aynen kazanması çok zor ama böyle yerler alırken neyazıkki hiç acımıya Allah kayın babamdan razı olsun o destek çıkıyo doğrusu bütün masraf ondan çıkıcak dün sadece muaneye 350 tl verdim çok acıdım ya bi otresyona koydu okadarYazık günah ya paralar hava da uçuşuyo sanki tarladan toplanıyor inşallah canım Rabbim hayrlısı ile tez vakitte meleğini gönderir
aynen kazanması çok zor ama böyle yerler alırken neyazıkki hiç acımıya Allah kayın babamdan razı olsun o destek çıkıyo doğrusu bütün masraf ondan çıkıcak dün sadece muaneye 350 tl verdim çok acıdım ya bi otresyona koydu okadarYazık günah ya paralar hava da uçuşuyo sanki tarladan toplanıyor inşallah canım Rabbim hayrlısı ile tez vakitte meleğini gönderir
Canım inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur inşallah müjdeni alırsın sevinçten havalara uçarsın bizler de müjdemizi isteriz belki de topiğimizin ilk hamişi olırsunBen ilk aşılamami oldum 5 gün önce pek ağrı yok sadece özel bölgeni açıp ana rahmini görebilmek için o sadece biraz acıtıyor normalde yaşın 23 üstü ise paranın çoğunu devlet karşılıyor benim yaşım tutmuyor devletteki sekreter bana 3 rapor hakkın var ama zaten yaşın tutmadığı için rapor da çıkmıyor bize para odemiceksiniz doktorun verdiği ilaç paralarını odiceksiniz dedi nedendir bilmem doktor ilaç vermedi yani hastanede 5 tl vermeden asilama oldum bana sperm yıkama parası alınır dediler etrafımdakiler ama alan olmadı devlet hastanesinde yaptırdım ben
Hadi yaa, ben 23 buçuk yaşındayım. O zaman bi kısmını ben mi veriyorum? Ben şuan özele gidiyorum acaba özeldekini devlet karşılamıyor mu biliyor musun canımBen ilk aşılamami oldum 5 gün önce pek ağrı yok sadece özel bölgeni açıp ana rahmini görebilmek için o sadece biraz acıtıyor normalde yaşın 23 üstü ise paranın çoğunu devlet karşılıyor benim yaşım tutmuyor devletteki sekreter bana 3 rapor hakkın var ama zaten yaşın tutmadığı için rapor da çıkmıyor bize para odemiceksiniz doktorun verdiği ilaç paralarını odiceksiniz dedi nedendir bilmem doktor ilaç vermedi yani hastanede 5 tl vermeden asilama oldum bana sperm yıkama parası alınır dediler etrafımdakiler ama alan olmadı devlet hastanesinde yaptırdım ben
Sağolasın canım ya inşallahAktar da hepsi var canım cinseng az pahalı ama olsun Rabbim inşallah şifa verir vesile kılar bebeğin sana sımsıkı tutunur
Orası öyle acımazsın deva olucak vesile olacak anne olacam diye kuzum ssk ile hiç anlaşöası yok mu muayeneden 350 lira almışlar gerçeği her yee aynı işin ehli isim yapmış dr'lar 150-200 liradan açıyo kesenin ağzını kaldı ki özel tüp bebek merkezine gittiniz sizaynen kazanması çok zor ama böyle yerler alırken neyazıkki hiç acımıya Allah kayın babamdan razı olsun o destek çıkıyo doğrusu bütün masraf ondan çıkıcak dün sadece muaneye 350 tl verdim çok acıdım ya bi otresyona koydu okadar
Inşallah ama pek umudum yok çünkü benim esimdede sperm yetersizliği var ve spermleri yıkandıktan sonra hızlı hareketli %1 yani ben yüzde bir ihtimal gebe kalabilirim allahtan ümit kesilmez ya belki bu topigin ilk mucizesinden biri olurum ve şansım size geçer ard arda bebislerimiz olurCanım inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur inşallah müjdeni alırsın sevinçten havalara uçarsın bizler de müjdemizi isteriz belki de topiğimizin ilk hamişi olırsun
Topiğin en yaşlısı benim galibamHadi yaa, ben 23 buçuk yaşındayım. O zaman bi kısmını ben mi veriyorum? Ben şuan özele gidiyorum acaba özeldekini devlet karşılamıyor mu biliyor musun canım
