2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Yazık günah ya paralar hava da uçuşuyo sanki tarladan toplanıyor inşallah canım Rabbim hayrlısı ile tez vakitte meleğini gönderir
aynen kazanması çok zor ama böyle yerler alırken neyazıkki hiç acımıya Allah kayın babamdan razı olsun o destek çıkıyo doğrusu bütün masraf ondan çıkıcak dün sadece muaneye 350 tl verdim çok acıdım ya bi otresyona koydu okadar

Yazık günah ya paralar hava da uçuşuyo sanki tarladan toplanıyor inşallah canım Rabbim hayrlısı ile tez vakitte meleğini gönderir
aynen kazanması çok zor ama böyle yerler alırken neyazıkki hiç acımıya Allah kayın babamdan razı olsun o destek çıkıyo doğrusu bütün masraf ondan çıkıcak dün sadece muaneye 350 tl verdim çok acıdım ya bi otresyona koydu okadar

Canım inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur inşallah müjdeni alırsın sevinçten havalara uçarsın bizler de müjdemizi isteriz belki de topiğimizin ilk hamişi olırsun

Hadi yaa, ben 23 buçuk yaşındayım. O zaman bi kısmını ben mi veriyorum? Ben şuan özele gidiyorum acaba özeldekini devlet karşılamıyor mu biliyor musun canım

Orası öyle acımazsın deva olucak vesile olacak anne olacam diye kuzum ssk ile hiç anlaşöası yok mu muayeneden 350 lira almışlar gerçeği her yee aynı işin ehli isim yapmış dr'lar 150-200 liradan açıyo kesenin ağzını kaldı ki özel tüp bebek merkezine gittiniz siz

Canım inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur inşallah müjdeni alırsın sevinçten havalara uçarsın bizler de müjdemizi isteriz belki de topiğimizin ilk hamişi olırsun
Inşallah ama pek umudum yok çünkü benim esimdede sperm yetersizliği var ve spermleri yıkandıktan sonra hızlı hareketli %1 yani ben yüzde bir ihtimal gebe kalabilirim allahtan ümit kesilmez ya belki bu topigin ilk mucizesinden biri olurum ve şansım size geçer ard arda bebislerimiz olur

İnşallah canımm

Kuzum Pdr_ci 'ye de dedim ahmet maranki bal kürünü yap bir de zeytin yağ kuru inciri inşallah şifa olur ben ballı kürle hamiş kalmıştım ikiside erkek sperm kalitesi için erkek yiyecek inşallah hamiş kalırsın tez vakitte

inşallah olur canım ya ilk hamişimiz olursun zaten çok merak ediyom ilk kim hamiş kalcak acep

Hadi yaa, ben 23 buçuk yaşındayım. O zaman bi kısmını ben mi veriyorum? Ben şuan özele gidiyorum acaba özeldekini devlet karşılamıyor mu biliyor musun canım
Onu bilmiyorum işte ama sen parayı gözden çıkartmışsın zaten git devletteki o 3 hakkini kullan yarısınıda değil çeyreğini sen karşılıyorsun ilaclar öyle çok pahalıda değil hem düşük yapmamak için felan veriyor başka marka veriyor para alabilmek için sadece ama raporun varsa hiç dert değil hem devlet hastaneleri uzatmadan çözüme gidiyor bekletmiyor seni yapılacak olan işlem aynı zaten özelde spermleri yıkayıp sana enjekte edecek ve devlet hastanesi diyip geçmeyin kızlar benim doktorum en az yarım saat odada eşimle tuttu beni ayağa kalkma yat olduğun yerde diye iyiydi yani ah spermlerde iyi olaydı

Canım ben geçen ay ilk asilamami oldum özelde rapor çıkardık ignelerim 750 TL tuttu asilama+sperm yıkamaya 400tl verdim bide ilaçlarım bitmedi yarısını kullandık ilk aşılamada..

Canım ben geçen ay ilk asilamami oldum özelde rapor çıkardık ignelerim 750 TL tuttu asilama+sperm yıkamaya 400tl verdim bide ilaçlarım bitmedi yarısını kullandık ilk aşılamada..
Ignemi ne iğnesi ben de asilama oldum ama folicasitten başka içtiğim bisey yok

senbizim çıtır güzel ablamızsın topiğimizinde kraliçesi
Rabbim razı memnun ve hoşnut olsun kuzum inşallah minik minik prens ve prenseslerin olur ana kraliçemiz olursun topiğimizin inşallah ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…