yokcanım ya acıyo ama herkezin acıya dayanma gücü farklı acıdaderken sadece çok yakıyo eteş gibi ilk gün sonrada kaşıntı basıyowagen Yok anacım o zaman ben almayayım o kadarına dayanamam :)) göbek atıyoruz dediysek acıya karşı değil şekerim
Havuç incirin zamanı yok canım istediğin zaman başlayabilirsinBen de bu ay soğan kürü yapmıştım. Çok düzenli olmadı gerçi de. İncir ve havuça başlayayım ben de . Adet bittikten sonra mı başlasam ki
Ağrı eşiğim düşüktür pek kıymetli canım var sorma gitsinyokcanım ya acıyo ama herkezin acıya dayanma gücü farklı acıdaderken sadece çok yakıyo eteş gibi ilk gün sonrada kaşıntı basıyo
Geçmiş olsun allah basinizdan eksik etmesin babani ve inşallah bebişin senledir de herkeze moral olur iyi gelirNormalde bende duramazdim cnm geçen aylarda daha günüm geçmeden test yapıyordum pazartesi babamın kalbi durdu doktorlar %90 yaşamaz dedi çok kötü günler geçirdik şimdi iyi Allaha şükür kalbi çok zayıflamış kalp pili takacaklar onu bekliyoruz çok yiprandim cnm bu hafta bide gidip test yaptırıp negatif çıkarsa yikilirim dedim o yüzden erteledim kaç gündür.. acaba meleğim benimle mı yoksa üzüntüden mı geçikti bilmiyorum.. inş hamileyimdir Rabbim tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inş güzel haberler almayi herkese nasip etsin
Amin günaydınGünaydın güzel hatunlar, gününüz mutlu huzurlu bebişli aydın olsun
ekleriz canım adınıda yaz çümkü isimli dua daha makbul Tükan kızı şeyma gibiBenide ekler misiniz
aynenya girip girip çıkıyom gelen giden yok herkesler gezmeye gitti biben kaldım evde diye üzülüyodumBugün neden kmsecikler yok herkes oy kullanmaya mı gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?