Amin canım benim dualarımız sayesinde Rabbim hepimizi mükafatlandırsın inşallahAllah razı oksun canım. Sen çook sabretmişsin, 7 yıl dile kolay. İnşallah burada edilen dualar sayesinde tüm bu sabrının mükafatını alırsın burada. Buna şahit olmayı çok isterim
Ben kalkıp temizliğe başlayayım en iyisi kulaklığı takıp. Roman havası olmasa da üzntüyü dağıtacak şeyler dinleyeyim kendime gelirim belkiAmin canım benim dualarımız sayesinde Rabbim hepimizi mükafatlandırsın inşallahderdi veren Rabbim sabrını da veriyor dermanını da verecek inşallah bitanem, ağlayıp üzme kendini
Ha şöyle hadi bakalım bak nasıl iyi gelecek tatlımBen kalkıp temizliğe başlayayım en iyisi kulaklığı takıp. Roman havası olmasa da üzntüyü dağıtacak şeyler dinleyeyim kendime gelirim belkisen maiallah bugün iyi enerjiksin hep böyle ol
Kendimi okudum adetaNormalde ben de senin gibi bişey yapıyorum takıyorum kulaklığı son ses iyi geliyor. Ama bugün o havada da değilim malesef. Kaç gündür yakınımdaki herkesin hamile olduğunu öğreniyorum. Hiç çocuk istemeyen kişi bile korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldı. Şu üzüntümden dolayı insanların mutluluğuna ortak olamıyorum. Allah herkese basip etsin tabi ama böyle yakın çevremde hamile haberleri duyunca kendimde büyük eksiklik hissediyorum. İçim daralıyor. Sakın hasetlik diye anlaşılmasın. Rabbim herkese nasip etsin. Ama değişik bir duygu. Hemen hemen her gün birinin haberini alıyorum. Ya rab diyorum bu tesadif olamaz sen beni sınıyorsun. Ya sabr diyorum sıra bana da gelecek inşallah diyorum. Bugün baya durgunum. Eşim anladı zaten geldi sarıldı biraz sabretsen olmaz mı dedi. Omzunda ağlayıp durdum. Normalde hiç yanında ağlamamıştım bu mevzudan dolayı. Hep yalnız kaldığım zamanlarda hüngür hüngür ağlar başkasının yanında bir şey olmamış gibi davranırım. Bugün niyese böyle oldu. Reglin verdiği duygusallık da etki etti sanırım. Benim her gün ya sabr çekmem gerekiyor galiba
Oh ne güzelEki Görüntüle 1982763
Hadi bakalım güzel topiğimizin güzel hatunlarına mis gibi Türk kahvesiafiyet bal şeker olsun, keyfimiz yerine gelsin
ayyyyy nasıl severim kahveyiii ellerine sağlık şekerimmmEki Görüntüle 1982763
Hadi bakalım güzel topiğimizin güzel hatunlarına mis gibi Türk kahvesiafiyet bal şeker olsun, keyfimiz yerine gelsin
Oh ne güzelkızlar antepte olsaydınız buyır ederdim bende içerdik valla
ayyyyy nasıl severim kahveyiii ellerine sağlık şekerimmm
çok güzel olmuş ellerinesağlık tatlımEki Görüntüle 1982763
Ayıptır söylemesi çok güzel kahve yaparım canımcımçok güzel olmuş ellerinesağlık tatlım
Tabi ki canım her zamanAha da Antep dedi yüreğimi dağladı :)) sözün olsun o zaman toplaşıp geliriz artık hep beraber
Afiyet olsun canımcım, bende bayılırım hergün mutlaka içerim oh missefamız olsun
Necati kızı esra nur'a canımBu arada bugün kimim için yasin okunacakZeytin_yesili
AMİN TEŞEKKÜR EDERİM AMİN İNŞALLAH HEPİMİZİN KALABALIK SOFRALARI OLUResra011 necati kızı Esra nur için Yasini Şerif, esmaül hüsna ve başka dualarda okudum Rabbim kabul etsin inşallah duaları kabul olsun Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah kucağını boş bırakmasın evinden çocuk sesi eksik olmasın
Canım bu topiğe yazarsın biz de biliriz kuzum okuduğunuBEN OKUYORUM OKUDUGUMU YAZMADIM NEREYE YAZICAM BEN SİTEYE VAKIF DEGİLİM BİLMİYORUM
AMA OKUYORUM BEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?