Geçmiş olsun cnm inş güzel sonuçlar alırsın dikkat et kendine ilaçlarını kullan bide sıcak tut kendinikuzular ben geldim hepinizden Allah razı olsun kızlar çektik fulya amarda eşimde test yaptı çok şükür buğünde geçti inşallah sonuçlar güzel çıkar amarı çeken dok dor büyük ni kistin var dedi ama kotü huylu gibi durmuyo dokdorun detaylı yorumluyucak dede tam 30 dk emar makinasının içinde kaldım orda bildiğim bütün duaları okudum sizlerede dua ettim korkduğum için eşimde benle içeri girdi sandanlyede baş ucumda bekledi sağolsun ayyy ağrısı yok belki emarın ama çok kötü bi piskoloji rabbim kimseye vermesin neyse bide rahim filmi çektim oda çok güzel yermiş gerçekten çok bi ağrı his etmedi vehinaya alet takarken nerdeyse hiç his etmedim ilaç sıkarken bira acıdı ama gerçekten güzeldi yani dokdorum buna kapalı dahi dese inşallah demezde ama inanırım çümkü çekti yani neyse ama işlem bittikten sonra çok acıdı karnım bi ağrı kesici verdiler içtim bide 2 antibiyotik yazdı onuda alıp az önce içtim ama adet ağrısı gibi ağrım var yaa öbür çektiğim yer eziyetmiş ya gerçekte iğrençmiş burası çok güzel hijjenik bide çok ilgiliydiler çektikten sonra orkidini bile veriyolar kapıdan çıkarken bile iyimisiniz ağrınız varmı diye sordular neyse ben çok uzattım kızlar benim biraz akıntım var kanmı ilaçmı bilemedim çok ağrımda var ama.olsun ben sırasıylan sizler için başlayayım okumaya ya çok geciktirdim hakkınızı helal edin fijdan azabında uyuyamıyom valla ben sırasıyla her arkadaş için bi yasin bi meryem süresi okuyucamda acaba abtesim olurmubilgilen dirirseniz sevinirim bide kızlar yarın sabahta kan vermeye kadı köye gitcez inşallah kist kötü hastalık değildirya
Tavuklar cok zararli kizlar.Ben iki yildir sokmuyorum eve.Okulun huzmetlisinden aldim bir kez koy tavugu o kadar.Arpa bugdayla besliyomus ama hepsini satmis.Bana bi tane kaldi kala kala.Hazir tavuklara verilen yemler cok sakincali.Sakin yemeyin.Abur cuburu anladım da kuzum tavuk niye yasak ki onu anlamadım roka tere yeniyo da bi süre sonra bay geliyo kuzum ya
biz kuralarıda çiğnedikKasık çekme ve sabun bağlama nasıl oluyor bilen var mı kızlar bir de aile hekimi bana hamile kalmak istiyorsan ayaklarını sıcak tut bol su iç kendini koru dedi ama bu dediklerini yapamıyorum maalesef bir de bu yakıyı bi kaç ay önceden yapsam ön hazırlık olarak olur mu bi de bu yakıların üstünde hamile kalmak iateyenler kullanamaz yazıyordu
doğru söylüyon ama biz tetbirli olmak zorundayız ne yazıkki onlar kadar şanslı değilizAbur cuburu anladım da kuzum tavuk niye yasak ki onu anlamadım roka tere yeniyo da bi süre sonra bay geliyo kuzum ya annem yicek gibi içiyo sigarayı gelinimiz de öyle sigara konusun da teyzelerim de içiyo onlarda da var çocuk herkes market yoğurdu yiyo genelde olacaksa oluyo canım ya bağımlı doğan bebekler var anne hamile iken uyuşturucu madde kullandığı için
Lahana bebek gibi olmuşsun canım kat kat bende giyinirim çorap örme patik falan ikişer kat atlet kazak badi ama ayaklar buzhane gibi su da içemiyorum bi ara dadanmıştım 2 litre içiyodum ama şimdi 3 bardak anca içiyombiz kuralarıda çiğnedikevet canım ayak sıcak tutma konusunu oda bama dedi suyıda ben tam 4 çift kalın çorap iki kazak bi hırka iki bazen üç tayt dahaneler neler zoryürüyom evde uyurken kpca beni beklito ben soyup picama giye nekadar o uykuya dalıyo bile sonra nenwm senden az giyimito diyo sabah napayım bebişim için herşey değer
çok sağol canım valla sıkı giyindim doğalgazda açık battanyeüstümde ama karnım feci acoyoGeçmiş olsun cnm inş güzel sonuçlar alırsın dikkat et kendine ilaçlarını kullan bide sıcak tut kendini
çok sağol canım Rabbim razı olsun inşallahwagen hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallah cnm.
