Yumurtalarim olgunlassin diye asilama öncesi iğne yaptım cnm hergun 1 tane yumurta büyüyünce de çatlatma iğnesi oldum sonrada aşılama yapıldı.. ama asilamadan sonra hiç ilaç vermedi Doktor banaIgnemi ne iğnesi ben de asilama oldum ama folicasitten başka içtiğim bisey yok
Kesinlikle araştırıp uygulanacağıma emin olabilirsin teşekkür ederimKuzumPdr_ci 'ye de dedim ahmet maranki bal kürünü yap bir de zeytin yağ kuru inciri inşallah şifa olur ben ballı kürle hamiş kalmıştım ikiside erkek sperm kalitesi için erkek yiyecek inşallah hamiş kalırsın tez vakitte
Bardak çektirdin mi canım yakıdan önce bi de yumurta akı ve sabunla yapılan yakı var bende sahalara dönünce yapmayı düşünüyorum inşallah doğal yolla uğraşmadan hamile kalırsın canım inşallah yaptığın kür yakın şifan olsunayy inşallah kızlar buarada unuttum söylemeyi ben belime buğün yakı yaptım gerçi bu 4 ay oluyo yopıyoz
Hım senin doktor kesin iş yapmaya çalışmış bende çatlatma iğnesinden önce klomen kuĺandim doktor bana vermesekte olur yumurtaliklarin çok güzel çalışıyor ama işi şansa bırakmayalım diyip klomen + çatlatma iğnesi bana da aşılamadan sonra ilaç vermedi ama ben yinede 1.bucuk aydır folic asit içiyorumYumurtalarim olgunlassin diye asilama öncesi iğne yaptım cnm hergun 1 tane yumurta büyüyünce de çatlatma iğnesi oldum sonrada aşılama yapıldı.. ama asilamadan sonra hiç ilaç vermedi Doktor bana
Canım 2 tane kuru inciri üstünde ki pudrayı yıka sonra ikiye böl bi gece zeytin yağında beklet sabah aç karnına eşine yedir 3 ay boyunca her gün yapılacak 15 günde bir zeytin yağı değiştirilecekKesinlikle araştırıp uygulanacağıma emin olabilirsin teşekkür ederim
Zahmetlide değilmiş ne güzel ben soğan kuru denedim kendime eşimde keçi boynuzu kürü ama ise yaramadı inşallah bu sifa olurCanım 2 tane kuru inciri üstünde ki pudrayı yıka sonra ikiye böl bi gece zeytin yağında beklet sabah aç karnına eşine yedir 3 ay boyunca her gün yapılacak 15 günde bir zeytin yağı değiştirilecek
amin canım yok bardak çekmedim ama belimi bide göbeği çektirip vurdu ya bide bişiy sorcam kafam çok karışık soğan suyu yapcam 2 ay önce yaptım bitarafdaki kist gitti şimdi tekrar yapcam ama olada hamile kalırsam bu ay inşallah düşürmez demi çümkü çok şey yaptım buayBardak çektirdin mi canım yakıdan önce bi de yumurta akı ve sabunla yapılan yakı var bende sahalara dönünce yapmayı düşünüyorum inşallah doğal yolla uğraşmadan hamile kalırsın canım inşallah yaptığın kür yakın şifan olsun
İns tutar canm asilamam benim ilk aşılama tutmadı adetim bitince hsg çektirdim tuplerim tikaliymis açılmış hastalanınca gel 2. Aşılamayı yapalım dedi doktor ama hastalanmadim 5 günüm geçti şuan ama hala gidemedim doktora cesarette edemiyorum negatif sonuç alicm diye korkuyorumHım senin doktor kesin iş yapmaya çalışmış bende çatlatma iğnesinden önce klomen kuĺandim doktor bana vermesekte olur yumurtaliklarin çok güzel çalışıyor ama işi şansa bırakmayalım diyip klomen + çatlatma iğnesi bana da aşılamadan sonra ilaç vermedi ama ben yinede 1.bucuk aydır folic asit içiyorum
Ben de bu ay bu dediklerini denedim sonuç tıkZahmetlide değilmiş ne güzel ben soğan kuru denedim kendime eşimde keçi boynuzu kürü ama ise yaramadı inşallah bu sifa olur
İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın da bize de umut olursun canımm. Teşekkür ederim açıklaman içinOnu bilmiyorum işte ama sen parayı gözden çıkartmışsın zaten git devletteki o 3 hakkini kullan yarısınıda değil çeyreğini sen karşılıyorsun ilaclar öyle çok pahalıda değil hem düşük yapmamak için felan veriyor başka marka veriyor para alabilmek için sadece ama raporun varsa hiç dert değil hem devlet hastaneleri uzatmadan çözüme gidiyor bekletmiyor seni yapılacak olan işlem aynı zaten özelde spermleri yıkayıp sana enjekte edecek ve devlet hastanesi diyip geçmeyin kızlar benim doktorum en az yarım saat odada eşimle tuttu beni ayağa kalkma yat olduğun yerde diye iyiydi yani ah spermlerde iyi olaydı
Baya da tutuyomuş daha şimdiden.Canım ben geçen ay ilk asilamami oldum özelde rapor çıkardık ignelerim 750 TL tuttu asilama+sperm yıkamaya 400tl verdim bide ilaçlarım bitmedi yarısını kullandık ilk aşılamada..
