canım yumırtan çatladığından oka bilir akı tı varmıYa arkadaşlar 2 gündür bel ağrısı çekiyorum. Dün yumurtlama günüydü kasiklarim agridi ama belimde ağrıdı az önce biraz geçti ağrı bilgisi olan varmı.
Canim baban nasil oldu.Kalp pili takilacak demissin.Hic korkma.Gectigimiz yaz 82 yasinda ananeme takildi.Hem de iki kez.Cunku ilk pil yerinden oynadi o yuzden tekrar takildi.Elhamdulillah gayet iyi.Masallah diyorum.Cok kolay bi operasyon zaten.kapali yapiliyo omuza kucuk bi kesik atiliyo.Hatta lokalle yapildi ananeme.Allah sifa versin.Korkma hic.Insallah tez zamanda iyilesir baban da.Oğuz kızı Gökçenin ablasının niyetine EL CEBBAR EL KADİR EL HALİK ES SEMİ tesbihatlarini cektim bagisladim Allahım kabul etsin inşallah hayırlısıyla cennet kokulu bebislerini kucağına almayı nasip etsin
Benimde öyle böyle geçti pek güzel diyemem cnm arkadasımı gördüm 2 cocuguyla moralim cok bozuldu aglamamak için tuttum kendimi anneme geldim kafa dagıtmak için kuzenler fln kafamı dagıtıyorum tabi sizlerde varsınızbende burdayım başka yokmu ya kızlar gününüz nasıl geçti benim berbat
Senin neden berbat geçti bitanembende burdayım başka yokmu ya kızlar gününüz nasıl geçti benim berbat
Allah razı olsun canım babam şükürler olsun çok iyi eve çıkardık hastanede mikrop kapmış biraz evde dinlen sonra takalim dedi doktor kalp pilini.rabbim tüm hastalara şifa versin cnm.. devletteki doktorlar çok korkuttu bizi yaşamaz yaşasa bile makinaya bağlı kalır dediler omrumuzden ömür gitti resmen bizde medikala sevk etmelerini istedik orda Allaha şükür çok iyi baktılar kendine geldi şimdi stend takıldı kalbine haftayada kalp piliCanim baban nasil oldu.Kalp pili takilacak demissin.Hic korkma.Gectigimiz yaz 82 yasinda ananeme takildi.Hem de iki kez.Cunku ilk pil yerinden oynadi o yuzden tekrar takildi.Elhamdulillah gayet iyi.Masallah diyorum.Cok kolay bi operasyon zaten.kapali yapiliyo omuza kucuk bi kesik atiliyo.Hatta lokalle yapildi ananeme.Allah sifa versin.Korkma hic.Insallah tez zamanda iyilesir baban da.
Dün oldu akıntı bugün olmadı hic@
canım yumırtan çatladığından oka bilir akı tı varmı
kv sabahtan beri sinirimi bozduya ya zaten morelim bozuk düşün ceden kokudan kafayı yiyicem acaba sonuçlarım nasıl çıkıcak diye piskolojikmen mi ne karnım ağrıyo oda gidip gelip laf sokuyo ya geldim gelmedim sevmedi bütürlü beni yaptığım herşeye bi kulp takar herşeyde bişiy bulur offf tedaviden bile vaz geçmek istiyom hata buğün onun yüzünde eşimede çarptım tedavi felan istemiyom dedim bu piskolojiyle zaten çocuk çok zor olur dedim oda boş ver takma şejeri var yükselip iniyo nededipini bilmiyo diyoSenin neden berbat geçti bitanem
off off zaten devletdeki dokdorlar sanki oraya zorla oturtmuşlar be güzeli bedava çaluşıyolar sanki ya iyi leride var ama kötünün bilmezin eline Rabbim düşmanımı bile düşürmesin sağ girer ölü çıkarsın maz AllahAllah razı olsun canım babam şükürler olsun çok iyi eve çıkardık hastanede mikrop kapmış biraz evde dinlen sonra takalim dedi doktor kalp pilini.rabbim tüm hastalara şifa versin cnm.. devletteki doktorlar çok korkuttu bizi yaşamaz yaşasa bile makinaya bağlı kalır dediler omrumuzden ömür gitti resmen bizde medikala sevk etmelerini istedik orda Allaha şükür çok iyi baktılar kendine geldi şimdi stend takıldı kalbine haftayada kalp pili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?