2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

canım benim doktor almam diyo amelyat yumurtalığa zarar verirmiş o yüzden içini boşaltıp tüp bebek yapcam diyo

AYNEN BENDE EVDE OLUP TEMİZLİGE RAZIYIM İNSANLARLA UGRAŞMAK ÇOK ZOR GÜNAYDIN KIZLAR
BUGÜN SIRA BENDEYMİŞ OKUYAN OKUMAYAN HERKEZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM ALLAHIM OKUDUGUNUZ YASİNİN HER KELİMESİNDE GÜNAHLARIMIZI AFFETSİN İNŞALLAH SAGLIKLI BEBİŞLER VERSİN BİZE RABBİM

canım benim doktor almam diyo amelyat yumurtalığa zarar verirmiş o yüzden içini boşaltıp tüp bebek yapcam diyo
Sanirim yerine göre karar veriyolar canim.Benim alinmasi lazimmis tup bebekte olmaz sansin azalir dediler aldirdim.Ama ben polistik overliyim.Yumurta rezervi problemim yok ameliyat da etkilemedi.Doktorun maharetimi yoksa polistik overden mi bilmiyorum rezervler zarar gormedi.Ama bildigim kadariyla aspira edilebiliyor yani icini bosaltiyolar.Yanliz benim ultrasonda sadece yumuryalikta goruluyodu.Doktor ameliyatta sol tupe yerlesmis bir bucuk santimlik bi kist daha görmüş onu da almis.Iyiki ameliyat yapmisiz yoksa tupleri kaybedersik demisti.Doktorun nasil bilmiyorum ama bir baska doktorun da gorusunu al istersen.Dogru teşhis çok önemli.

KOCAMAN GÜN AYDIN HEPİNİZE INŞALLAH ÇOK ĞÜZEL Bİ CUMARTESİ OLUR HERKEZ İÇİN KUZUCUKLAR ayy keşke kocaman bi kavaltı sofrası da hepberaber çocuklarımız yanımızda kavaltı etseydik
Sana da gunaydiin cnm en kocamanından mutlu haftasonları olsun inşallah. Her ne kadar ben şuan çalışıyor olsamda banada haftasonu olsun dimi.

bu bize bi işaretmi acaba

Ay kesinlikle canımmm az kaldı az

yakında altımıza takvim koymayıda nasip eder inşallah cnm ona doğru gidiyozzz

İnşallah beybi ağzın bal yesin, bende onu düşünüyordum takvimimiz gözükmezdi diğer tarafta diye :)) şimdi hepimizin hemencik bir takvimi olsun

Canım daha önce hangi bölümdeydi ki ay Allah'ım ya beni beni dua topiğimiz hangi bölümde ona bile dikkat etmemişim
Daha önce hamilelik bölümündeydik canımcım, sayfamız maviydi bak şuan kırmızı olduk yakında profillerimizin altında hamilelik takvimi de olacak

Amiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…