2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

bende diyom niye sohbeten tadalmıyom meğer sen yokmuş sunama geçkalmadın kız

Bende daha hiçbir şeye başlayanadım. Bugün tembelliğim üstümde. Depresiflipim de üstümde. Durup durup ağlıyorum.

Bende daha hiçbir şeye başlayanadım. Bugün tembelliğim üstümde. Depresiflipim de üstümde. Durup durup ağlıyorum.
Hımmm rehberim canım depresifim hemen bir roman havası açıyorsun ve kalkıp iki dakika oynuyorsun bak ne stres kalır ne depresyon baz az önce benimde canım daraldı hemen kalktım iki göbek attım kendime geldim şuan keyfim yerinde

İkra ismi cok güzel cnm bende kızım olursa zeynep yada eslem erkek olursa eymen istiyorum rabbim hayırlısını nasip etsin saglıklı olsun da inşallah isim koyacagımız günlerde gelir Allah ın izniyle

İkra ismi cok güzel cnm bende kızım olursa zeynep yada eslem erkek olursa eymen istiyorum rabbim hayırlısını nasip etsin saglıklı olsun da inşallah isim koyacagımız günlerde gelir Allah ın izniyle
Çok anlamlı ya çok hoşuma gidiyor. Valla şu aralar favori ismim tatlım, olana kadar büyük ihtimal fikirlerim değişecek. Rabbim öncelikle sağlıkla nasip etsin de isim çok kolay. İsimleriyle büyüsün ler inş miniklerimiz

ayyy bayılıyom senin enerjine yaaa süpersin kız

Normalde ben de senin gibi bişey yapıyorum takıyorum kulaklığı son ses iyi geliyor. Ama bugün o havada da değilim malesef. Kaç gündür yakınımdaki herkesin hamile olduğunu öğreniyorum. Hiç çocuk istemeyen kişi bile korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldı. Şu üzüntümden dolayı insanların mutluluğuna ortak olamıyorum. Allah herkese basip etsin tabi ama böyle yakın çevremde hamile haberleri duyunca kendimde büyük eksiklik hissediyorum. İçim daralıyor. Sakın hasetlik diye anlaşılmasın. Rabbim herkese nasip etsin. Ama değişik bir duygu. Hemen hemen her gün birinin haberini alıyorum. Ya rab diyorum bu tesadif olamaz sen beni sınıyorsun. Ya sabr diyorum sıra bana da gelecek inşallah diyorum. Bugün baya durgunum. Eşim anladı zaten geldi sarıldı biraz sabretsen olmaz mı dedi. Omzunda ağlayıp durdum. Normalde hiç yanında ağlamamıştım bu mevzudan dolayı. Hep yalnız kaldığım zamanlarda hüngür hüngür ağlar başkasının yanında bir şey olmamış gibi davranırım. Bugün niyese böyle oldu. Reglin verdiği duygusallık da etki etti sanırım. Benim her gün ya sabr çekmem gerekiyor galiba

Canımcım emin ol yalnız değilsin, hepimiz aynı duygular içinde sınanıyoruz. Benden sonra evlenip şuan iki üç çocuğu olan insanları gördükçe içim parçalanıyor, tebrik ediyorum mutlu gözüküyorum ama içim ağlıyor sonra eve gelip kimseye göstermeden ağlıyorum. Hasetlik değil bu kesinlikle sadece insanın içinin gariplenmesi. Yedi yıldır gece mi ağlamadım, gündüz mü ağlamadım, seccade de ağlayıp kalkamadım mı, saatlerce dua mı etmedim, insanlara ben çocuk istemiyorum deyip ama eve gelip allahım bu insanları benden uzak tut diye dua mı etmedim, sonra Rabbim sen hayırlısını bilirsin dedim bu benim sınavım hiç isyan etmedim yılları geçirdim. Doktor bir çözüm ama bize evladı verecek Rabbim bizim sesimizi duyar şuan sadece bir sınav ve zor bir sınav. Bunca zaman içinde sadece kendimizi psikolojik olarak yıpratıyoruz artık kendi beynime kalbime söz geçiremiyorum çok yoruldum ve artık ilaç kullanıyorum. İyi mi oldu kesinlikle hayır olan bana oldu.

Bu yüzden toparlan herşey güzel olacak az daha sabır, kendini yorma sonrası daha zor yoksa. Stres bizim en büyük düşmanımız, beynimize olumsuz komut gönderiyoruz en kötüsü. Dışarı çık temiz hava al eşin bak en büyük destekçin çok şükür,bu çok büyük bir nimet. Sabır çekme şükür çek, sabır çekersen Rabbim sabredecek bir şey verir

ne yapalım canısı ağlaya ağlaya hertarafımız şişti oynayıp indiricez
Tabikisi beybi bak havalar güzelleşiyor, takıyoruz kulaklıkları çıkıyoruz yürüyüşe, hem kilolar gidecek hem stresimiz tığ gibim olacağız anacığım tey tey teyy

Allah razı oksun canım. Sen çook sabretmişsin, 7 yıl dile kolay. İnşallah burada edilen dualar sayesinde tüm bu sabrının mükafatını alırsın burada. Buna şahit olmayı çok isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…