Kuzum adetin bittikten 7 gün sonra başla soğan kürüne 15 gün adet gör öteki adete 10 gün kala tekrarla 10 gün devam et rahmin yumurtalıkların temizlensin 3 gün sonra da incir havuç kürü yap 25 gün boyunca havucu ve inciri ayrı ayrı tencereler de kaynat ılınınca birleştir yemeklerden 15 dk önce iç korkma Allahın izni ile bir şey olmaz benim anneannem dayımı düşürmek için o kadar çok iğne vurulmuş ki haddi hesabı olmamış ama düşmemiş herkes sakat doğar gözü ile bakmış valla sapa sağlam dayım yaşayacak ömrü yicek rızkı varsa ne yaparsan yap o bebek doğar inşallahamin canım yok bardak çekmedim ama belimi bide göbeği çektirip vurdu ya bide bişiy sorcam kafam çok karışık soğan suyu yapcam 2 ay önce yaptım bitarafdaki kist gitti şimdi tekrar yapcam ama olada hamile kalırsam bu ay inşallah düşürmez demi çümkü çok şey yaptım buay
Ben de bu ay soğan kürü yapmıştım. Çok düzenli olmadı gerçi de. İncir ve havuça başlayayım ben de . Adet bittikten sonra mı başlasam kiKuzum adetin bittikten 7 gün sonra başla soğan kürüne 15 gün adet gör öteki adete 10 gün kala tekrarla 10 gün devam et rahmin yumurtalıkların temizlensin 3 gün sonra da incir havuç kürü yap 25 gün boyunca havucu ve inciri ayrı ayrı tencereler de kaynat ılınınca birleştir yemeklerden 15 dk önce iç korkma Allahın izni ile bir şey olmaz benim anneannem dayımı düşürmek için o kadar çok iğne vurulmuş ki haddi hesabı olmamış ama düşmemiş herkes sakat doğar gözü ile bakmış valla sapa sağlam dayım yaşayacak ömrü yicek rızkı varsa ne yaparsan yap o bebek doğar inşallah
Regln 5 gün geçtimi ne duruyosun yapsana test ben mümkün değil duramazdımİns tutar canm asilamam benim ilk aşılama tutmadı adetim bitince hsg çektirdim tuplerim tikaliymis açılmış hastalanınca gel 2. Aşılamayı yapalım dedi doktor ama hastalanmadim 5 günüm geçti şuan ama hala gidemedim doktora cesarette edemiyorum negatif sonuç alicm diye korkuyorum
ayy kuzum ne sabır varmış maşallah ben olsam şidiye oooo test kalmamıştı eczanede ne duruyon yapsana hem tüp aç mışlarsa kalan çok oluyo böyle inşallah vardırİns tutar canm asilamam benim ilk aşılama tutmadı adetim bitince hsg çektirdim tuplerim tikaliymis açılmış hastalanınca gel 2. Aşılamayı yapalım dedi doktor ama hastalanmadim 5 günüm geçti şuan ama hala gidemedim doktora cesarette edemiyorum negatif sonuç alicm diye korkuyorum
Normalde bende duramazdim cnm geçen aylarda daha günüm geçmeden test yapıyordum pazartesi babamın kalbi durdu doktorlar %90 yaşamaz dedi çok kötü günler geçirdik şimdi iyi Allaha şükür kalbi çok zayıflamış kalp pili takacaklar onu bekliyoruz çok yiprandim cnm bu hafta bide gidip test yaptırıp negatif çıkarsa yikilirim dedim o yüzden erteledim kaç gündür.. acaba meleğim benimle mı yoksa üzüntüden mı geçikti bilmiyorum.. inş hamileyimdir Rabbim tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inş güzel haberler almayi herkese nasip etsinRegln 5 gün geçtimi ne duruyosun yapsana test ben mümkün değil duramazdım
wagen canım yakı acıtıyor mu, bende yapıştırmak istedim ama cesaret edemedim[/QUO şimdi korkutmayayımda acı ne kelime yanıyom çok kötüya ama bu 4 olduğu için biraz alıştı acıya bedenim yinede çok kötü hele ilk vurduğumda resmen öldüm dirildim ama meleğim gelcekse değer bence dene bi dayanırsın sen göbek bile atarsın ateşten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?