2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Prmm Necdet kızı Büşra'nın sağlıklı hayrlı sorunsuz şekilde hamile kalması ve hayrla sağlıkla bebeğini kucağına alması niyeti ile okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah wagen Türkan kızı Şeyma 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih
@Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@masal3487 Hanife kızı Özgün 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Meyra_naz Doğan kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
@denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 salevat-ı şerif
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Erva_umut
B busra_brt Salih kızı Büşra
@Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@Ebrarr60 Sıdıka kızı Beyhan
@ecrin0631Ercan kızı Ecrin Tuğba
@Smydnz A.Gani kızı Sümeyye 20 bin kelime-i tevhid 10 bin salevat-ı şerif
@Pdr_ci Aziz kızı Meltem 10 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i tenzih 2 bin kelime-i tenzih 2 bin salevat-ı şerif
@esra011 Necati kızı Esra Nur
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Prmm Necdet kızı Büşra
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
@fatma_sibel Fatma kızı Sibel
@denizkaplan Paşa kızı Yadigar
B BEYBISIM Davut kızı Zeliha
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif

Kızlar kandil listemiz oluştu Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah cümlenizden razı memnun ve hoşnut olsun inşallah kucaklarınızı kucaklarımızı çifter çifter doldursun inşallah Rabbim

Son düzenleme:
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe'nin ablası niyetine yasini şerif okudum Rabbim kabul ve makbul etsin Rabbim hayrlı sağlıklı eli ayağı düzgün hastalıksız kusursuz aklı başında ahlaklı imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah

Prmm Necdet kızı Büşra'nın sağlıklı hayrlı sorunsuz şekilde hamile kalması ve hayrla sağlıkla bebeğini kucağına alması niyeti ile okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah wagen Türkan kızı Şeyma 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih
@Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@masal3487 Hanife kızı Özgün 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Meyra_naz Doğan kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
@denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 salevat-ı şerif
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Erva_umut
B busra_brt Salih kızı Büşra
@Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@Ebrarr60 Sıdıka kızı Beyhan
@ecrin0631Ercan kızı Ecrin Tuğba
@Smydnz A.Gani kızı Sümeyye 20 bin kelime-i tevhid 10 bin salevat-ı şerif
@Pdr_ci Aziz kızı Meltem 10 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i tenzih 2 bin kelime-i tenzih 2 bin salevat-ı şerif
@esra011 Necati kızı Esra Nur
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Prmm Necdet kızı Büşra
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
@fatma_sibel Fatma kızı Sibel
@denizkaplan Paşa kızı Yadigar
B BEYBISIM Davut kızı Zeliha
@Hayalimdi gercek oldu Hatice
umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif

Kızlar kandil listemiz oluştu Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah cümlenizden razı memnun ve hoşnut olsun inşallah kucaklarınızı kucaklarımızı çifter çifter doldursun inşallah Rabbim

anladım canım kolay gelsin yaa tadilat işi çok zor oluyo merak ettim acaba bişiymi oldu diye Allah korusun yeni arkadaşlarıda eklemişsin canım çok sağol
Canım annemin mutfak dolaplarını yaptırıyo ev sahibi eşim tezgahı kırdı bütün gün annemdeydik gece geç vakit geldik eve

Prmm Necdet kızı Büşra niyetine yasini şerif okudum Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah sağlıklı hayrlı aklı başında ahlaklı imanlı Allah yolunda mücahit evlatlar ihsan etsib Mevlam

anladım canım kolay gelsin yaa tadilat işi çok zor oluyo merak ettim acaba bişiymi oldu diye Allah korusun yeni arkadaşlarıda eklemişsin canım çok sağol
Rabbim razı olsun canım yeni arkadaşlarımızın gelmesine çok sevindim canım listemiz kalabalıklaşıyo maşallah ♥

ASSOSyal Halim kızı Elif niyetine yasin-i şerid okudum Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah sağlıklı eli ayağı düzgün hastalıksız kusursuz hayrlı aklı başında imanlı Allah yolunda mücahit evlatlar nasip etsin Mevlam inşallah

Biraz geç oluyor ama kızlar kusura bakmayın adetli iken okuyamadıklarımı her güne bir tane okuyabiliyorum inşallah herkesin yasini şeriflerini okuyacağım Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın bu yolda sınamasın imtihan etmesin

olsun canım ağzına yüreğine sağlık Allahım kabul etsin inşallahh

Canım çok teşekkür ederim Rabbim kabul etsin duysun sesini inşallah, Rabbim razı olsun canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…