Olsun canım hayırlısıDeğerlendiremedik cnm ya sağlık olsun.
Aynen cnm sen neler yapıosunOlsun canım hayırlısı
Evet zaten hep biz takalım biz üzülelim kimsenin umru olmasın, o zaman o da bak sen nasıl düşünüyorsun azıcık o da seni düşünmeli hep bana olmaz ki. Valla eşini ve doğacak bebeğini düşünmelisin canım tabiki kv ve kp hoş tut iyi davran ama kendini üzme yıpratma. Ne demişler sana taş atana ekmek at sadece kendini de düşünöyle yapmaya çalışıyom ama çok takıntılı biriyim elimde değil ben tavır yapınca üzüldüğünü düşünüp vijdan azabı çekiyom busefer offf
Valla canım bebiş anlamında soruyorsan soğan suyu içip bir temizlik yapayım dedim işte, bahar temizliğindeyim anlayacağınAynen cnm sen neler yapıosun
Canim baban nasil oldu.Kalp pili takilacak demissin.Hic korkma.Gectigimiz yaz 82 yasinda ananeme takildi.Hem de iki kez.Cunku ilk pil yerinden oynadi o yuzden tekrar takildi.Elhamdulillah gayet iyi.Masallah diyorum.Cok kolay bi operasyon zaten.kapali yapiliyo omuza kucuk bi kesik atiliyo.Hatta lokalle yapildi ananeme.AOğuz kızı Gökçenin ablasının niyetine EL CEBBAR EL KADİR EL HALİK ES SEMİ tesbihatlarini cektim bagisladim Allahım kabul etsin inşallah hayırlısıyla cennet kokulu bebislerini kucağına almayı nasip etsin
aynısını yapıyom zaten Rabbim kalbine merhamet duygusu versin ya bikadın ken o beni anlayacak tamtersi kayın babam gelir beni teselli eder üzülme kızım varsın olmasın canın sağ olsun tedavide ne gerekiyosa ben üstlenirim takma kafaya felan der hata şeyder kv yanında bizimde 3 yıl olmadı kv hep ağlardı ama sonra kendi oldu der oda ben hiç bizaman ağlamadım hem 2 sene olmadı bide benim tedavisiz oldu der
Herkes kendi yerini ve değerini kendi belirler.Bundan sonra ona gore davran canim.Canini da hic sıkma.Tedavi doktorlar ilaclar hepsi vesile.Hersey Rabbimin bir ol demesine bakar.Allahim hepimizin yuzune gülsün bizi acindircak durumlara düşürmesin.Cahil dillere dusurmesin.Hiç umudunu yitirme bozma moralini.imkansizlik sadece kullar icin.AALLAHIM bir ol desin bak insallah o da utansin dediklerinden.Dik dur.Takilma konusanlara.Ben tikiyorum kulaklarimi hatta bu konuda kimse benimle boyle konusamaz musade etmem.Kibarca koy tavrini.Verecek olan Rabbim ya bu insanlar bunu nasil unutuyor anlamiyorum.aynısını yapıyom zaten Rabbim kalbine merhamet duygusu versin ya bikadın ken o beni anlayacak tamtersi kayın babam gelir beni teselli eder üzülme kızım varsın olmasın canın sağ olsun tedavide ne gerekiyosa ben üstlenirim takma kafaya felan der hata şeyder kv yanında bizimde 3 yıl olmadı kv hep ağlardı ama sonra kendi oldu der oda ben hiç bizaman ağlamadım hem 2 sene olmadı bide benim tedavisiz oldu der
aynen haklısın saygıda kusur etmiyo etmemde ama artık kendimi düşünmeliyim yok sa ben bi ayle olamıycam bu gidişle önce can sonra canan neyse yaa saman Alevi nerde buğün hiç girmedi topiğeEvet zaten hep biz takalım biz üzülelim kimsenin umru olmasın, o zaman o da bak sen nasıl düşünüyorsun azıcık o da seni düşünmeli hep bana olmaz ki. Valla eşini ve doğacak bebeğini düşünmelisin canım tabiki kv ve kp hoş tut iyi davran ama kendini üzme yıpratma. Ne demişler sana taş atana ekmek at sadece kendini de düşün
Aynen böyle devamaynen haklısın saygıda kusur etmiyo etmemde ama artık kendimi düşünmeliyim yok sa ben bi ayle olamıycam bu gidişle önce can sonra canan neyse yaa saman Alevi nerde buğün hiç girmedi topiğe
Daha olmadım canım salı günü randevu aldım gidicem inş doktorakarşıdaki kişinin nasılbi piskolojide olduğu umrularında değik Allah merhamet duygusu versin onlarada iyilerle karşılaşdırsın bizleri yaa merak ettim sen adet oldunmu
aynen kuzum aslında Rabbimin imtihanı yormuyo insanı çümkü ondan gelene boynumuz kıldan ince ama cahil kulların konuşması yorucu hale getiriyo işi Allah bizleri cahillerden eykemesin olanlardanda uzak eylesinCanim baban nasil oldu.Kalp pili takilacak demissin.Hic korkma.Gectigimiz yaz 82 yasinda ananeme takildi.Hem de iki kez.Cunku ilk pil yerinden oynadi o yuzden tekrar takildi.Elhamdulillah gayet iyi.Masallah diyorum.Cok kolay bi operasyon zaten.kapali yapiliyo omuza kucuk bi kesik atiliyo.Hatta lokalle yapildi ananeme.A
Herkes kendi yerini ve değerini kendi belirler.Bundan sonra ona gore davran canim.Canini da hic sıkma.Tedavi doktorlar ilaclar hepsi vesile.Hersey Rabbimin bir ol demesine bakar.Allahim hepimizin yuzune gülsün bizi acindircak durumlara düşürmesin.Cahil dillere dusurmesin.Hiç umudunu yitirme bozma moralini.imkansizlik sadece kullar icin.AALLAHIM bir ol desin bak insallah o da utansin dediklerinden.Dik dur.Takilma konusanlara.Ben tikiyorum kulaklarimi hatta bu konuda kimse benimle boyle konusamaz musade etmem.Kibarca koy tavrini.Verecek olan Rabbim ya bu insanlar bunu nasil unutuyor anlamiyorum.
