- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
İnşallah şifan ve vesilen olur canım bebeklerini kucağına alırsın tez vakitteÇok sağol canm araştırayım bi
Aminn canım hele de böyle bir konudaRabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur dediğin halde Allah verir verir yap bi tane diyenler de var Rabbim elbet verir hazinesi zengin geniş ama bazı kullarının sabr edip dua ile istemesini istiyor geciktiriyor belki bilemeyiz Rabbim kimsenin arkasından kimseyi güldürmesin inşallah
Aynen canım ya valla çok merak ettimwagen kuzum seni merak ettim inşallah hayrlı haberlerin vardır bizlere
Güzel haberlerle gelsin inşallah.Aynen canım ya valla çok merak ettim
Allah razı olsun.@isimsi266 Ömer kızı Yeliz ve D denizzz3 Hidayet kızı Deniz niyetine 1'er tane yasini şerif okudum hediye ettim Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı Allahü teala yolunda mücahit evlatlar ihsan etsin Rabbim amin
Amin canım Rabbim senden de razı memnun ve hoşnut olsun kucağını hayrlı evlatlarla doldursun inşallahAllah razı olsun.
Canım benim çok geçmiş olsun, çok şükür bunu da atlattın. Allahın izniyle sonuçların güzel çıkacak merak etme. Bak çeken kişide kötü huylu değil demiş, gönlünü ferah tut herşey güzel olacak. Çekimden sonra kanlı akıntı gelen diyen de var belki öyle bişeydir. Gusül gerektirir bence çünkü işlem yapıldı. Bugün yapma istersen yarın sabah alırsın abdestini bugün dinlen yarın daha iyi olursun kuzum. Allah gönlüne göre versin inşallahkuzular ben geldim hepinizden Allah razı olsun kızlar çektik fulya amarda eşimde test yaptı çok şükür buğünde geçti inşallah sonuçlar güzel çıkar amarı çeken dok dor büyük ni kistin var dedi ama kotü huylu gibi durmuyo dokdorun detaylı yorumluyucak dede tam 30 dk emar makinasının içinde kaldım orda bildiğim bütün duaları okudum sizlerede dua ettim korkduğum için eşimde benle içeri girdi sandanlyede baş ucumda bekledi sağolsun ayyy ağrısı yok belki emarın ama çok kötü bi piskoloji rabbim kimseye vermesin neyse bide rahim filmi çektim oda çok güzel yermiş gerçekten çok bi ağrı his etmedi vehinaya alet takarken nerdeyse hiç his etmedim ilaç sıkarken bira acıdı ama gerçekten güzeldi yani dokdorum buna kapalı dahi dese inşallah demezde ama inanırım çümkü çekti yani neyse ama işlem bittikten sonra çok acıdı karnım bi ağrı kesici verdiler içtim bide 2 antibiyotik yazdı onuda alıp az önce içtim ama adet ağrısı gibi ağrım var yaa öbür çektiğim yer eziyetmiş ya gerçekte iğrençmiş burası çok güzel hijjenik bide çok ilgiliydiler çektikten sonra orkidini bile veriyolar kapıdan çıkarken bile iyimisiniz ağrınız varmı diye sordular neyse ben çok uzattım kızlar benim biraz akıntım var kanmı ilaçmı bilemedim çok ağrımda var ama.olsun ben sırasıylan sizler için başlayayım okumaya ya çok geciktirdim hakkınızı helal edin fijdan azabında uyuyamıyom valla ben sırasıyla her arkadaş için bi yasin bi meryem süresi okuyucamda acaba abtesim olurmubilgilen dirirseniz sevinirim bide kızlar yarın sabahta kan vermeye kadı köye gitcez inşallah kist kötü hastalık değildirya
Kuzum valla aldım yakıyı bugün babanneme Yapıştırdım hiç öyle ovma falan yapmadık, Perşembe çıkaracağım. Bu sefer öğreneyim de sonra öyle yaparım hayırlısı napalım.kızlar buarda ben yokken ne kaynatmışsınız öyle oku oku bitmedi maşallah Allah daim eder inşallah hepsini okudum bu arda ben kuran kursuna da gidiyom bu nisan yağmurları hurafe değil kesinlikle hadislerle kanıtlı bide profosorler denemiş yoğurt bile bu yağmurla mayalanıyomuş bende her cumartesi sütümü alır kendim mayalarım bu cumartesi deniycem yağmur suyula yakı yapan arkadaşlar oyle birden yapıştırmayın önce karnınızı belinizi birine güzelce ovalatın sonra biri hafif belinizi çeksin yakıyıda tam kuyruk sokuğunün oraya en alta yapış tırsın ilk gün yakar.ikinci gün kaşınır ben 4 aydır yapıyon 3 gün bekletiyodum sonra atıyodum bu ay 1. buçuk gün anca dayandım kaşındı çümkü bende çıkardım adetin hemen bitimi yapın bizim burda bi ebe yapıyo çok kişi o şwkil hamile kalmış bide hurmayı bende yaptım bu ay yanlız hurmanın detayıda şöyle 40 tane hurma her birine ayrı kişi okuyucak yani kırk kişi okuyucak bu arda benim annem babam gidiyo ümreye inşallah bende meryem ana otu getirticem ayyy çok uzattım ama anca yetiştim size
Canim ben gecen yıl topladim ve denemek icin yoğurt mayaladim ama tutmadi.Ayni enda birini yogurtla birini nisan yagmuruyla mayaladim hem de.Yogurtla mayaladigim tuttu ama digeri tutmadi.Belki edki yagmurlar sifaliymistir ama simdi sanmiyorum.Her yer zehir.Hava su toprak hepsi atik zehir dolu.kızlar buarda ben yokken ne kaynatmışsınız öyle oku oku bitmedi maşallah Allah daim eder inşallah hepsini okudum bu arda ben kuran kursuna da gidiyom bu nisan yağmurları hurafe değil kesinlikle hadislerle kanıtlı bide profosorler denemiş yoğurt bile bu yağmurla mayalanıyomuş bende her cumartesi sütümü alır kendim mayalarım bu cumartesi deniycem yağmur suyula yakı yapan arkadaşlar oyle birden yapıştırmayın önce karnınızı belinizi birine güzelce ovalatın sonra biri hafif belinizi çeksin yakıyıda tam kuyruk sokuğunün oraya en alta yapış tırsın ilk gün yakar.ikinci gün kaşınır ben 4 aydır yapıyon 3 gün bekletiyodum sonra atıyodum bu ay 1. buçuk gün anca dayandım kaşındı çümkü bende çıkardım adetin hemen bitimi yapın bizim burda bi ebe yapıyo çok kişi o şwkil hamile kalmış bide hurmayı bende yaptım bu ay yanlız hurmanın detayıda şöyle 40 tane hurma her birine ayrı kişi okuyucak yani kırk kişi okuyucak bu arda benim annem babam gidiyo ümreye inşallah bende meryem ana otu getirticem ayyy çok uzattım ama anca yetiştim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?