2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Allah razı oksun canım. Sen çook sabretmişsin, 7 yıl dile kolay. İnşallah burada edilen dualar sayesinde tüm bu sabrının mükafatını alırsın burada. Buna şahit olmayı çok isterim
Amin canım benim dualarımız sayesinde Rabbim hepimizi mükafatlandırsın inşallah derdi veren Rabbim sabrını da veriyor dermanını da verecek inşallah bitanem, ağlayıp üzme kendini

Amin canım benim dualarımız sayesinde Rabbim hepimizi mükafatlandırsın inşallah derdi veren Rabbim sabrını da veriyor dermanını da verecek inşallah bitanem, ağlayıp üzme kendini
Ben kalkıp temizliğe başlayayım en iyisi kulaklığı takıp. Roman havası olmasa da üzntüyü dağıtacak şeyler dinleyeyim kendime gelirim belki sen maiallah bugün iyi enerjiksin hep böyle ol

Ben kalkıp temizliğe başlayayım en iyisi kulaklığı takıp. Roman havası olmasa da üzntüyü dağıtacak şeyler dinleyeyim kendime gelirim belki sen maiallah bugün iyi enerjiksin hep böyle ol
Ha şöyle hadi bakalım bak nasıl iyi gelecek tatlım oynamak iyi geldi havada güzel oh miss çok şükür

Kendimi okudum adeta

Oh ne güzel kızlar antepte olsaydınız buyır ederdim bende içerdik valla

Aha da Antep dedi yüreğimi dağladı :)) sözün olsun o zaman toplaşıp geliriz artık hep beraber

ayyyyy nasıl severim kahveyiii ellerine sağlık şekerimmm

Afiyet olsun canımcım, bende bayılırım hergün mutlaka içerim oh mis sefamız olsun

esra011 necati kızı Esra nur için Yasini Şerif, esmaül hüsna ve başka dualarda okudum Rabbim kabul etsin inşallah duaları kabul olsun Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah kucağını boş bırakmasın evinden çocuk sesi eksik olmasın

BEN OKUYORUM OKUDUGUMU YAZMADIM NEREYE YAZICAM BEN SİTEYE VAKIF DEGİLİM BİLMİYORUM
AMA OKUYORUM BEN

esra011 Necati kızı Esra Nur'un sağlıklı hayrlı sorunsuz şekilde hamile kalması ve hayrla sağlıkla bebeğini kucağına alması niyeti ile okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah wagen Türkan kızı Şeyma 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih
@Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@masal3487 Hanife kızı Özgün 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Meyra_naz Doğan kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
@Halitim Recep kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
@denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 salevat-ı şerif
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Erva_umut
B busra_brt Salih kızı Büşra
@Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@Ebrarr60 Sıdıka kızı Beyhan
@ecrin0631Ercan kızı Ecrin Tuğba
@Smydnz A.Gani kızı Sümeyye 20 bin kelime-i tevhid 10 bin salevat-ı şerif
Pdr_ci Aziz kızı Meltem 10 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i tenzih 2 bin kelime-i tenzih 2 bin salevat-ı şerif
esra011 Necati kızı Esra Nur
@hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
@Prmm
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
@fatma_sibel Fatma kızı Sibel
@denizkaplan Paşa kızı Yadigar
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif

Kızlar kandil listemiz oluştu Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah cümlenizden razı memnun ve hoşnut olsun inşallah kucaklarınızı kucaklarımızı çifter çifter doldursun inşallah Rabbim

AMİN TEŞEKKÜR EDERİM AMİN İNŞALLAH HEPİMİZİN KALABALIK SOFRALARI OLUR

esra011 Necati kızı Esra Nur niyetine yasini şerif okudum Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah sağlıklı hayrlı ahlaklı aklı başında Allah yolunda mücahit evlatlar nasip eylesin Rabbim inşallah

B busra_brt Salih kızı Büşra niyetine yasini şerif okudum Rabbim makbul ve kabul etsin sağlıklı hayrlı aklı başında ahlaklı imanlı Allah yolunda evlatlar versin Mevlam inşallah

peki tamam teşekkür ederim bi isime niyet ederek okumadım bi yasin okudum bildigim duaları okuyorum herkese söylüyorum ama kuran okumayan arkadaşımız varsa özelden yazarsa ona niyet eder okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…