2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

ayy bendediyom sayfanın rengi niye değişmiş hadi inşallah hepimiz hamiş kalırız

Kızçeler bir şey sorucam bebekleriniz olursa ne isim düşünüyorsunuz biliyorum daha çok erken ama ne bileyim heveslendim ben daha bekarken karar verdim çocuklarımın ismine sağolsun eşim de kabul etti

Kızçeler bir şey sorucam bebekleriniz olursa ne isim düşünüyorsunuz biliyorum daha çok erken ama ne bileyim heveslendim ben daha bekarken karar verdim çocuklarımın ismine sağolsun eşim de kabul etti
Ben cocukluktan beri hep kız derin oglan deniz dedim kendimce
ama uyuz eşim babasının adı olan mustafa diyor erkek olursa bende o yüzden mustafa deniz şimdilik

Ben cocukluktan beri hep kız derin oglan deniz dedim kendimce
ama uyuz eşim babasının adı olan mustafa diyor erkek olursa bende o yüzden mustafa deniz şimdilik
Mustafa çok güzel isim canım eşin babasının ismi diye istiyor ama sen içinden peygamber efendimizin ismini niyet ederek çocuğuma Mustafa ismini veriyorum de inşallah efendimiz sultanımız gibi elinden dilinden emin olunan kul olur yavrun

bizde erkek olura Muhammed emir ama eşim tutdurmuş cenk emir kız olursa aaaaa onu hiç düşünmesik bu gece düşünür yazarız ben kızken bile hep ilk çocuğum erkek olcak diye doğuyodu içime eşimde öyledito bizdirek erkeğe bağlandık kız ismi düşünmemlazım

Ben 18-20 yaşlarında hep 4'düz oğlum ikiz kızım olsun diye dua ederdim hepsinin ismi hazırdı ama unuttum şimdi ikiz kızım bi de oğlum olsun diye dua ediyorum oğlumun adı adı güzel kendi güzel gönüller sultanı habibullah efendimizin ismi Muhammed Fudayl (fudayl bin iyad hazretlerinin ismi ikinci isim de ) ikiz kızım olursa amine hifa ♥ sukeyne hammad olacak inşallah

Amine hifa ismini eşim istedi oğlanı da hüseyin koyucam peygamber efendimizin torununun ismi diye dedi bende Muhammed fudayl olacak dua ile bu isimle istiyorum dedim kabul etti

hahaha maşallah ya ne güzel dua öyle bende hep ikiz istiyom inşallah olur istiyenhekesin isimlerde çok güzel

hahaha maşallah ya ne güzel dua öyle bende hep ikiz istiyom inşallah olur istiyenhekesin isimlerde çok güzel
Aaa neden söylemedin ki sana niyetle okurken hayrlısı ile ikizleri olsun diye dua ederdik kuzum

Ben tesbihleri çekemiyom yaa. sadece yasini okuyorum. işten çık ev yemek falan saat geçiyo bi de ertesi günün yemegini yapıyom ondan okuyamadım hiç

Aaa neden söylemedin ki sana niyetle okurken hayrlısı ile ikizleri olsun diye dua ederdik kuzum
artık başa dönersek inşallah bu arada ben diyomki kandil tesbih leri bitsin öbürgün salatı tefriciye yahut tuncinaya başlıyalım nedersiniz ayy yapa bilsem herkese bi hatim indiricem yeterki mevlam versin hayırlısını inşallah ama yapamam çok uzun

Konular uçmuş benim ve eşimin aklında kız olursa Zeynep Sare var. Erkek olursa ben musab, ubeyd, yusuf isimlerinden birini koyardım heralde.

Canım kandil için hangi tesbihler çekilecek ben de çekeyim. Bi de kandilden önce mi bitecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…