İnşallah cnm inşallahÇok anlamlı ya çok hoşuma gidiyor. Valla şu aralar favori ismim tatlım, olana kadar büyük ihtimal fikirlerim değişecek. Rabbim öncelikle sağlıkla nasip etsin de isim çok kolay. İsimleriyle büyüsün ler inş miniklerimiz
canım bende okudum ama aşılama gibi oluyoda yanloz aklıma yatmadı çümkü sıpermler hemwn ölüyoKızçeler başka bi topikte okudum biri yazmış 2 ay deneme ile hamile kalmış aynı yöntemi arkadaşlarına da söylemiş onlar da hamile kalmış
Ay nasıl anlatılır ki eşi spermleri çay bardağına dökmüş enjektöre çekmiş ayaklar yukarda pozisyonda enjekte etmiş tek sefer de hızlıca bi nevi evde kendi kendine aşılama gibi bi şeyaklıma yatmadı değil ama ben izinliyim
Ben şok ben iptalKızçeler başka bi topikte okudum biri yazmış 2 ay deneme ile hamile kalmış aynı yöntemi arkadaşlarına da söylemiş onlar da hamile kalmış
Ay nasıl anlatılır ki eşi spermleri çay bardağına dökmüş enjektöre çekmiş ayaklar yukarda pozisyonda enjekte etmiş tek sefer de hızlıca bi nevi evde kendi kendine aşılama gibi bi şeyaklıma yatmadı değil ama ben izinliyim
daha neler neler var takla at demişlerBen şok ben iptalo ne bee valla ben korkarım bu defa mikrop kaparız falan bu sefer gel onla uğraş millet neler buluyo yaa
evet canım yapcamda şimdi filim çekicez salı günü bişiy olur diye kprktum yapamadım bide biri tüpleri patlatıyo diye yazmış kortummmmmBen şu süt ve maydanoz bıharına yatma işini deneyecem bu ay. Gerçi benle ilgili görünürde bir sorun yok eşimün hızlı sperm sayıları az. Ama yine de deneyecem.wagen sen de yapacaksın galiba
Ahahahaahh daha neler duyacağım Allahımdaha neler neler var takla at demişlerkadın kakmış atmaya başlamış hahahah Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın ya ağlanacak halimize gülüyoz valla
Hadi ya, maydanoz buharından bi şey olacağını sanmam da pazartesi doktora gideceğim bunu da sorayım bakalım ne diyecek sana da haber ederimevet canım yapcamda şimdi filim çekicez salı günü bişiy olur diye kprktum yapamadım bide biri tüpleri patlatıyo diye yazmış kortummmmm
aynen cankuş banada haber etHadi ya, maydanoz buharından bi şey olacağını sanmam da pazartesi doktora gideceğim bunu da sorayım bakalım ne diyecek sana da haber ederim
Kuzum iki adet kuru inciri 2'ye böl bir bardak saf zeytin yağında bir gün bekletip sabah aç karnına kocişine yedir en az 3 ay düzenli incirin içindeki çekirdekler sperme benzediği için erkeklere iyi geliyormuş zeytin yağı zaten başlı başına şifa hem kadına hem erkeğe faydalıymış bol bol zeytin yiyin zeytin yapı itibari ile kadının yumurtasına benzediği için iyi geliyormuşBen şu süt ve maydanoz bıharına yatma işini deneyecem bu ay. Gerçi benle ilgili görünürde bir sorun yok eşimün hızlı sperm sayıları az. Ama yine de deneyecem.wagen sen de yapacaksın galiba
valla ben aşılamayı bilmiyomda bizim dünkü testlere sadace 4 bin tl çıkardı doktor doktorlar bu işi ticarete çevirmişBi de kızlar aranızda aşılama yaptıran var mı daha önce? Benim bu ay da klomen oşmazsa ona geçeceğiz. Ama hakkında hiç bir şey bilmiyorum. Acılı mı ücreti ne kadar vs. Pahalıymış galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?