Her hastalığın baçı stres canım moral çok önemli bütün bedeni etkiliyor olumsuz düşünceler biraz içimiz rahat olsa gamsız olsak ucundan azıcık her şey yoluna girecekdoğru söylüyon ama biz tetbirli olmak zorundayız ne yazıkki onlar kadar şanslı değiliz
Aynen canım çok kafaya takiyoruz doktorda dedi bana sakin ol düşünme spor yap biraz kilo ver herşey yoluna girer dedi ama takıyorum işte adet bitiyor yumurta günlerini takip ediyorum her ilişkide acaba oldumu tuttu mu diye düşünüyorum her saniyem öyle geçiyor sürekli stresliyim oluruna biraksak dusunmesek iyi olacakta beynimize söz geciremiyoruzBiz kendimizi sıkıyoruz hamile kalamadık diye bir de üstüne üstelik çevre baskısı onlara ne üstlerine vazife ise artık anlamadım nokta bu ne kadar kafasına takmayan ne kadar istemeyen varsa hepsi hamile eşimin amcasının kızı menepoza giriyorum diye dr gitti 5 haftalık gebe çıktı bu ayın birinde oğlan çocuk doğurdu annemin komşusu liseye giden kızı var gene hamile karşı komşusu 4'ye doğurdu hiç aklında yokken gebe kaldı hepsi
Ağrı kesici kesmedi mi canım ağrını kıyamam nelere katlanıp neler çekiliyo bebeklerimize kavuşmak için inşallah Rabbim tez vakitte bebeğini gönderir sevindirirçok sağol canım valla sıkı giyindim doğalgazda açık battanyeüstümde ama karnım feci acoyo
ya ben gün boyu hiç içmiyosum o öylededi artık aklıma gelince.koşup içiyom oturöa odasına bi surayi koyuyom aklıma gelsin gözümün önünde dursun diye ama yinede en fazla 3 4 bardak okadarLahana bebek gibi olmuşsun canım kat kat bende giyinirim çorap örme patik falan ikişer kat atlet kazak badi ama ayaklar buzhane gibi su da içemiyorum bi ara dadanmıştım 2 litre içiyodum ama şimdi 3 bardak anca içiyom
Eşimin halası geçen bizdeydi o anlattı bi tanıdıkları varmış dr gitmiş hiç bi sorunu yok dr demiş ki sen kendini rahat bırakmıyorsun psikolojik olarak senin çocuğun olmuyor diye kadın 6 yıl psikolojik destek almış yeni doğum yapmış bana da dedi hala kendini kasma milleti boşver herkes kapısını kapıyo dert etmiyolar sende onları takma üzülme hayrlısı ile olur çocuğun dediAynen canım çok kafaya takiyoruz doktorda dedi bana sakin ol düşünme spor yap biraz kilo ver herşey yoluna girer dedi ama takıyorum işte adet bitiyor yumurta günlerini takip ediyorum her ilişkide acaba oldumu tuttu mu diye düşünüyorum her saniyem öyle geçiyor sürekli stresliyim oluruna biraksak dusunmesek iyi olacakta beynimize söz geciremiyoruz
Böbreklere ne kadar zarar veriyoruz aslında bi de idrar yolları enfeksiyon oluşumuna davetiye çıkartıyoruz ne kadar su içersek o kadar enfeksiyonu vücuddan idrar ile atıyoruzya ben gün boyu hiç içmiyosum o öylededi artık aklıma gelince.koşup içiyom oturöa odasına bi surayi koyuyom aklıma gelsin gözümün önünde dursun diye ama yinede en fazla 3 4 bardak okadar
Nabız gibi atıyo canım ikisi de aynı anda, bu ölçüm geçerli micanım bizim ebe şanlıda olur diyo fark etmez pek diyo ama roall var o çokk ısıttığı için daha iyi diyo atışlarınasıl canım çok hızlımı yavaşmı orta olması lazım mesela adetin ilk günü çok hızlı atar çümkü yumurtalıklar çalışıyodur hızlıda derken ritimli ama güçlü atar
