2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Necati kızı Esranurun niyetine EL CEBBAR EL KADİR EL HALİK tesbihatlarini çektim bagisladim Allah'ım kabul etsin inşallah.. Rabb'im ne muradın varsa versin inşallah

Necati kizi esra nur adina bir yasin okudum,Allah kabul etsin,rabbim tez zamanda hayirli evlatlae nasip etsin.

esra011 Necati kızı Esra Nur'un sağlıklı hayrlı sorunsuz şekilde hamile kalması ve hayrla sağlıkla bebeğini kucağına alması niyeti ile okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah wagen Türkan kızı Şeyma 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih
@Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
masal3487 Hanife kızı Özgün 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
@denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 salevat-ı şerif
@ASSOSyal Halim kızı Elif 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Erva_umut
@busra_brt Salih kızı Büşra
@Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
@SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@Ebrarr60 Sıdıka kızı Beyhan
@ecrin0631Ercan kızı Ecrin Tuğba
@Smydnz A.Gani kızı Sümeyye 20 bin kelime-i tevhid 10 bin salevat-ı şerif
Pdr_ci Aziz kızı Meltem 10 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i tenzih 2 bin kelime-i tenzih 2 bin salevat-ı şerif
esra011 Necati kızı Esra Nur
@hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Prmm Necdet kızı Büşra
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
fatma_sibel Fatma kızı Sibel
@denizkaplan Paşa kızı Yadigar
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif

Kızlar kandil listemiz oluştu Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah cümlenizden razı memnun ve hoşnut olsun inşallah kucaklarınızı kucaklarımızı çifter çifter doldursun inşallah Rabbim

Necati kızı Esra Nur un niyetine el Cebbar, elHalık es Semi el Latif el Mucib el Hakim el Vekil el Kadir çektim. Allah kabul eylesin. Rabbim kendisine boy boy hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin. Hanesini bebişlerle doldursun. Aminn

Kızçeler başka bi topikte okudum biri yazmış 2 ay deneme ile hamile kalmış aynı yöntemi arkadaşlarına da söylemiş onlar da hamile kalmış
Ay nasıl anlatılır ki eşi spermleri çay bardağına dökmüş enjektöre çekmiş ayaklar yukarda pozisyonda enjekte etmiş tek sefer de hızlıca bi nevi evde kendi kendine aşılama gibi bi şey aklıma yatmadı değil ama ben izinliyim

canım bende okudum ama aşılama gibi oluyoda yanloz aklıma yatmadı çümkü sıpermler hemwn ölüyo

Ben şok ben iptal o ne bee valla ben korkarım bu defa mikrop kaparız falan bu sefer gel onla uğraş millet neler buluyo yaa

esra011 Necati kızı esra nur için 1 yasin okudum Allah kabul etsin hayırlı eclatlar nasib etsin inşallah

Ben şu süt ve maydanoz bıharına yatma işini deneyecem bu ay. Gerçi benle ilgili görünürde bir sorun yok eşimün hızlı sperm sayıları az. Ama yine de deneyecem. wagen sen de yapacaksın galiba

Ben şok ben iptal o ne bee valla ben korkarım bu defa mikrop kaparız falan bu sefer gel onla uğraş millet neler buluyo yaa
daha neler neler var takla at demişler kadın kakmış atmaya başlamış hahahahRabbim kimseyi çaresiz bırakmasın ya ağlanacak halimize gülüyoz valla

Ben şu süt ve maydanoz bıharına yatma işini deneyecem bu ay. Gerçi benle ilgili görünürde bir sorun yok eşimün hızlı sperm sayıları az. Ama yine de deneyecem. wagen sen de yapacaksın galiba
evet canım yapcamda şimdi filim çekicez salı günü bişiy olur diye kprktum yapamadım bide biri tüpleri patlatıyo diye yazmış kortummmmm

daha neler neler var takla at demişler kadın kakmış atmaya başlamış hahahahRabbim kimseyi çaresiz bırakmasın ya ağlanacak halimize gülüyoz valla
Ahahahaahh daha neler duyacağım Allahım bu kadarına da gerek yok bence ya. Değuşuk

evet canım yapcamda şimdi filim çekicez salı günü bişiy olur diye kprktum yapamadım bide biri tüpleri patlatıyo diye yazmış kortummmmm
Hadi ya, maydanoz buharından bi şey olacağını sanmam da pazartesi doktora gideceğim bunu da sorayım bakalım ne diyecek sana da haber ederim

Bi de kızlar aranızda aşılama yaptıran var mı daha önce? Benim bu ay da klomen oşmazsa ona geçeceğiz. Ama hakkında hiç bir şey bilmiyorum. Acılı mı ücreti ne kadar vs. Pahalıymış galiba

Kuzum iki adet kuru inciri 2'ye böl bir bardak saf zeytin yağında bir gün bekletip sabah aç karnına kocişine yedir en az 3 ay düzenli incirin içindeki çekirdekler sperme benzediği için erkeklere iyi geliyormuş zeytin yağı zaten başlı başına şifa hem kadına hem erkeğe faydalıymış bol bol zeytin yiyin zeytin yapı itibari ile kadının yumurtasına benzediği için iyi geliyormuş

Bi de kızlar aranızda aşılama yaptıran var mı daha önce? Benim bu ay da klomen oşmazsa ona geçeceğiz. Ama hakkında hiç bir şey bilmiyorum. Acılı mı ücreti ne kadar vs. Pahalıymış galiba
valla ben aşılamayı bilmiyomda bizim dünkü testlere sadace 4 bin tl çıkardı doktor doktorlar bu işi ticarete çevirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…