2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Cok geçmiş olsun canım.Sonuclarin inşallah guzel cikar.Kalbini ferah tut.Gusul abdesti alip ukuyabilirsin.Bu durum özre giriyor çünkü.Normal adet zamanin olmadığı için özür sayiliyor.Yanliz her namazda namaz abdestini yenilemen gerekiyor.Yani bir abdestle iki namaz kilinmiyor.Arkadaşlardan da vardir bilen.Yaniliyorsam duzeltirler.Tekrar çok geçmiş olsun.

çok sağol güzel dileklerin için nasıl yakıyomu neyse artık bidahakine gerek kalmazda inşallah yaparsanda ovalatırsın

Yanliz bugun dus alma istersen.Çünkü enfeksiyona açık oluyor vücut.Yarin alirsin dusunu.

aslında doğru söylüyon ama bi umut işte endoğrusu köylerden memlwketlerden toplatıp gwtirmwk oda nasıl olcak şimdi demi eşimde içme zehirlenirsin diyo köy olsa araç fazla yok iç ama burası arba ekzozundan nefes alamıyoz heryer bina beton toprak yok kalmadıya

aslında doğru söylüyon ama bi umut işte endoğrusu köylerden memlwketlerden toplatıp gwtirmwk oda nasıl olcak şimdi demi eşimde içme zehirlenirsin diyo köy olsa araç fazla yok iç ama burası arba ekzozundan nefes alamıyoz heryer bina beton toprak yok kalmadıya

Geçmiş olsun canım Rabbim inşallah hayrlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah kisttin soğan kürü ile erir şifa olur inşallah duaların makbul ve kabul olur tez vakitte hamiş olursun bebeklerine kavuşursun Rabbim emeklerinin çabalarının dualarının mükafatını versin inşallah

çok sağol güzel dileklerin için nasıl yakıyomu neyse artık bidahakine gerek kalmazda inşallah yaparsanda ovalatırsın
Sağol kuzum benim, valla eczacıya çok yakar mı dedim ben sana ısı seviyesi düşük olanı verdim dedi. Çok emin değilim doğru mu yaptım bunu almakla, biraz ısıtıyor gibi ama yakma falan değil anlamadım ki

Yanliz bugun dus alma istersen.Çünkü enfeksiyona açık oluyor vücut.Yarin alirsin dusunu.
çok sağol canım benimya ozaman kızlar hakkınızı helal edin lütfenya gerçekten fijdan azabı çwkiyom sanki hakka girmişim söz veriyom en baştan başlıycam bi yasin bi meryem süresi okuyucam herkese tektek

Kaplarınızın üstünü ince tülbent ile kapatın canım yağmur suyu toplarken hadisi şerif var gece kaplarınızın üstünü kapatın üstüne musibet yağar diye tam hatırlamıyorum bütününü hadisi şerifin bir de rumi nisan 7 de toplanması gerekiyor yağmur suyu her şeyin bi uyulması gereken kaidesi vardır canım ( bu ayın 20'si rumi nisan 7 )

markası ne canım yakının kızlar şimdi size bi tiyo vercem bizim ebe yapıyo gerçektwn doktor ne derse o otresyona sokmadan aynı şeyi söylüyo şöyle sırt üstü uzanın tammı ayaklar serbest kalcak sonra iki elinizi vejinanın yanlarına yani kasık larınıza bastırın hafif bakalım orda iki taraftada nabız gini atan damar var nasıl atıyo bakınbi yazın bana nabız gibi arıcak haa

amin cülemizin inşallah rabbim böyle zor sınavlarla hiç bi kulunu sınamasın inşallah

Şanlı canım

Evet iki kasıkta da damar atıyo

Son düzenleme:
Ne işe yarıyor bu kuzum

Ben köyden toplatmistim canim.Çok da umitliydim.Yoğurt tutmayinca kullanmadim hevesim kacti.

Ne işe yarıyor bu kuzum
kuzum bu yumurtalık ların nasıl çalıştığını gösteriyo mesela bende ikiside atıyo saat gibi ama kist olan bölge sola göre daha hızlı işte ebe dediki otarf yumutluyo ama yumurtayı tutamıyo kaynanam adet olmaz menepoza girmiş onda ben baktım sağ hiç atmıyo sol çok az gerçektende 3 ayda bir hastalanır bazen hiç yok adet

Şanlı canım

Evet iki kasıkta da damar atıyo
canım bizim ebe şanlıda olur diyo fark etmez pek diyo ama roall var o çokk ısıttığı için daha iyi diyo atışlarınasıl canım çok hızlımı yavaşmı orta olması lazım mesela adetin ilk günü çok hızlı atar çümkü yumurtalıklar çalışıyodur hızlıda derken ritimli ama güçlü atar

Burda da kocakarı yöntemi bilen bi ebe bulsam gidecem de yok maalesef ya da var ben bilmiyorum ne varsa eskiler de var ilaç içmeyi hiç sevmeyen biri olarak her gün folik asit içmek işkence gibi geliyo bazen unutup içmediğim de oluyor benim iki yumurtalıkta aynı atıyo maşallah

maşallah ozaman güzel çalışıyo demwkki kılae bide dediki kahve çikolata aburcubu herşey asitli içicek market yoğurdu sığara tavuk yasak baklagit bol bol balık 1 2 kerede haftada kırmızı et ciğer bol bol ot roko birokoli yeşil zebbze ve meyvelerin hepsini ya dedi

Kasık çekme ve sabun bağlama nasıl oluyor bilen var mı kızlar bir de aile hekimi bana hamile kalmak istiyorsan ayaklarını sıcak tut bol su iç kendini koru dedi ama bu dediklerini yapamıyorum maalesef bir de bu yakıyı bi kaç ay önceden yapsam ön hazırlık olarak olur mu bi de bu yakıların üstünde hamile kalmak iateyenler kullanamaz yazıyordu

Abur cuburu anladım da kuzum tavuk niye yasak ki onu anlamadım roka tere yeniyo da bi süre sonra bay geliyo kuzum ya annem yicek gibi içiyo sigarayı gelinimiz de öyle sigara konusun da teyzelerim de içiyo onlarda da var çocuk herkes market yoğurdu yiyo genelde olacaksa oluyo canım ya bağımlı doğan bebekler var anne hamile iken uyuşturucu madde kullandığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…