aynen kuzum bemimde biyengem var oda geldiği gün gerdwkte hamile kaldı neyse ben bekarım tabi oğlu oldu 1.5 daydı bi gün bi bebek nasıl ağlıyo annem kız çık bak diyo çocuk patladı kimin bu diye bende bizim binadan geliyo dedim neyse biçıktım nizim dedli deli diyom çümkü bunu anca bi deli yapar çocuk yeni emwkliyo yavrum ağlasın sende susturama başım ağırıyo diye al 3 kat bu arada.evi al kapının önüne koy kapını kapa ya nasıl bi vijdanya ya düşseydi gidip aldım geldim eve annem susturdu karnını doyurup yıkayıp yatırdı bizim hanım efendi sonra geldi çocuğu soruto ayy aklıma geldikçe kafayı yiyiyom ya ve öyle bi anne şuan ikinciye hamile buda kı bikaç aya doğum yapar annem hamile dediğinde kızmıştım nedwn getiriyo madem bakamıyo yapmasın diye annemde ben yapma diyemem kızım hakkım yok dedi zavallımya biz o duyguyu tatmak için neler çekiyoz gece 2 ye kadar yatmamışım netten nasıl hamile kalırım ona bakıyom 2 de yataktan kalkıp dosyayı 3 4 defa inceledim herşeyi koydummu neler yapılıcak yarın diye ve 2 de uyuyup tabi uyku denirse kabuslarla 5 uyanmışım eşim kızdı yat uyu erkendiye 7 ye kadar anca durabildim randuvu 10 dayken ben 8 buçukda evden çıktım yaaa al işte bukadar takıntılı olursan tabi olmaz çok ağrıyo ya acaba hastaneyimi arsamAğrı kesici kesmedi mi canım ağrını kıyamam nelere katlanıp neler çekiliyo bebeklerimize kavuşmak için inşallah Rabbim tez vakitte bebeğini gönderir sevindirir
Kuzum benim ya bir tane daha mı ağrı kesici içsenaynen kuzum bemimde biyengem var oda geldiği gün gerdwkte hamile kaldı neyse ben bekarım tabi oğlu oldu 1.5 daydı bi gün bi bebek nasıl ağlıyo annem kız çık bak diyo çocuk patladı kimin bu diye bende bizim binadan geliyo dedim neyse biçıktım nizim dedli deli diyom çümkü bunu anca bi deli yapar çocuk yeni emwkliyo yavrum ağlasın sende susturama başım ağırıyo diye al 3 kat bu arada.evi al kapının önüne koy kapını kapa ya nasıl bi vijdanya ya düşseydi gidip aldım geldim eve annem susturdu karnını doyurup yıkayıp yatırdı bizim hanım efendi sonra geldi çocuğu soruto ayy aklıma geldikçe kafayı yiyiyom ya ve öyle bi anne şuan ikinciye hamile buda kı bikaç aya doğum yapar annem hamile dediğinde kızmıştım nedwn getiriyo madem bakamıyo yapmasın diye annemde ben yapma diyemem kızım hakkım yok dedi zavallımya biz o duyguyu tatmak için neler çekiyoz gece 2 ye kadar yatmamışım netten nasıl hamile kalırım ona bakıyom 2 de yataktan kalkıp dosyayı 3 4 defa inceledim herşeyi koydummu neler yapılıcak yarın diye ve 2 de uyuyup tabi uyku denirse kabuslarla 5 uyanmışım eşim kızdı yat uyu erkendiye 7 ye kadar anca durabildim randuvu 10 dayken ben 8 buçukda evden çıktım yaaa al işte bukadar takıntılı olursan tabi olmaz çok ağrıyo ya acaba hastaneyimi arsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?