Günaydınlar olsun canlar
olur canım adını yaz arkadaş eklesinMrb arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum Arapça bilmiyorum ama Yasin i Türkçe okuyabilirim oluyorsa Bilgilendirirseniz sevinirim
Canım annemin mutfak dolaplarını yaptırıyo ev sahibi eşim tezgahı kırdı bütün gün annemdeydik gece geç vakit geldik eveGÜNAYDIN KIZLARZeytin_yesili nedesin canımya merak ettim
Canım annemin mutfak dolaplarını yaptırıyo ev sahibi eşim tezgahı kırdı bütün gün annemdeydik gece geç vakit geldik eve
Rabbim razı olsun canım yeni arkadaşlarımızın gelmesine çok sevindim canım listemiz kalabalıklaşıyo maşallah ♥anladım canım kolay gelsin yaa tadilat işi çok zor oluyo merak ettim acaba bişiymi oldu diye Allah korusun yeni arkadaşlarıda eklemişsin canım çok sağol
Biraz geç oluyor ama kızlar kusura bakmayın adetli iken okuyamadıklarımı her güne bir tane okuyabiliyorum inşallah herkesin yasini şeriflerini okuyacağım Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın bu yolda sınamasın imtihan etmesin
Canım çok teşekkür ederim Rabbim kabul etsin duysun sesini inşallah, Rabbim razı olsun canımcımASSOSyal Halim kızı Elif niyetine yasin-i şerid okudum Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah sağlıklı eli ayağı düzgün hastalıksız kusursuz hayrlı aklı başında imanlı Allah yolunda mücahit evlatlar nasip etsin Mevlam inşallah
Amin canım inşallah Rabbim tez vakitte muradını yaşamayı nasip etsin inşallah aminCanım çok teşekkür ederim Rabbim kabul etsin duysun sesini inşallah, Rabbim razı olsun canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?