İnşallah canımmInşallah ama pek umudum yok çünkü benim esimdede sperm yetersizliği var ve spermleri yıkandıktan sonra hızlı hareketli %1 yani ben yüzde bir ihtimal gebe kalabilirim allahtan ümit kesilmez ya belki bu topigin ilk mucizesinden biri olurum ve şansım size geçer ard arda bebislerimiz olur
Allah hayırlı önürler versin canım daha gençsin çıtırsın ne yaşlısıTopiğin en yaşlısı benim galibam32 olacam mayısta
KuzumInşallah ama pek umudum yok çünkü benim esimdede sperm yetersizliği var ve spermleri yıkandıktan sonra hızlı hareketli %1 yani ben yüzde bir ihtimal gebe kalabilirim allahtan ümit kesilmez ya belki bu topigin ilk mucizesinden biri olurum ve şansım size geçer ard arda bebislerimiz olur
Amin canım Rabbim cümlemize sağlıklı hayrlı evlatlarımızla uzun ömür ihsan etsin ♥Allah hayırlı önürler versin canım daha gençsin çıtırsın ne yaşlısı
inşallah olur canım ya ilk hamişimiz olursun zaten çok merak ediyom ilk kim hamiş kalcak acepInşallah ama pek umudum yok çünkü benim esimdede sperm yetersizliği var ve spermleri yıkandıktan sonra hızlı hareketli %1 yani ben yüzde bir ihtimal gebe kalabilirim allahtan ümit kesilmez ya belki bu topigin ilk mucizesinden biri olurum ve şansım size geçer ard arda bebislerimiz olur
Onu bilmiyorum işte ama sen parayı gözden çıkartmışsın zaten git devletteki o 3 hakkini kullan yarısınıda değil çeyreğini sen karşılıyorsun ilaclar öyle çok pahalıda değil hem düşük yapmamak için felan veriyor başka marka veriyor para alabilmek için sadece ama raporun varsa hiç dert değil hem devlet hastaneleri uzatmadan çözüme gidiyor bekletmiyor seni yapılacak olan işlem aynı zaten özelde spermleri yıkayıp sana enjekte edecek ve devlet hastanesi diyip geçmeyin kızlar benim doktorum en az yarım saat odada eşimle tuttu beni ayağa kalkma yat olduğun yerde diye iyiydi yani ah spermlerde iyi olaydıHadi yaa, ben 23 buçuk yaşındayım. O zaman bi kısmını ben mi veriyorum? Ben şuan özele gidiyorum acaba özeldekini devlet karşılamıyor mu biliyor musun canım
Canım ben geçen ay ilk asilamami oldum özelde rapor çıkardık ignelerim 750 TL tuttu asilama+sperm yıkamaya 400tl verdim bide ilaçlarım bitmedi yarısını kullandık ilk aşılamada..Hadi yaa, ben 23 buçuk yaşındayım. O zaman bi kısmını ben mi veriyorum? Ben şuan özele gidiyorum acaba özeldekini devlet karşılamıyor mu biliyor musun canım
senbizim çıtır güzel ablamızsın topiğimizinde kraliçesiTopiğin en yaşlısı benim galibam32 olacam mayısta
Inşallah ilk te gözüm yok bu ayım da araya gitmesin hepimiz gebe kalalım sağlıkla inşallahinşallah olur canım ya ilk hamişimiz olursun zaten çok merak ediyom ilk kim hamiş kalcak acep
Ignemi ne iğnesi ben de asilama oldum ama folicasitten başka içtiğim bisey yokCanım ben geçen ay ilk asilamami oldum özelde rapor çıkardık ignelerim 750 TL tuttu asilama+sperm yıkamaya 400tl verdim bide ilaçlarım bitmedi yarısını kullandık ilk aşılamada..
Rabbim razı memnun ve hoşnut olsun kuzum inşallah minik minik prens ve prenseslerin olur ana kraliçemiz olursun topiğimizin inşallah ♥senbizim çıtır güzel ablamızsın topiğimizinde kraliçesi
ayy inşallah kızlar buarada unuttum söylemeyi ben belime buğün yakı yaptım gerçi bu 4 ay oluyo yopıyozRabbim razı memnun ve hoşnut olsun kuzum inşallah minik minik prens ve prenseslerin olur ana kraliçemiz olursun topiğimizin inşallah ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?