2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kıs kocişin mide darma duman oldu zaten bişeyler yedire yedire ama deneyeceğim bunu da. Faydası çok oluyor muymuş? Ben şimdi keçiboynuzu kürü yapıyorum kendisine. Her akşam içiyor. Sperm hareketliliğine iyi geliyomuş saraçoğlu amca diyor. C vitamini olan meyveler de yedirmeye çalışıyorum.

Kuzum incirin gerçekten faydası var meyve ve sebzeler yapı itibari ile hangi organa benziyorsa oraya iyi geliyor dr'lar bile bunu diyor 3 ayda bu şekil hamile kalan varmış bende deneyecem kociş maaş alsın doğru aktara imcir almaya bir de 15 günde bir zeytin yağını değiştirecen ben keçi boynuzu kürünü yapamıyorum sabah kalkıp kaynatmak zoruma geliyo eşimde bi içiyo bi içmiyo

Deneyeyim bakalım onu da canım keçiboynuzu kürü sadece ilk hafta sabah akiam olacak. Ondan sonra da sadece akşamları olacak. O zaman kolay olur. Valla benm de zoruma geliyo artık dedim kalk kendin yap kendi kürünü

valla ben aşılamayı bilmiyomda bizim dünkü testlere sadace 4 bin tl çıkardı doktor doktorlar bu işi ticarete çevirmiş
4 bin lira hangi testleri yaptılar kuzum ben sadece adetin 3 günü yapılan hormon testinin fiyatını sordum 1730 lira dediler acıbadem de bide çakma acıbadem konur hastanesiydi acıbadem bünyesine kattı

Deneyeyim bakalım onu da canım keçiboynuzu kürü sadece ilk hafta sabah akiam olacak. Ondan sonra da sadece akşamları olacak. O zaman kolay olur. Valla benm de zoruma geliyo artık dedim kalk kendin yap kendi kürünü
Ben ahmet marankinin ballı kürünü yaptım eşim yedi o ay hamile kaldım ama düştü eşim yemiyo ama koktuğu için

Hadi yaa inşallah bundan sonrakiler sıkıca tutunurlar bize. O nasıl oluyo canım nette varsa seni yormim
Amin canım inşallah nette var kuzum tarif ahmet maranki sperm kalitesi için ballı kür yaz çıkar

4 bin lira hangi testleri yaptılar kuzum ben sadece adetin 3 günü yapılan hormon testinin fiyatını sordum 1730 lira dediler acıbadem de bide çakma acıbadem konur hastanesiydi acıbadem bünyesine kattı
canım baya test var valla bikaçı hormon bikaçıda kist için bizimdokdor illede yüksek labatuvar olsun dedi bahçeci kendi hastanesi 4 500 dedi acı badem dönüş yapmadı kadı köyde özel bi labatuvar 4 bin dedi enson bizde onda karakıldık 500 de 500 dür bide yazdığı ilaçlar sgorta karşılamıyo vi 500 de orası tuttu

Ciddi misin resmen soygun canım sen ne zamandır istiyorsun bebiş
Resmen paran varsa anne olabilirsin durumuna getiriyorlar Rabbim insaf merhamet versin bir de isim marka meselesi etki ediyor maalesef ne kadar talep o kadar paha

Canım aşılama falan geçirmeden neden tüp bebeğe başlıyorsun? Senin için erken değil mi
aslında evet erken ama kaç dokdora gittiysem zor diyo doğal yola olur ama çok beklersin bide bu kist her ay büyür ve yumurtalığı mahveder diyo Allah ol diyince olur biliyom ama zaten bu testler temiz çıksa bide tüpler açık neklerim ama sonuç önemli bide tüp kapLıysa aşılama olmaz diyo

Evet canım ama işe yarıyo ben keçi boynuzu pekmezi koyamadım kocişte şeker var
Peki canm bu malzemelerin hepsi aktarda olur mu? Tadı çok da güzel olacağa benzemiyo zaten. Ama bizimki ne iprenç şeyler yemek zorunda kaldı bunu da yer inşallah

Yazık günah ya paralar hava da uçuşuyo sanki tarladan toplanıyor inşallah canım Rabbim hayrlısı ile tez vakitte meleğini gönderir

Canım aşılama falan geçirmeden neden tüp bebeğe başlıyorsun? Senin için erken değil mi
Ben ilk aşılamami oldum 5 gün önce pek ağrı yok sadece özel bölgeni açıp ana rahmini görebilmek için o sadece biraz acıtıyor normalde yaşın 23 üstü ise paranın çoğunu devlet karşılıyor benim yaşım tutmuyor devletteki sekreter bana 3 rapor hakkın var ama zaten yaşın tutmadığı için rapor da çıkmıyor bize para odemiceksiniz doktorun verdiği ilaç paralarını odiceksiniz dedi nedendir bilmem doktor ilaç vermedi yani hastanede 5 tl vermeden asilama oldum bana sperm yıkama parası alınır dediler etrafımdakiler ama alan olmadı devlet hastanesinde yaptırdım ben

Yine karar senin de inşallah tüplerin açık çıkar tamamen ve şu kistten kurtulursun sonra biraz bekşemen daha iyi sanki. Bu tüp bebek olayı kadının hormon dengesini altını üstüne getiriyor. İnşallah ona gerek kalmaz hiçbirimize

Peki canm bu malzemelerin hepsi aktarda olur mu? Tadı çok da güzel olacağa benzemiyo zaten. Ama bizimki ne iprenç şeyler yemek zorunda kaldı bunu da yer inşallah
Aktar da hepsi var canım cinseng az pahalı ama olsun Rabbim inşallah şifa verir vesile kılar bebeğin sana sımsıkı tutunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…