ayyy inşallah vardır güzelim babişkonda sevindirirsin Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah çekdiklerimizde günahlarımızın hafifletir inşallahDaha olmadım canım salı günü randevu aldım gidicem inş doktora
İnşallah canım babam iyi olunca kendimi düşünmeye başladım çok heyecanlıyım inş 4 yıldır beklediğim o güzel haberi alırım Rabbim hepimize o güzel duyguyu yaşatır inş canım.. Bugün oy kullanmaya gittik herkes kucağında bebeğiyle geldi gözüm hep onlara takıldı çok dua ettim Rabbim sen kimseyi evlatsizlikla imtihan etme diye gerçekten çok zor Allahım yardımcımız olsun insayyy inşallah vardır güzelim babişkonda sevindirirsin Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah çekdiklerimizde günahlarımızın hafifletir inşallah
inşallah canım bizde hastaneden gelirken geçen ışıklarda durmuştuk geçen bütün yayalar bebek arabalıydı okadar derin bi iç çektimki Yarabbim dedim beni acaba sabrımlamı sınıyon çümkü senin katında ne mucize nede tesadüf vardır dedim sen oldersin olur ve olması için sebeb yaratırsın Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasım çok amaaa çok zoorrr kızlar bide bizim bi komşu var 10 yıl olmamış hormonları bozukmuş sonra tedaviyle olmuş 10 yıl sonra dile kolay şimdi 2oğlu 2 kuzı var ve dünya tatlısı bendaralınca eşim camaçık umut bebeklerine bakder umudun olsun biz 4 ismini umut koyduk çümkü bakınca umudum oluyoİnşallah canım babam iyi olunca kendimi düşünmeye başladım çok heyecanlıyım inş 4 yıldır beklediğim o güzel haberi alırım Rabbim hepimize o güzel duyguyu yaşatır inş canım.. Bugün oy kullanmaya gittik herkes kucağında bebeğiyle geldi gözüm hep onlara takıldı çok dua ettim Rabbim sen kimseyi evlatsizlikla imtihan etme diye gerçekten çok zor Allahım yardımcımız olsun ins
Hadi bakalım hayırlısı.Valla canım bebiş anlamında soruyorsan soğan suyu içip bir temizlik yapayım dedim işte, bahar temizliğindeyim anlayacağın
Bizim komsununda olmamış canım 10 yıl en son tüp bebekle oğlu olmus bir sene sonra kendiliğinden hamile kalmis kızı olmuş geçen senede tekrar hamile olduğunu öğrendi şimdi 3. Bebeğini kucağına aldi Rabbim yeterki istesin canım hiçbir şey engel değil.. inş zamanı geldiğinde bizde yavrularimizi kucagimiza alicaz canım hemde belki bu kadar hasret kaldığımız için Rabbim çifter çifter verecek ikizlerimiz olacak inşallahinşallah canım bizde hastaneden gelirken geçen ışıklarda durmuştuk geçen bütün yayalar bebek arabalıydı okadar derin bi iç çektimki Yarabbim dedim beni acaba sabrımlamı sınıyon çümkü senin katında ne mucize nede tesadüf vardır dedim sen oldersin olur ve olması için sebeb yaratırsın Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasım çok amaaa çok zoorrr kızlar bide bizim bi komşu var 10 yıl olmamış hormonları bozukmuş sonra tedaviyle olmuş 10 yıl sonra dile kolay şimdi 2oğlu 2 kuzı var ve dünya tatlısı bendaralınca eşim camaçık umut bebeklerine bakder umudun olsun biz 4 ismini umut koyduk çümkü bakınca umudum oluyo
ayy inşallah bende çok istiyom ama bizim aylede yoktu geçen kuzenim doğum yaptı ikiz oğlu olmuş umutlandım valla benimde olur diyeBizim komsununda olmamış canım 10 yıl en son tüp bebekle oğlu olmus bir sene sonra kendiliğinden hamile kalmis kızı olmuş geçen senede tekrar hamile olduğunu öğrendi şimdi 3. Bebeğini kucağına aldi Rabbim yeterki istesin canım hiçbir şey engel değil.. inş zamanı geldiğinde bizde yavrularimizi kucagimiza alicaz canım hemde belki bu kadar hasret kaldığımız için Rabbim çifter çifter verecek ikizlerimiz olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?