo amelyat yumurtalığa zarar verirmiş o yüzden içini boşaltıp tüp bebek yapcam diyo
Sana da gunaydiin cnm en kocamanından mutlu haftasonları olsun inşallah. Her ne kadar ben şuan çalışıyor olsamda banada haftasonu olsun dimi.KOCAMAN GÜN AYDIN HEPİNİZE INŞALLAH ÇOK ĞÜZEL Bİ CUMARTESİ OLUR HERKEZ İÇİN KUZUCUKLARayy keşke kocaman bi kavaltı sofrası da hepberaber çocuklarımız yanımızda kavaltı etseydik
bu bize bi işaretmi acabaKızlar topigimiz gebelik /hamilelik bölümüne taşınmış, kızardık
Tamam canım bilgilendirdiğin için teşekkür ederim ♥Ben okuyorum okuduğumda hemen yazıyorum gözden kaçmış olabilir
bu bize bi işaretmi acaba
Canım daha önce hangi bölümdeydi ki ay Allah'ım ya beni beni dua topiğimiz hangi bölümde ona bile dikkat etmemişimKızlar topigimiz gebelik /hamilelik bölümüne taşınmış, kızardık
Rica ederim cnm ne demek yeterki rabbim dualarımızı kabul etsin.Tamam canım bilgilendirdiğin için teşekkür ederim ♥
bu bize bi işaretmi acaba
yakında altımıza takvim koymayıda nasip eder inşallah cnm ona doğru gidiyozzz
Daha önce hamilelik bölümündeydik canımcım, sayfamız maviydiCanım daha önce hangi bölümdeydi ki ay Allah'ım ya beni beni dua topiğimiz hangi bölümde ona bile dikkat etmemişim
AmiinnKızlar hepinize çok teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Gerçekten birilerinin benim için dua ettipini bilmek çok güzel bir duygu. Benim için ne dilediyseniz Rabbim de size misli mislini versin. Rabbim recep ayı hürmetine gönlümüzde olanları hakkımızda hayırlı kılsın ve bizlere nasip etsin.
Bismillahirrahmanirrahim..
Ya Rab! Kapına geldik, kapına dayandık, kapından ayrılmadık. Sen ki dergahına gelenleri eli boş çevirmezsin. Sen ki kullarına karşı pek merhametli pek şefkatlisin. İçimize gönlümüze verdipin bu annelik duygusunu bizlere de yaşat, bizleri de bu şerefe nail eyle. Sen kapına gelenleri kovmazsın, cömertsin. Ne olur başından ayrılmadığımız kapını bizim için de arala ve istediğimiz şeyi bizlere de ver. Bizlere katından güzel ve hayırlı varisçiler nasip eyle. Bizleri başkalarına bakıp da imrendirme, kendi halimize bakıp şükretmeyi nasip eyle. Ya Rab, hz. Adem babamızdan hz. Muhammed(sav) efendimize kadar gelmiş geçmiş tüm peygamberlerin hürmetine, alimlerin ulemaların şehidlerin şühedaların hürmetine, ya Rab Mevlanaların, Yunus emrelerin, abdulkadir geylanilerin, veysel karanilerin, bediüzzamanların hürmetine Ya Rab, hz. Meryem annemizin, hz. Hatice annemizin, hz. Aişe annemizin, hz. Fatıma annemizin, hz. Havva annemizin hürmetine, ya Rab dünya üzerinde razı olduğun işlerle uğraşan halis kullarının hürmetine, tüm yarattıklarının hürmetine, Kuran ın hürmetine Kabe nin hürmetine, en güzel şeylerin hürmetine dualarımızı katında kabul ve makbul eyle, burada bulunan arkadaşlarıma ve bana yakin zamanda hayırlı sağlıklı imanlı takvalı edepli insanlara faydalı evlatlar nasip eyle. Bizleri evlatsızlıkla imtihan eyleme. Bizlere sabır ver. Hanelerimizin mutluluğunu bebeklerle arttır. Bize her baktığımızda şükredeceğimiz evlatlar nasip eyle. Sen ki varsın sen ki bizim Rabbimizsin. Ey Semi, ey Halık, ey Rahman, ey Rahim, ey Kerim, ey Sabr, ey Melik. Şu ellerimizi boş çevirme bizleri de mesut kıl Rabbimiz. Aminn aminn aminn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?