2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Olur katilim canim bana anlatirsan yaparim nasil derseniz

Cnm bnm sabret inşallah güzel günler gelecek Allah tan eşin senin arkanda sen kv deni duymamazlıktan gel o birşeyler desiği zmn sabır cek üzme kendini sıkma canını sen tedavine devam et Allah ın izniyle inşallah güzel günler seni bekliyor rabbim büyük

Ca
Aynen cnm babam yoğun bakimdayken Doktor yanına gidip senin cigerlerin bitmiş amca yasaman çok zor demiş hastanın yüzüne öyle birşey denir mi ya babam bizi cagirttirdi içeri girdik beni burdan götürün diyo adam nasıl korkutmuslarsa artik..Bide cigerinde felan da birşey yok o nerden çıktı anlamadik

Olur katilim canim bana anlatirsan yaparim nasil derseniz
kuzum şöyle hergün bir kşiye bir yasin okuyoz sırayla adetliykende tesbih çekiyoz sen gerçek ismini yaz Türkan kızı şeyma gibi @Saman Alevi arkadaşımız ekler ismini listeye başlarsın anlamadığın bişiy olursa sor ben dönemezsem bile arkadaşlar bilgi verir

karşıdaki kişinin nasılbi piskolojide olduğu umrularında değik Allah merhamet duygusu versin onlarada iyilerle karşılaşdırsın bizleri yaa merak ettim sen adet oldunmu

Hatice ismim canim tam siz okuyoruz dediğinizde bende okurum

canım buyük ihtimal çatlamış tır adetin kaçıncı günü bu gün bide döngün ne ayrıca dün ilişki oldumu
29 günde bir adet oluyorum yumurtlama günü 15. Gün oldu işte takvim öyle gösteriyor normalde bel ağrısı olmaz bende kasık ağrısı da olmaz hic hissetmedim belkide incir ve havuç kuru içiyorum o yapmış olabilir

aynısını yapıyom zaten Rabbim kalbine merhamet duygusu versin ya bikadın ken o beni anlayacak tamtersi kayın babam gelir beni teselli eder üzülme kızım varsın olmasın canın sağ olsun tedavide ne gerekiyosa ben üstlenirim takma kafaya felan der hata şeyder kv yanında bizimde 3 yıl olmadı kv hep ağlardı ama sonra kendi oldu der oda ben hiç bizaman ağlamadım hem 2 sene olmadı bide benim tedavisiz oldu der

Canım hiiç takma bak kayın pederin seni anlıyormuş, onunla konuş dertleş. Katınvaliden moralini bozuyorsa hiç muhatap olma gerektiği gibi davran geç. Tedavini bu stresle olumsuz etkilersin düşünme boşver kendini düşün

öyle yapmaya çalışıyom ama çok takıntılı biriyim elimde değil ben tavır yapınca üzüldüğünü düşünüp vijdan azabı çekiyom busefer offf

Neyse ki kayınpederin anlıyor seni cnm kayınvalidene de he de geç sen ona üzüldüğünü belli etme o daha cok sen Allah a sıgın kayınvalidende görücek herşey kendiliğinden olucak gör bak üzülmene değmez cnm bnm yazık değil mi beynini yoruyorsun stres engelliyor herseyi rahat ol biliyorum söylemesi kolay ama öyle olması lazım tek care SABIR

Neyse ki kayınpederin anlıyor seni cnm kayınvalidene de he de geç sen ona üzüldüğünü belli etme o daha cok sen Allah a sıgın kayınvalidende görücek herşey kendiliğinden olucak gör bak üzülmene değmez cnm bnm yazık değil mi beynini yoruyorsun stres engelliyor herseyi rahat ol biliyorum söylemesi kolay ama öyle olması lazım tek care SABIR

aynen sabır odaa anlar beni elbet birgünyaaa temennim o yönde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…