ayy bendediyom sayfanın rengi niye değişmişAy kesinlikle canımmmaz kaldı az
İnşallah beybi ağzın bal yesin, bende onu düşünüyordum takvimimiz gözükmezdi diğer tarafta diye :)) şimdi hepimizin hemencik bir takvimi olsun
Daha önce hamilelik bölümündeydik canımcım, sayfamız maviydibak şuan kırmızı olduk yakında profillerimizin altında hamilelik takvimi de olacak
Hamiş olma yolunda ilerliyoruz canısı, bu boşa değilayy bendediyom sayfanın rengi niye değişmişhadi inşallah hepimiz hamiş kalırız
Ay inşallah kuzum hayrla sağlıkla sorunsuzca hamiş olalım sıra sıra bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah Ya Rabbimmmmayy bendediyom sayfanın rengi niye değişmişhadi inşallah hepimiz hamiş kalırız
Ben cocukluktan beri hep kız derin oglan deniz dedim kendimceKızçeler bir şey sorucam bebekleriniz olursa ne isim düşünüyorsunuz biliyorum daha çok erken ama ne bileyim heveslendim ben daha bekarken karar verdim çocuklarımın ismine sağolsun eşim de kabul etti
Mustafa çok güzel isim canım eşin babasının ismi diye istiyor ama sen içinden peygamber efendimizin ismini niyet ederek çocuğuma Mustafa ismini veriyorum de inşallah efendimiz sultanımız gibi elinden dilinden emin olunan kul olur yavrunBen cocukluktan beri hep kız derin oglan deniz dedim kendimce
ama uyuz eşim babasının adı olan mustafa diyor erkek olursa bende o yüzden mustafa deniz şimdilik
senne koycan canımKızçeler bir şey sorucam bebekleriniz olursa ne isim düşünüyorsunuz biliyorum daha çok erken ama ne bileyim heveslendim ben daha bekarken karar verdim çocuklarımın ismine sağolsun eşim de kabul etti
Ben 18-20 yaşlarında hep 4'düz oğlum ikiz kızım olsun diye dua ederdim hepsinin ismi hazırdı ama unuttum şimdi ikiz kızım bi de oğlum olsun diye dua ediyorum oğlumun adı adı güzel kendi güzel gönüller sultanı habibullah efendimizin ismi Muhammed Fudayl (fudayl bin iyad hazretlerinin ismi ikinci isim de ) ikiz kızım olursa amine hifa ♥ sukeyne hammad olacak inşallah
Ben 10 bin kelime-i tevhidi çektim kuzum kandil günü ya da bir iki gün önce yazarımkızlar kandil gecesi okuyacağımız tesbihler ne alemde 7 gün kaldı
Aaa neden söylemedin ki sana niyetle okurken hayrlısı ile ikizleri olsun diye dua ederdik kuzumhahaha maşallah ya ne güzel dua öyle bende hep ikiz istiyom inşallah olur istiyenhekesin isimlerde çok güzel
artık başa dönersek inşallah bu arada ben diyomki kandil tesbih leri bitsin öbürgün salatı tefriciye yahut tuncinaya başlıyalım nedersiniz ayy yapa bilsem herkese bi hatim indiricem yeterki mevlam versin hayırlısını inşallah ama yapamam çok uzunAaa neden söylemedin ki sana niyetle okurken hayrlısı ile ikizleri olsun diye dua ederdik kuzum
Bende yavaş yavaş çekiyorum canım kandil gününe bitirmiş olurum inşkızlar kandil gecesi okuyacağımız tesbihler ne alemde 7 gün kaldı
Konular uçmuşKızçeler bir şey sorucam bebekleriniz olursa ne isim düşünüyorsunuz biliyorum daha çok erken ama ne bileyim heveslendim ben daha bekarken karar verdim çocuklarımın ismine sağolsun eşim de kabul etti
Canım kandil için hangi tesbihler çekilecek ben de çekeyim. Bi de kandilden önce mi bitecekartık başa dönersek inşallah bu arada ben diyomki kandil tesbih leri bitsin öbürgün salatı tefriciye yahut tuncinaya başlıyalım nedersiniz ayy yapa bilsem herkese bi hatim indiricem yeterki mevlam versin hayırlısını inşallah ama yapamam çok uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?