2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

kızlar bide meryem suresıne baslasak nasıl olur çocuk için o da çok iyiymiş diye biliyorum. yasin sırası bittikten sonra
Ben okuyodum bi ara çok da güzel okunuyo nedense ojudukça okuyasım geliyor ama aksattım gün olarak. Sanırım 40 gün boyunca kişinin kendisi okuması gerekiyor neryem suresini. Bence de güzel olur. Her gün meryem suresi okuyup hem kendimize hem de birbirimize dualar ederiz

Canım liste de kandil için tooladığımız tesbihler yazıyor kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih ve salevatı şerif

Meryem süresini okuyalım kuzular yanında salevatı tefriciye çekeriz adetliler hem salevatı tefriciye hem öteki tesbihatları çeker kızlar bir de bi ricam olacak okuma sırası bana gelince hayrlısı ile sağlıklı ikiz kızlarım olması için okur musunuz şimdiden teşekkür ederim bir de kızçeler kandil günü tek bir kişiye niyetle değil de hepimizin niyetine okuyalım hem yasin süresini hem meryem süresini ikisini birden çok oldum biraz ama kusura bakmayın yaz geliyo ya hormonlarım tepişiyo heyecan içinde anne olmak istiyim diye

kızlar 40 tanesini illede sen tek okuycan diye bi kayde yok hatta tamtersi 40 farklı kişi okursa daha makbul ben bu ay hurma dağıtım kursda 40 kişiye kırk tane hepsi üstüne okuyup verdi sağolsunlar hergün 1 tane yiyom Rabbim şifa etsin inşallah

İniallah canım inşallah Allah gönlüne göre versin. Ne zaman bitiyor yasinler, kaç kişi kaldı

İyiymiş o zaman. Artmamız lazım

Aynen canim insallah liste basa dondumu meryem suresini okuyalim,kandil gunude hepimizim niyetine okuruz.

hurma işini bilmiyodum kız ben. kargoyla gönderelimmi birbirimize birer kutu
ben geçen yıl 5-6 ay okudum meryem suresini olmayınca deprosyonum tutup bıraktıydım

Aynen canim insallah liste basa dondumu meryem suresini okuyalim,kandil gunude hepimizim niyetine okuruz.
Kızlar bn meryem suresini okuyorum hergün Allah ın izniyle aksatmam inşallah ilk defa bu ay okumaya başladım inşallah rabbim meryem suresinin hürmetine bizlere hayırlı evlatlar nasip eder okuduktan sonra hepimiz için dua ediyorum rabbim kabul eder inşallah

Necati kızı Esra Nur niyetine yasin-i şerif okudum rabbim kabul eylesin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Amin canim insallah,Allah kabul etsin katinda dualarimizin yuzu suyu hurmetine bize hayirli evlatlar nasip etsin.

Ooo iki dakika kaybolduk muhabbet gırla ben buradayken de kimsenin sesi çıkmıyor, şikayetçiyim hakim beyyy

Ben hep şimdiye kadar kendimi bildim bileli Hep bir kızım olması için dua ederdim Rabbime ama henüz nasip olmadı, inşallah olur bir gün ismini de İKRA istiyorum kısmetse

Henüz tesbihlere bende başlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…